GLAMOURMOES’ WEEKLY #77: Bekervoetbal, eredivisie en werk

29 september 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #77 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 22 tot en met 29 september 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #77

GLAMOURMOES’ WEEKLY #77: Bekervoetbal, eredivisie en werk

Mijn diary staat deze week wat later online dan normaal en ook de planning qua artikelen mislukt momenteel een beetje. Ik ben ontzettend moe en heb ‘s avond niet zoveel energie om artikelen te schrijven. Ook werkte mijn internet bijna niet, omdat er iets mis wat met de aansluiting om via de kabel te internetten. Het draadloze netwerk viel steeds weg. Je kunt je voorstellen dat bloggen dan alleen maar voor irritatie zorgt. Verder werkte ik afgelopen week 6 dagen achter elkaar en kon ik eigenlijk niet uitslapen. Dinsdag ging ik na mijn werk door naar Eindhoven, om PSV aan te moedigen in de beker, de dag er na werd er weer gewerkt, dus een kort nachtje. Ook zaterdag ging ik naar Eindhoven, want PSV – NEC stond op het programma. Ook zondag moest er gewerkt worden, waardoor ik ‘s avonds echt kapot was. Op zaterdagmiddag ging ik naar Arnhem om te kijken of ze bij de Xenos de ontzettend gave stoel nog hadden, maar die was overal uitverkocht, balen. Gisteren ging ik nog even gezellig bij een vriendin langs en bestelde we tickets voor The Bodyguard in Beatrix Theater Utrecht. Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt als normaal, maar kijk maar mee.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Goedemorgen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik lunch met stamppot raapstelen, omdat ik direct vanuit het werk doorrijd naar Eindhoven.

GLAMOURMOES' WEEKLY

We gaan naar de bekerwedstrijd van PSV tegen SC Cambuur en zitten dit keer in vak R op rij 12. Een stuk dichter bij het veld dan normaal.

GLAMOURMOES' WEEKLY

‘s Ochtends maak ik deze foto van de struik bij ons in de voortuin.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En ik kijk Holland’s Next Top Model terug.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Vervolgens kijk ik weer naar Meiden van de Herengracht.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lieve Nani met haar knuffelbeer.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tijd voor Expeditie Robinson.

GLAMOURMOES' WEEKLY

55.555 km op de teller van mijn auto.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mooie luchten onderweg kan ik niet weerstaan en daar moet een foto van gemaakt worden.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tijd voor pizza!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Deze foto van Nani vind ik zo mooi. Half gesloten ogen , neus in de lucht.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En mijn lieve Cocu!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Een knaloranje auto onderweg terug naar huis.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik maak een ovenschotel met een recept van Lekker & Simpel.

GLAMOURMOES' WEEKLY

PSV – NEC, weer op ons vertrouwde plekje.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Als ik thuis kom eet ik een halve zak chips leeg.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En zondag moet er weer gewerkt worden.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lunchtime.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Mama bakte een taart.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Prachtige lucht gisteravond.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Op de fiets terug naar huis.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Deze koe staat in de Jumbo. Wat een chocolade heaven!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Lekkere repen van Nákd ontdekt.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Snapchatfoto van mij en Nani.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ergens afgelopen week, reed het echt niet door bij de stoplichten.

Hoe was jouw week?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Kelly 29 september 2015

  Leuke foto’s! De taart zag er ook erg lekker uit. 🙂

 • Reageer Manon 29 september 2015

  Ik vind Nani zo schattig!

 • Reageer Versatile Eva 29 september 2015

  Oh, wat ziet die pizza er toch heerlijk uit! Oeh, Milka heaven, hahah! Je hebt echt een schattige hond! (:

  • Reageer GLAMOURMOES 29 september 2015

   Ja het is wel echt een schatje!

 • Reageer Bertine 29 september 2015

  oeh lekker stamppot, daar heb ik ook echt weer zin in! wel balen dat het internet niet altijd werkte:(

 • Reageer Cindy 29 september 2015

  Die Milka koe, leuk! PSV heeft het niet goed gedaan, wij zagen het in Griekenland haha Net als Willem II en Feyenoord en zo’n beetje alle voetbalwedstrijden, onder het genot van een lekker drankje. Overal in de kroegen staat de tv op voetbal daar, niet normaal.

  • Reageer GLAMOURMOES 29 september 2015

   Haha, gelukkig heeft PSV wel beide wedstrijden gewonnen. Maar heerlijk toch onder het genot van een drankje voetbal kijken!

 • Reageer Fleur Sophia 29 september 2015

  Mmm stampot, dat ga ik binnenkort ook maar weer eens maken!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  OOTD: Noisy May jeans

  Vandaag laat ik jullie weer een nieuwe OOTD zien. De foto's zijn twee weken geleden gemaakt in Duitsland door mijn...

  Close