Mijn schoenencollectie in videovorm

5 oktober 2015 | Geplaatst in Fashion

Een kijkje in iemands kledingkast? Ik doe dat graag, maar ook iemands schoenencollectie vind ik interessant om te zien. En afgelopen week besloot ik op mijn vrije dag dat het tijd werd om eens wat met mijn eigen schoenenstash te doen. Het was een behoorlijk karwei om alles op video te krijgen, maar het is gelukt. Dus als je heel nieuwsgierig bent, lees en kijk dan snel verder.
Mijn schoenencollectie

Mijn schoenencollectie in videovorm

Ik heb een hele gevarieerde schoenenstash, ik draag sneakers en hakken en nette chelseaboots. Momenteel heb ik 31 paar schoenen, nadat ik een aantal paar heb weggedaan. Verder heb ik dan nog wat teenslippers en twee paar carnavalsschoenen, die ik niet meegeteld heb. Op sommige stukjes is de video niet helemaal scherp, maar dat komt, omdat mijn camera constant scherpstelt. Ik wilde de schoenen graag op deze manier laten zien, omdat je ze dan het beste kunt bekijken en zien aan de voet. Ik heb 6 paar sneakers, 6 paar gympen, 2 paar pumps, 3 paar laarzen, 6 paar enkellaarzen, 1 paar timbalands etc.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te  zien. Heb je vragen over bepaalde schoenen? Laat het dan gerust achter in de comments. Mijn schoenencollectie in videovorm kun je in HD bekijken.

 Hoeveel paar schoenen heb jij?liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Annelies 5 oktober 2015

  Whoa! Wat veel.. nou ja, ik mag niks zeggen. Ik heb ook véél schoenen. Maar je hebt wel een hele gave sneaker verzameling hoor. Poeh, om jaloers op te worden!

 • Reageer Manon 5 oktober 2015

  Wat heb je veel leuke schoenen!

 • Reageer Chahrazad 5 oktober 2015

  Ik vind het altijd geweldig om iemands schoenencollectie te zien. Ik kan de mijne beter niet tellen haha. Ik heb te veel schoenen.

 • Reageer Sanae 5 oktober 2015

  Shoessss! Leuke schoenen heb je. Ik zit inmiddels zelf op 65 paar schoenen haha.

  • Reageer GLAMOURMOES 5 oktober 2015

   Wow! 65! Wat veel!

 • Reageer Danielle 5 oktober 2015

  Heel cool! Vooral veel liefde voor al je sneakers 🙂 je brengt mij op ideeën misschien moet ik dit ook eens doen .. hoewel ik bang ben dat dan alleen het sneaker gedeelte dan al 17 minuten word..

 • Reageer Els 5 oktober 2015

  En toen dacht ik dat ik veel schoenen had 😉

 • Reageer Sarah 5 oktober 2015

  Woah, wat heb je veel toffe schoenen zeg! Vooral de eerste paren sneakers zijn heel mooi!

 • Reageer Jhemyla 5 oktober 2015

  Wauw wat een prachtige collectie aan schoenen! <3 Ik heb ze toevallig laatste helemaal uitgezocht en heel veel weggedaan.

 • Reageer Claudia 10 oktober 2015

  Amai wat een hoop schoenen. Alhoewel ik zelf ook heel wat schoenen heb 😛 Ik vind vooral die adidas sneakers heel tof.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  L’Occitane Shea & Honey

  Ik ben normaal niet zo van het publiceren van persberichten, omdat het niet veel meer is dan alleen maar tekst...

  Close