GLAMOURMOES’ WEEKLY #84: Thermen Bussloo, jarig, Margriet Winterfair en gevuld speculaas

17 november 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #84 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 10 tot en met 16 november 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #84

GLAMOURMOES’ WEEKLY #84: Thermen Bussloo, jarig, Margriet Winterfair en gevuld speculaas

Het was afgelopen week weer een volle week, maar ook een week van de aanslagen in Parijs. Vrijdagavond las ik het op Facebook en op Teletekst en toen ik zaterdag wakker werd las ik dat het dodental van 20 naar 120! was opgelopen. Ongelooflijk, bizar, laf en onbegrijpelijk, dat zijn woorden die bij mij in me opkomen. Ik kan niet beseffen dat je tot zoiets in staat kunt zijn, onschuldige mensen in koele bloeden van het leven beroven. Ik krijg kippenvel van alle verhalen en nieuwsberichten en heb zitten huilen bij de man die met z’n piano Imagine van John Lennon speelde vlakbij het theater. Wanneer beseffen we dat je niks oplost met geweld? 

Maar ik deed ook leuke dingen afgelopen week en natuurlijk maakte ik daar foto’s van. Juist door de gebeurtenissen van afgelopen vrijdag besef ik nog meer en meer dat je van alle mooie dingen gewoon moet genieten. Ik ging dinsdag met mijn moeder naar Thermen Bussloo in Voorst om een heerlijk dagje te ontspannen. Ik werd uitgenodigd om kennis te maken met de wellness van Thermen Bussloo en zal er binnenkort nog een artikel over schrijven. Afgelopen woensdag was ik jarig, ik werd 27. We vieren het nog uitgebreid op de 22ste, maar ik kreeg wel wat cadeautjes en mijn oma was op bezoek. Vrijdag ging ik naar de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs Utrecht met mijn moeder, vriendin van mijn moeder en tante. Het was een gezellige dag met veel proeven en smeerseltjes. Een shoplog van de dingen die ik kocht komt nog online. Zaterdag bakte ik een gevuld speculaastaartje en maakte ik een lange wandeling met de hond. Helaas was er in het weekend geen Eredivisie voetbal, waardoor mijn weekend altijd een beetje ‘leeg’ voelt. Maandag maakte ik een motivatiebrief af en maakte ik een recept met spaghetti, spinazie en spekjes.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Maandagavond ruimde ik een ding van Tupperware op, de Mandochef en op het moment dat ik hem in de kast op z’n plek wilde leggen haalde ik mijn vinger open aan het mes. Ik kan absoluut niet tegen bloed, dus heb er snel een pleister op gedaan. Maar dit is de foto die ik maakte in de sauna, want ik moest natuurlijk mijn pink droog houden haha. We hebben er een pink van een handschoen overheen gedaan en met tape vastgezet.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Dagje sauna bij Thermen Bussloo.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Het was heerlijk!

GLAMOURMOES' WEEKLY

De Thermen zijn super mooi verlicht aan de buitenkant en ook als je binnen bent of in het buitengedeelte ziet dat er sprookjesachtig uit.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Na het dagje sauna eten we een pannekoek. Ik nam er een met ananas, banaan, poedersuiker en slagroom.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn moeder verbond mijn pink ‘s avonds en nu lijkt het net alsof ik ernstig gewond ben haha.

Urban Chef, Arnhem

Woensdag was ik jarig en een vriend nodigde me uit voor een lunch in Arnhem. We lunchten bij Urban Chef in de Koningstraat.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Als oma op bezoek komt neemt ze altijd koekjes en kaas mee voor Nani. En Nani weet dat maar al te goed.

Hema Tompouce

Mijn moeder vroeg wat ik voor een taart wilde voor mijn verjaardag, maar toen bedacht ik me dat ik meer zin had in tompouce. De lekkerste zijn toch wel van de Hema.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hoi Cocu.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nani sliep op mijn bed.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op weg naar het station, we gaan met de trein naar Utrecht. En oh ja, mijn selfiecamera maakt automatisch mijn huid helemaal glad.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Arnhem Centraal.

Margriet Winterfair 2015

Margriet Winterfair

Margriet Winterfair 2015

Deze elanden vind ik echt te schattig!

GLAMOURMOES' WEEKLY

De winterfair is verdeeld over vier hallen en in één daarvan staat Villa Margriet. Die letters vind ik heel tof!

GLAMOURMOES' WEEKLY

W7 make up!

Margriet Winterfair

Snoepjes proeven van Klene.

Margriet Winterfair

Bij Therme kocht ik een aantal heerlijke producten.

Margriet Winterfair

Nuon stond ook in één van de hallen. Ze hadden fietsen geplaatst die deze ‘fontein’ verlichtte.

Margriet Winterfair

Hoe schattig zijn deze hertjes!

Margriet Winterfair

Deze Brownie Cheesecake was heerlijk!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En we eten traditiegetrouw bij de MAC na ons bezoek aan de Winterfair.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op weg naar Arnhem zitten we in de stiltecoupé, niet zo handig als je met vier vrouwen bent haha.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op de winterfair stond een kraam met pleistertape. Die hebben ze even uitgetest op mijn pink.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Bij thuiskomst was de Snuffelbox voor Nani binnengekomen.

Snuffelbox

De Snuffelbox is een box die je kan bestellen voor je hond. Je kunt dit eenmalig, maandelijks of per kwartaal bestellen. Er zitten dan allerlei lekkers en speeltjes in.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nani is heel blij met de het speeltje van worstjes.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik kreeg een zak chocoladepepernoten van mijn oma. De witte waren het eerste op.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Speculaas taartje maken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En zo gaat ie de oven in. Super makkelijk te maken met producten van de molen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op de Margriet Winterfair kocht ik dit bontje. Heel tof voor blogfoto’s.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En met lampjes wordt het nog wat sfeervoller.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik kijk de aflevering van Expeditie Robinson terug van afgelopen donderdag.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En het eindresultaat van het speculaas taartje!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Zondag had ik zin in wentelteefjes. Dus die maakte ik. ‘s Middags maakte ik ze ook nog voor mijn ouders.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Blogfoto’s maken.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Selfie met nieuwe lippenbalsem van Labello.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Oreo chocolademelk uit de Tassimo.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ah zo lief!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Een van de items uit de Snuffelbox is een varkensneus. Nani loopt er de hele dag mee rond en verstopt het dan overal.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Maandagmiddag loop ik met Nani naar het losloopterrein om te spelen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mijn pink ziet er nu zo gehavend uit. Ik doe er maar geen nagellak op. Ik hoop dat de nagel weer mooi aangroeid.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Spaghetti met spekjes en spinazi, uit en paprika.

Hoe was jouw week?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Madeleine 17 november 2015

  Wat een heerlijk overzicht. Wat een leuke week heb je gehad! Margriet winterfair ziet er enorm gezellig uit 😀 Ik vind ‘t ook heel erg wat er in Parijs is gebeurd 🙁 Onbeschrijfelijk!

 • Reageer Jorinda 17 november 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  De margriet winterfair ziet er echt heel leuk uit!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Manon 17 november 2015

  Leuke week heb je gehad. Oh wat is Nani toch schattig zeg!

 • Reageer Saraya 17 november 2015

  Leuke week heb je gehad, mooi bontje heb je gekocht en het is inderdaad perfect voor producten mee te fotograferen 🙂
  X

 • Reageer Cindy 17 november 2015

  Oh nu krijg ik ook zin in de McDonalds. Leuk die winterfair! En zo’n selfiestand die je huid glad maakt: DIE MOET IK HEBBEN! Leuke dingen heb je allemaal gedaan! Een dagje sauna staat hier ook op de planning!

 • Reageer Melissa 19 november 2015

  Ik kan de gebeurtenissen van Parijs nog altijd niet plaatsten. Het is zo erg en onmenselijk! Wel heb je er een leuke week opzitten. Hmmm die pasta met spinazie en spekjes ziet er heerlijk uit 🙂

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Sephora Cotton Flower bodybutter

  Tijdens mijn citytrip naar Lissabon bezochten we het enorme warenhuis El Corte Inglés waar mijn zus een nieuwe zonnebril kocht....

  Sluiten