Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs

8 oktober 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

We moeten er toch echt aan toegeven, de zomer maakt plaats voor herfst. De eikels vallen al van de bomen en de kleuren van de bomen verschieten langzaam naar geel, oranje, rood en bruin. Ach, de herfst heeft ook zo z’n charme. Om lekker in de herfstsfeer te blijven heb ik een review van een heerlijke douchegel voor jullie: de Treaclemoon Warm Apple Pie Hugs.
Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs

Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs

Ik had al enorm veel goeds gelezen over de nieuwe geuren van Treacle Moon, maar steeds kocht ik ze niet. Tot ik alweer een hele tijd geleden eindelijk eens bij de Albert Heijn stond en ze gewoon heb geroken. De Warm Apple Pie Hugs was gelijk liefde, wat een heerlijke geur. Hieronder de beschrijving van het merk zelf:

Doe ermee wat je wilt, het maakt ons niet uit… Een heerlijk zoete geur voor je ochtenddouche, een met bubbels gevuld bad waarin je lekker lui kunt onderdompelen of gewoon even aan de opening ruiken voor een gelukzalig momentje halverwege je drukke dag…

Zo kun je het product gebruiken…
Breng het aan op je vochtige huid, masseer het in, laat het onder de douche weer van je afstromen en laat je huidje in 10 minuten heerlijk zacht aanvoelen.

EET HET PRODUCT MAAR NIET OP. HET IS ALLEEN BEDOELD VOOR JE HUID. WE HEBBEN HET GETEST OP ONSZELF EN NIET OP DIEREN
Treacle Moon

Verpakking

Zoals we van Treacle Moon inmiddels weten komen de showergels in flinke grote flessen van 500 ml. De verpakkingen zijn te vergelijken met die van Philosophy en ‘I love…’ van Douglas. Door het transparante materiaal zie je de zachtgroene kleur van de douchegel en je weet altijd hoeveel er nog in de fles zit, ideaal. Ik vind de verpakkingen altijd erg vrolijk met de leuke teksten. Op deze fles staat: Memories of a cosy kitchen, where sunlight danced and played…. it felt like the whole world was cocooned in glorious, apple pie heavenliness. De appeltjes maken het natuurlijk helemaal af en laten duidelijk zien dat het om een appelgerelateerd geur gaat. Volgend de flacon is deze geur een limited edition, ik hoop het niet, want dan moet ik er nog meer van aanschaffen. Er zit een eenvoudige zwarte klikdop op en achterop staat de ingrediëntenlijst en informatie over de makers van Treacle Moon.
Treacle Moon

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst van Treacle Moon. Niet heel spectaculair, wel parfum vrij hoog en ik zie caramel… Ja caramel, ok, dat ruik je ook wel in het product.
Treacle Moon

Product/Ervaring

En dan natuurlijk het allerbelangrijkste het product zelf. Zoals je natuurlijk al kan zien is deze douchegel lekker groen van kleur. Zoals de frisse granny smith appeltjes van kleur zijn. Dan denk je misschien dat het ook een friszoete geur heeft, maar dat is het absoluut niet. Zoals de naam al doet vermoeden ruikt deze showergel van Treacle Moon naar appeltaart! Ja, echt naar appeltaart. En de geur is zo lekker, dat je er bijna van zou gaan eten. Dit staat ook op de verpakking, maar dat moet je vooral niet doen natuurlijk. Het is een zachte en warme geur, waar misschien nog wel net een tikkeltje meer kaneel aan toegevoegd had mogen worden. Maar wat is dit een feestje voor onder de douche zeg!
Treacle Moon

De substantie is dun en loopt vrij snel van je hand af. Ik gebruik tijdens het douchen altijd zo’n douchepuff en dan heb ik geen last van verspilling. Als de showergel in aanraking komt met het warme water dan begint het heerlijk te schuimen. Op onderstaande foto heb ik het aangebracht op mijn hand, maar dan schuimt het altijd minder dan met een douchepuff. De geur die zich dan verspreid door de badkamer is echt fantastisch. Ik gebruik altijd lekker veel en zeep me dan helemaal in. De showergels van Treacle Moon zijn niet super verzorgend, maar daarvoor gebruik ik dan wel een bodylotion of -butter. Mijn huid voelt in ieder geval niet trekkerig aan en er blijft een hele lichte geur van warme appeltjes achter op je schone huid.

Treacle Moon bath en showergels zijn verkrijgbaar in Nederland bij de Etos en Albert Heijn voor € 4,95. In Duitsland koop je ze onder andere bij de DM Drogerie.
Treacle Moon

Heb jij deze geur van Treacle Moon al geroken/geprobeerd?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Svenja 8 oktober 2015

  Alleen vanwege de te schattige verpakkingen kan je dit product al niet laten liggen <3 De geur klinkt ook onwijs lekker, sowieso dat ik deze snel een keer ga proberen <3

 • Reageer Lisa 8 oktober 2015

  Treaclemoon is zo lekker! Ik heb de cocosvariant van dit merk en ik gebruik hem altijd als ik ga douchen. Lekker zacht voor de huid en na het douchen ruik ik nog steeds helemaal naar cocos. Heerlijk! Ben nog wel op zoek naar een herfstgeur voor onder de douche, dus misschien dat deze dan wel geschikt is. Liefs

 • Reageer Madeleine 8 oktober 2015

  Hmmm het lijkt mij heerlijk!!!!

 • Reageer Jorinda 8 oktober 2015

  Deze lijkt me ook echt heel lekker ruiken =)
  Ik ben dol op douchegels van Treacle Moon!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Amy 8 oktober 2015

  Ik denk dat ik deze maar eens ga aanschaffen voor de feestdagen, dit lijkt me echt de ideale eindejaarsgeur!

 • Reageer Manon 8 oktober 2015

  Deze is zo lekker! Ik heb hem al een paar keer gehad

 • Reageer Marushi 8 oktober 2015

  Mooie verpakking! En die naam is echt super cute! Misschien maar een keertje aanschaffen.

 • Reageer Fleur Sophia 8 oktober 2015

  Mmm lijkt me een heerlijke geur! Ik heb deze nog nooit geroken, maar ik ga er aan denken als ik het assortiment weer tegenkom!

 • Reageer Beautyjuf 8 oktober 2015

  Momenteel staat er een variant van Treacle Moon bij mij onder de douche: Iced Strawberry Dream. De geur heeft heel veel weg van een aardbeienmilkshake. Deze warme geur lijkt me ook heerlijk! Ik zal binnenkort eens een kijkje gaan nemen bij AH.

 • Reageer Daphne 8 oktober 2015

  Apple Pie klinkt echt als de hemel!

 • Reageer Iris 8 oktober 2015

  Ik heb deze ook al geroken, zoooo lekker. Ik moet eerst nog m’n voorraad van Balea opmaken, dan koop ik er eentje!

 • Reageer Bertine 8 oktober 2015

  appeltaart??? serieus??? die MOET ik hebben!!!

 • Reageer Saraya 9 oktober 2015

  Hmm de geur lijkt mij heerlijk, de douchegels van Treacle Moon vind ik ook erg fijn 🙂
  X

 • Reageer Nicole 9 oktober 2015

  Ik heb deze al zovaak geroken in de winkel. Het word echt tijd dat ik ‘m eens ga kopen!

 • Reageer Sanae 9 oktober 2015

  Ik las de titel en ik was al overtuigd. Deze wil ik!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Shoplog National Glamour Day

  Twee keer per jaar organiseert Glamour de National Glamour Day. In maart en in oktober kun je helemaal los gaan...

  Sluiten