Citytrip Lissabon deel #1

31 oktober 2015 | Geplaatst in Lifestyle, Travel

Het is al weer bijna twee weken geleden dat ik ben afgereisd naar Lissabon voor een heerlijke citytrip. Ik blijf zeggen dat de tijd gewoon veel en veel te snel gaat als je het naar je zin hebt. Het feit dat je in oktober nog in je korte broek loopt en geen jas aan hoeft is echt zo bizar, maar wat hebben we het goed gehad! En omdat ik dat graag met jullie wil delen, ga ik toch nog fotoverslagen van mijn citytrip Lissabon posten op mijn blog. Ik heb veel foto’s gemaakt en het is zonde om die niet te laten zien. Dus vandaag laat ik de foto’s Citytrip Lissabon deel #1 zien. Er zullen tussendoor ook wat foto’s bij zitten die mijn moeder heeft gemaakt, omdat ik tijdens de eerste dag geen foto’s heb gemaakt met mijn spiegelreflex camera. Kijk je mee?
Citytrip Lissabon deel #1

Citytrip Lissabon deel #1

Wij vertrokken woensdag 14 oktober richting Lissabon vanaf Eindhoven Airport. Omdat we pas om kwart voor 5 vlogen, hebben we de eerste dag niet veel van Lissabon gezien, behalve een prachtig uitzicht op Ponte de 25 Abril en Cristo Rei vanaf een Miradouro. We landden om 18:34 uur lokale tijd, het is daar een uur eerder dan hier in Nederland. Het was er nog iets van 20 graden, dus heel aangenaam. Doordat het lang duurde, voordat we mijn koffer hadden en uiteindelijk in de bus zaten, waren we heel laat bij onze studio. Vervolgens moesten we nog op zoek naar een restaurant om te eten. Gelukkig had de eigenaar van het appartement een paar restaurants aangeraden. En in Lissabon eten ze pas heel laat, waardoor we met een volle maag naar bed gingen.
Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon

De dag erna besloten we om met de veerpont de Taag over te steken en richting de Ponte de 25 Abril en Cristo Rei te gaan. Dit bleek uiteindelijk wel een langere wandeling te zijn dan gedacht en ook nog een flink stuk omhoog, maar het uitzicht was het meer dan waard. Nadat we uitgekeken waren wilde we naar de dichtstbijzijnde bushalte, zodat we naar het station konden om de trein terug over de brug te nemen. Helaas bleek onze Lisboa Card aan de andere kant niet geldig te zijn, dus moesten we lopen. Het was warm en de bewegwijzering niet helemaal duidelijk, dus we waren een beetje chagrijnig, maar uiteindelijk kwamen we bij het station en konden we nog even bij de supermarkt wat drinken halen. Daarna zijn we dus met de trein over die look a like Golden Gate Bridge heen geweest, wel heel apart. Daarna wilde we richting Parc de Eduardo en El Corte Inglés (mijn zus had geen zonnebril bij haar). We namen de bus en die bracht ons op de plek van bestemming, wel via vele wegen in plaats van recht toe recht aan.
Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon Citytrip Lissabon

Nadat we bij Parc de Eduardo zijn geweest pakken we de metro terug en nemen trammetje 28 voor de laatste halte en lopen dan via het miradouro weer terug naar onze studio. Het uitzicht was daar iedere dag weer prachtig, je bleef er foto’s van maken. Dit zijn de foto’s van dag 1 en 2, hopelijk vond je het leuk om te zien. Binnekort dag 3, waarop we naar Sintra zijn geweest met Jorien en Jimmy.

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Mariëlle 31 oktober 2015

  Geweldige foto’s! Ik wil er ook echt heen, ben zo benieuwd!

 • Reageer Irma 31 oktober 2015

  Wat gaaf dat je in Lissabon bent geweest en eeeeerlijk, wat een jaloersmakende foto’s haha!

 • Reageer Kelly 31 oktober 2015

  Gaaf zo’n citytrip! Wat een prachtige foto’s.

 • Reageer Sanne 31 oktober 2015

  Je hebt zo’n mooie foto’s gemaakt! En ik ben dit jaar ook naar Lissabon gegaan, het was echt geweldig.

 • Reageer DIonne 31 oktober 2015

  Oeeeh! Dat ziet er goed uit! Ik ga in het voorjaar naar Lissabon. Mijn schoonzusje studeert daar voor een halfjaar.

 • Reageer Jennie 1 november 2015

  Ha, wat een heerlijke foto’s en wat een fijn weer! Ik ben nog nooit in Portugal geweest, maar het begint nu wel te kriebelen!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #81: Back to work, auto wassen en Tompouce

  GLAMOURMOES' WEEKLY #81 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close