OOTD: Stoer en classy Adidas stripes

3 oktober 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Ik vind het steeds leuker en leuker om outfitfoto’s te maken samen met mijn nicht, maar soms ben je wel een beetje door je poses heen. En iedere keer dezelfde pose vind ik ook niet leuk. Soms. komen er dan juist de leukste, spontaanste of grappigste foto’s uit. In de serie foto’s die we maakte in Duitsland is dit een outfit die stoer is maar tegelijkertijd ook classy.Adidas stripes

OOTD: Stoer en classy Adidas stripes

Wat doe je als je favoriete schoenen van dit moment de Adidas Originals Superstar sneakers zijn? Juist, je gaat ze in allerlei outfits combineren. Ook in outfits die minder voor de hand liggen. Zo zou ik eerder nooit een zakelijke/klassieke blouse combineren met sneakers, maar het is toch iets wat heel erg goed kan. Ik koos voor mijn kobaltblauwe blouse die ik al weer een tijd geleden kocht bij de Primark. Het is een blouse met een blinde knoopsluiting en een licht doorschijnende synthetische stof. De broek die ik draag is mijn nieuwe favoriete zwarte broek van Noisy May. Deze broek is superstretchy en super soft, daarnaast is de taille precies goed, zodat hij mooi afslankt. En dan natuurlijk mijn Adidas sneakers. Het liefst trek ik deze iedere dag aan, onder iedere outfit. En dus vandaag gecombineerd met deze blauwe blouse.

Blouse – Primark / Jeans – Noisy May / Hempje – H&M / Sneakers – Adidas / Ketting – Primark.
OOTD AdidasOOTD AdidasOOTD Adidas OOTD Adidas OOTD Adidas OOTD Adidas

Wat vind jij van de combinatie van sneakers met een klassieke/zakelijke blouse?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Jorinda 3 oktober 2015

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg leuk gecombineerd sneakers met een blouse!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Eline 3 oktober 2015

  Die ketting, wat is die ook tof!

 • Reageer Henderica 3 oktober 2015

  Tof! Inderdaad een erg leuke combinatie met die blouse erbij 🙂

 • Reageer Annelies 3 oktober 2015

  Je schoenen zijn gaaf. Die lopen vast ook lekker. Ik zie ze veel op Pinterest voorbij komen.

 • Reageer Fleur Sophia 3 oktober 2015

  Wat een leuke foto’s van je! En die schoenen vind ik nog steeds erg tof!

 • Reageer Saraya 3 oktober 2015

  Leuke foto’s & natuurlijk mooie outfit 🙂
  X

 • Reageer Maaike 3 oktober 2015

  Leuk gecombineerd met het blauwe bloesje. Die kleur van dat blousje staat je ook ontzettend leuk! <3

 • Reageer Nicole 3 oktober 2015

  Echt een onwijs leuke outfit!

 • Reageer Lieke 3 oktober 2015

  Kei leuke outfit! is de winnaar van de rugzak al bekend?

  • Reageer GLAMOURMOES 4 oktober 2015

   De winnares krijgt zo spoedig mogelijk een bericht. Ik moet nog alles op een rijtje zetten en met random.org een winnaar kiezen.

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Winactie #3: win één van deze 2 pakketjes [GESLOTEN]

  Omdat mijn blog jarig is geweest, heb ik een aantal winacties georganiseerd voor mijn volgers en bezoekers. Je maakt nog...

  Close