Outfit – Geruite blouse WE

15 november 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vorige week ging ik met mijn nicht op pad om weer een serie outfitfoto’s te maken. Vorige week zondag kwam de outfit online met mijn Sacha enkellaarsjes en vandaag heb ik een nieuwe outfit voor jullie. Dit keer met mijn geruite blouse WE. Ook dit keer draag ik mijn zwarte jeans van Noisy May. Kijk je mee naar de nieuwe serie outfitfoto’s?
Geruite blouse WE

Outfit – Geruite blouse WE

Tijdens National Glamour Day heb ik flink geshopt samen met mijn moeder. Ik kocht een geruite blouse bij de WE van een dun materiaal. Het is net geen wit en de kleur van de ruitjes/streepjes kan ik ook nog steeds niet plaatsen. Soms lijkt het donkerblauw en andere keren lijkt het weer zwart. In ieder geval vind ik het model heel erg leuk, want je kan de blouse open  of dicht dragen en de mouwen oprollen of naar beneden laten. Met een skinny jeans en hakken eronder is het een chiquere look en met sneakers een stuk sportiever. Voor die laatste variant koos ik ook, want ik draag mijn meest favoriete schoenen van dit moment: de Adidas Originals Superstar. Daarnaast draag ik mijn zwarte jeans van Noisy May en een jas van nep leer en faux fur van de Primark. De accessoires zijn van Pandora en Casio.

Blouse – WE / Jeans – Noisy May / Sneakers – Adidas / Jas – Primark / Ring – Pandora / Horloge – Casio.
Outfit of the day Jas PrimarkOutfit of the day Outfit of the dayOutfit of the day Outfit of the dayOutfit of the day Outfit of the dayOutfit of the day Blouse WE XOXO ring Pandora

Wat vind jij van geruite blouses?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Nicole 15 november 2015

  Wat een leuke outfit. Het jasje is echt heel leuk.

 • Reageer Jorinda 15 november 2015

  Wat een super leuke outfit =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer dresses and daisies 15 november 2015

  Ik vind ze geweldig. Heb er zelf een paar thuis liggen. 🙂

 • Reageer Esmee 15 november 2015

  Leuke en vrolijke outfit en foto’s!
  XOXO esmee

 • Reageer anna 15 november 2015

  Wat een mooie outfit, heel leuk gecombineerd!

 • Reageer Chahrazad 15 november 2015

  Leuke blouse!

 • Reageer Bertine 15 november 2015

  leuke outfit! leuk jack ook!

 • Reageer Sarah 15 november 2015

  Leuke outfit! Staat je mooi zo black and white 🙂

  Sarah x

 • Reageer José 15 november 2015

  Leuke outfit heb je aan! De kleur van de blouse staat je heel mooi. 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Citytrip Lissabon deel #3

  We zijn aanbeland bij het verslag van onze derde volle dag in Lissabon. We hebben al veel van de stad...

  Close