Balea Dusch Soft-öl Balsam

12 oktober 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Body lotion voor onder de douche, is iets wat ik nooit fijn heb gevonden. Maar soms geef je producten nog wel eens een kans en toen ontdekte ik dat ik de Nivea Body Lotion voor onder de douche in de Q10 plus variant eigenlijk wel erg fijn vond. Maar de Nivea Body Lotion is niet de goedkoopste, je betaalt € 7 voor een fles van 250 ml. Nu heb ik wellicht een alternatief gevonden. Ben je benieuwd? Ik review vandaag de Balea Dusch Soft-öl Balsam, te koop bij de DM Drogerie in Duitsland.
Balea Dusch Soft-öl Balsam

Balea Dusch Soft-öl Balsam

Body lotion voor onder de douche is natuurlijk ideaal als je na het douchen en afdrogen gelijk je kleding aan wil trekken. Je huid is al gevoed en gehydrateerd en je hoeft dan niet te wachten tot je bodymilk of lotion of butter is ingetrokken. Ik ben benieuwd of deze body lotion voor onder de douche ook net zo goed bevalt als de Nivea variant. Balea zegt het volgende over de lotion:

“BALEA Dusch Soft-öl Balsam voedt de huid al onder de douche. De voedende formule met rijke olie complex is geschikt voor de zeer droge huid en maakt het zacht. De body lotion kan optimaal verdeelt worden op de natte huid en wordt goed geabsorbeerd door de huid. De unieke zorg formule geeft een zachte huid onmiddellijk na douchen.”
Balea Dusch

Verpakking

Zoals veel verpakkingen van Balea staat ook op deze verpakking een vrouw afgebeeld. De body lotion zit in een flinke tube van maar liefst 400 ml! Dat is dus bijna twee keer zoveel als de Nivea variant. Ik vind de tube leuk en speels, ook is het gelijk duidelijk waar het product voor is. Er is gebruikgemaakt van een perzik kleurtje in combinatie met blauw en wit. En de klikdop is gemakkelijk te openen en weer dicht te klikken. Een prima verpakking dus. Natuurlijk ben ik nu alleen maar meer nieuwsgierig geworden naar de inhoud.
Balea DuschBalea Dusch

Ingrediënten

Hieronder de ingrediëntenlijst van de Balea Dusch body lotion. Ik zie zonnebloemolie, advocado olie en parkii butter. Daarnaast zit er ook nog amandelolie in. Kortom in deze body lotion zitten wel heerlijke verzorgende en verzachtende ingrediënten.
Balea Dusch

Product/ervaring

En dan nu het product, wow wat ziet dat er goed uit zeg! Het is net een kloddertje monchou vermengd met slagroom haha. Hele mooie stevige, maar toch luchtige lotion. Die ontzettend makkelijk verdeelt, zoals Balea zelf ook al aangaf. Het is een lekkere witte substantie met een fijne zachte geur. Het heeft wel een beetje wat weg van de neutralere varianten van de Dove Body Lotions. Erg lekker en niet overdreven aanwezig.

Ik heb de body lotion nu al regelmatig onder de douche gebruikt en ik ben er erg over te spreken. Niet alleen de geur is lekker, het product is heel fijn in gebruik. Ik gebruik het rijkelijk en smeer dan mijn hele lichaam in. Vervolgens spoel je het af en mijn huid voelt dan al heerlijk zacht aan. Als ik me dan heb afgedroogd voel je dat nog een stuk beter. Mijn huid is gevoed en gehydrateerd. Echt een aanrader.
Balea Dusch

Balea Dusch Soft-öl Balsam is verkrijgbaar bij de DM Drogerie voor € 2.45.

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Manouk Keurntjes 12 oktober 2015

  Klinkt als een fijn product! En je maakt mooie foto’s 🙂

 • Reageer Manon 12 oktober 2015

  Klinkt wel als een lekkere body lotion voor onder de douche !

 • Reageer Madeleine 12 oktober 2015

  Oeh lijkt mij heerlijk 🙂 Ik wil weer naar DM,, hehe!

 • Reageer Sanae 12 oktober 2015

  Deze lijkt me echt heerlijk! Jammer dat DM zo ver voor mij is. In december hopelijk weer!

 • Reageer Dinja 12 oktober 2015

  Dat klinkt wel als een fijn product! Ik ga er zeker naar op zoek zodra ik weer eens in de DM ben.

 • Reageer Saraya 13 oktober 2015

  Oo deze lijkt mij erg fijn 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Zwart wit gestreept

  Het is tijd voor de laatste serie outfitfoto's die ik maakte in Duitsland. Dus hopelijk kan ik in Lissabon wat...

  Close