New in: BIOMED Producten

6 november 2015 | Geplaatst in Beauty, New in

Als blogger krijg je natuurlijk e-mails van bedrijven met de vraag of je producten wil testen. Niet altijd alles past bij mijn blog, maar toen ik een e-mail kreeg van BIOMED was ik wel erg nieuwsgierig naar de producten. Ik ben nog niet bekend met het merk en wilde er daarom juist wel kennis meemaken. BIOMED is een bedrijf dat is gevestigd in Duitsland. Ze hebben ervaring in het apotheek kanaal en ze willen het leidende merk zijn op het gebied van biologische medische huidverzorging. Dit betekent dat hun producten geen parabenen, minerale oliën, synthetisch parfum en phenoxyethanol bevatten en ook niet op dieren zijn getest. Dit maakte mij ontzettend nieuwsgierig en ik ontving drie BIOMED producten die ik voor jullie ga testen. Vandaag laat ik ze alvast met een korte introductie aan jullie zien.
BIOMED producten

New in: BIOMED Producten

BIOMED richt zich met haar producten op de biologische en medische huidverzorging. De producten zijn klinisch en dermatologisch getest en bevatten 98,9 % natuurlijke ingrediënten. Alle producten (behalve de brow en lash serums) zijn te koop voor minder dan € 30. Hierdoor wordt een natuurlijk en medisch merk ook nog eens betaalbaar. De producten zijn ‘medisch’, ‘natuurlijk’ en ‘chic’. Je koopt verzorgingsproducten die ook daadwerkelijk resultaat laten zien. Ik laat je hieronder zien welke drie producten ik heb uitgekozen. Helaas was de 5 in 1 cleanser niet op voorraad, want daar was ik ook wel heel nieuwsgierig naar.

BIOMED First Aid Eye Cream – € 14,99 (15 ml)

Hypoallergene oogcrème met Aloë vera – Is een hypoallergeen huidverzorgingsregiem dat de uiterst gevoelige huid verzorgt, beschermt en diep vocht in brengt. Helpt bij het verkoelen en kalmeren van de huid terwijl het jeuken geminimaliseerd wordt.

3-voudig effect

 • kalmering van een gespannen huid
 • vochtinbrenging
 • bescherming tegen stress veroorzaakt door externe invloeden

Ik probeer altijd nieuwe oogcrèmes uit en was daarom ook benieuwd of dit product met aloë vera fijn zou werken. Deze heb ik al een aantal keer getest en ik merk dat de huid onder mijn ogen een stuk zachter aanvoelt.
BIOMED First Aid Eye Cream BIOMED First Aid Eye Cream

BIOMED Lushes Lashes – € 49,99 (4 ml)

 • XLash Peptide verlengt en verdikt de wimpers.
 • Klinische testen hebben een groei van 72+% laten zien van lengte en dichtheid van de wimpers in slechts 42 dagen, en een groei van 66+% in 28 dagen.
 • XLash Peptide toegepast op haar stijgt het aantal haren in de anagene fase (groeifase) en vermindert het aantal in de telogene fase (rustfase / fase van geen groei)
 • XLash stimuleert ook de keratinegenen om meer keratine te produceren – waardoor haar meer groeit. Reinigt en ververst de huid

Naar dit product ben ik wel heel erg nieuwsgierig. Ik heb van mezelf wel redelijke wimpers, maar ik ben toch benieuwd of dit serum ervoor zorgt dat mijn wimpers verlengd worden. Er staat dat het eerste resultaat zichtbaar is na 28 dagen en het maximale resultaat is gehaald na 60 dagen. Het gaat dus nog wel even duren, voordat hier een review van verschijnt.
BIOMED Lushes Lashes BIOMED Lushes Lashes

BIOMED Peel Me Up peeling – € 14,99 (50 ml)

Ik heb eigenlijk nog nooit echt peeling producten gebruikt, dus ook hier ben ik heel benieuwd naar. Vooral ook door alle vruchtenextracten die in het product zitten. Deze ga ik uitgebreid testen en door middel van een review zal ik mijn ervaringen met jullie delen.

De BIOMED Peel Me Up peeling bevat Multifruit™ vruchtenextract-mengsel:
Een geconcentreerde mix van blauwe bes, rietsuiker, esdoornsuiker, sinaasappel en citroen. Daarnaast zit er ook Ananas en pawpaw in verwerkt.

 • zacht peelend en talg verwijderend
 • versterkt de collageensynthese
 • verbetert het metabolisme van de huid
 • stimuleert de celvernieuwing

BIOMED Peel Me Up peeling BIOMED Peel Me Up peeling

Dit zijn de producten die ik heb ontvangen van BIOMED om te testen. Als ik ze uitgebreid heb geprobeerd zal ik ze reviewen in een nieuw artikel. De producten van BIOMED zijn verkrijgbaar bij Viata, de online apotheek. Daarnaast is BIOMED zelf ook te vinden op Facebook.

Ben jij al bekend met dit merk?

liefs marloes

Dit artikel bevat product die zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer mariëlle 6 november 2015

  Ik heb het vaker voorbij zien komen, ik ben ook wel benieuwd!

 • Reageer Manon 6 november 2015

  Klinkt goed!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Eerste ervaring met Veet Ontharingscrème

  Een tijdje geleden ontving ik een e-mail van Veet met de vraag of ik een product wilde testen. Nieuwsgierig als...

  Sluiten