Fotografie: Autumn feelings

26 oktober 2015 | Geplaatst in Fotografie, Lifestyle

Soms heb je van die dagen dat je zin hebt om naar buiten te gaan en te fotograferen en vandaag was zo’n dag (voor jullie gisteren). Het zonnetje scheen, de lucht was blauw met wat wolkjes en de prachtige herfstkleuren waren overal te zien. Ik besloot om mijn camera te pakken en met de hond even een wandeling te maken. Ik maakte foto’s waarbij je zo’n typisch herfstgevoel krijgt en vandaag laat ik ze aan je zien in dit artikel: Autumn feelings.
Autumn feelings

Fotografie: Autumn feelings

Ondanks dat het weer in Nederland vaak niet meezit in de herfstmaanden, heeft dit seizoen toch ook wel z’n mooie kanten. Neem nou die kleuren van de blaadjes van de bomen, groen, geel, rood, oranje en bruin, het geeft zo’n mooi effect. Het liefst heb ik natuurlijk zon en blauwe lucht in combinatie met die kleuren, dat geeft toch de mooiste foto’s. Een wandeling door het bos, met al die blaadjes op de grond geeft toch een heerlijk gevoel. Lekker even een “frisse neus” halen samen met de hond. Dit keer nam ik dus de camera mee en laat ik jullie de foto’s zien die ik maakte. Het is geen hoogstaande fotografie, maar het beeld wel mijn ultieme herfstgevoel uit.
Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie Herfstfotografie

 Houd jij ook van al die herfstkleuren buiten?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Madeleine 26 oktober 2015

  Wauw mooie foto’s 🙂 Love autumn!

 • Reageer Fleur Sophia 26 oktober 2015

  Mooie herfstachtige foto’s heb je gemaakt! Hou ik van! 😀

 • Reageer Maaike 26 oktober 2015

  Wauw, mooi gedaan hoor! Vandaag heb ik een dagje vrij en ga ik ook even de natuur in, genieten van het mooie weer 🙂

 • Reageer Sanae 26 oktober 2015

  Wat een prachtige foto’s!

 • Reageer Bea 26 oktober 2015

  Wat een mooie foto’s, echte sfeerplaatjes!

 • Reageer Gina 26 oktober 2015

  Wauw, wat een onwijs mooie foto’s! Heerlijke herfstfoto’s!

 • Reageer Rebecca 27 oktober 2015

  Wat is de herfst toch een fotogeniek seizoen!
  Alles is zo mooi en de kleuren zijn prachtig
  Krijg nu spontaan zin om naar het bos te gaan, nouja… niet nu want nu zou ik echt bang zijn in het bos

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoppen in Lissabon – mijn aankopen

  Bij mij is een citytrip niet geslaagd als ik niet geshopt heb. Al is het maar een sleutelhanger, korte broek...

  Close