Infinity ketting met initialen van Names4ever.nl

30 september 2015 | Geplaatst in Fashion, New in, Review

Als blogger krijg je regelmatig e-mails van bedrijven die een samenwerking willen op zetten. Ik vind dat ontzettend leuk, maar ik kijk altijd wel of het bedrijf en een eventueel artikel interessant en relevant zijn voor mijn blog. Een week of twee geleden kreeg ik een berichtje van Names4ever.nl of ik een van hun zilveren sieraden wilde reviewen.
Infinity ketting

Infinity ketting met initialen van Names4ever.nl

Bij Names4ever kun je terecht voor allerlei soorten naamsieraden. Je kunt kiezen uit bedels, een naamketting, graveerplaatjes of een ketting met je initialen. Daarnaast heeft Names4ever ook armbandjes in het zilver en goud. Kortom een ruime keuze voor een subtiel sieraad, of juist een opvallende ketting. Ik mocht van Names4ever een sieraad uitkiezen uit de webshop en koos voor de zilver infinity ketting met mijn eigen initialen.
Names4ever.nl

Mijn bestelling

Ik ontving mijn infinity sieraad in een bubbeltjesplastic envelop met daarin dit super schattige roze doosje met strik. Als iets roze is, dan ben ik al snel blij, want roze is nou eenmaal mijn favoriete kleur. Het bestellen via de webshop van Names4ever werkt heel eenvoudig en snel. Je kiest je sieraad en eventuele naam of initialen en klikt op bestellen. Vervolgens betaal je je bestelling en krijg je een bevestiging per e-mail. Nadat mijn bestelling in behandeling was genomen, ontving ik hem na 4 dagen thuis. Je sieraad wordt gewoon bezorgt via de post, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.
Infinitiy initialen ketting

Infinity sieraad met initialen

Zoals gezegd koos ik voor een ketting met een infinity teken en mijn initialen. Ik vind het infinity teken erg mooi en door de toevoeging van mijn initialen, geeft het de ketting wat extra’s en wordt het persoonlijker. Infinity betekent oneindigheid en geldt ook voor liefde, vriendschap, gezondheid en meer. Het teken vind ik mooi en ook de gedachte erachter. Ik wilde liever een sieraad met mijn initialen, dan met mijn naam, omdat ik bij een naamketting toch altijd een bepaalde gedachte heb. Nou is het met een zilveren ketting minder dan met goud. De keuze voor dit sieraad was dan ook heel snel gemaakt. Het inifinity teken zit aan een zilveren ketting van 45 cm, waardoor deze net wel of net niet op je shirtje valt. Afhankelijk van het soort hals dat aan je shirt zit. Ik vind het een mooie lengte. Ik heb soms alleen wat moeite met de sluiting van de ketting, maar dat komt vaak ook door mijn lange nagels.
Infinitiy initialen ketting Infinitiy initialen ketting

Ik ben erg blij met deze ketting en zal hem zeker vaak gaan dragen. Je bestelt deze ketting voor € 30,95 met je eigen initialen via de webshop van Names4ever.nl. Maar je kunt ook voor een van de andere infinity sieraden of kettingen gaan. Het bestellen is makkelijk en daarnaast betaal je geen verzendkosten.

Ben jij al bekend met de webshop Names4ever?

liefs marloes

Dit artikel bevat product die zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Svenja 30 september 2015

  Wat een prachtige ketting <3 Heel elegant maar toch ook een tikkeltje speels. Sowieso vind ik sieraden met een infinity logo altijd heel erg leuk!

 • Reageer Annelies 30 september 2015

  Wat gaaf! En ontzettend mooi. Hier word ik helemaal blij (en hebberig!!) van. hihi

 • Reageer Danielle 30 september 2015

  Oh wat een leuke ketting! Niet perse iets voor mij maar vind hem wel super leuk !

 • Reageer Sanae 30 september 2015

  Erg leuk!

 • Reageer Fleur Sophia 30 september 2015

  Ik kende de webshop nog niet, maar ga zeker even een kijkje nemen!

 • Reageer Kelly 30 september 2015

  Wat een lief kettinkje!

 • Reageer Bertine 30 september 2015

  deze heb ik nog nooit gezien! super leuk!

 • Reageer melissa 30 september 2015

  Oh wat leuk zeg! De verpakking is inderdaad zeer leuk 🙂

 • Reageer Saraya 30 september 2015

  Oo wauw prachtige ketting, ik ga zeker eens een kijkje nemen op de webshop 🙂
  X

 • Reageer engelina 1 oktober 2015

  Wat een handig concept! nooit meer wachten bij de juwelier, maar meteen online bestellen.

 • Reageer Lieke 3 oktober 2015

  Wauw mooie ketting!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #77: Bekervoetbal, eredivisie en werk

  GLAMOURMOES' WEEKLY #77 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close