Outfit: Chelsea boots & black skinny jeans

22 november 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Het is tijd voor de laatste outfitpost van de foto’s die ik samen met mijn nicht maakte op een winderige vrijdagmiddag voor het sporten. We schoten drie outfits met één broek, de Noisy May black skinny, een van mijn favoriete kledingstukken van de afgelopen maanden. De outfits met mijn Sacha enkellaarsjes en geruite blouse van WE zijn al op mijn blog verschenen. Nu is het de beurt aan een outfit met mijn Chelsea boots van Van Haren.
Chelsea boots

Outfit: Chelsea boots & black skinny jeans

De Chelsea boots, you hate it or love it. Ik kocht ze vorig jaar en heb ze al eens in een outfit gedragen op Oudjaarsdag, maar ik draag ze eigenlijk heel vaak. Je trekt ze namelijk heel makkelijk aan en het staat overal bij. Je hebt de Chelsea boots natuurlijk in heel veel varianten, maar ik vind de lage zonder hak en chunky zool toch wel het mooiste. Dit keer koos ik ervoor om ze te combineren met de zwarte Noisy May jeans. Het jammere van zwarte broeken vind ik het feit dat ze altijd zo snel vaal en verwassen zijn. Deze broek is nu al grijs aan het worden op de naden.

Verder draag ik een Vero Moda basic top in een hele mooi kobaltblauwe kleur. En het gemêleerde grijze vest is van de primark. Ik kocht die vorig jaar in een maatje 34 dacht ik, omdat ik ze anders zo lomp vond. Nu vallen de mouwen wat korter, maar dat vind ik niet erg. Het is een comfortabele outfit die ik graag draag. Het was de hele dag trouwens al een beetje bewolkt, maar toen we deze outfitfoto’s gingen maken, kwam er toch nog af en toe een zonnetje tevoorschijn. De glow die sommige foto’s daardoor hebben vind ik echt heel mooi.

Chelsea boots – Van Haren / Jeans – Noisy May / Top – Vero Moda / Vest – Primark / Horloge – Casio.

outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the dayoutfit of the day outfit of the day outfit of the day outfit of the day

Heb jij Chelsea boots in je schoenenverzameling?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Svenja 22 november 2015

  Jaaaa ik vind de schoentjes heel erg mooi en heb ze zelf ook. Je hebt een mooie outfit aan Marloes. Fashionable en lekker cosy tegelijkertijd!

 • Reageer Helene 22 november 2015

  Ooh hoe mooi! ik ben echt een enorme fan van je botjes, ziet er echt geweldig uit! xx

 • Reageer Jorinda 22 november 2015

  Wat een leuke outfit weer =)
  Echt leuke schoenen!
  Liefs Jorinda

 • Reageer esmee 22 november 2015

  super leuke schoenen!!
  Kusjes uit Zweden!
  Esmee

 • Reageer Nicole 22 november 2015

  Leuke outfit zeg. Ik vind het vestje zo leuk!

 • Reageer Linda 23 november 2015

  Leuke laarsjes! En heerlijke vrolijke outfit foto’s 🙂

 • Reageer Lizzy 23 november 2015

  Wat een mooie outfit! Je vest vind ik heel mooi! Je straalt ook helemaal op de foto’s! Leuk om te zien! 🙂

 • Reageer Janne 23 november 2015

  Leuk deze leuk. Je vest is super mooi 🙂

 • Reageer alexa 25 november 2015

  Leuke basic outfit

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Labello Care & Colour lipbalsem

  Een tijdje terug zag ik een interessante aanbieding bij de Trekpleister in de folder staan. De Labello Care & Colour...

  Close