OOTD: Adidas Originals Superstar

20 september 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Sinds ik mijn Adidas Originals Superstar sneakers binnen heb, draag ik bijna geen andere schoenen meer. Het werd dan ook eens tijd om er outfitfoto’s mee te maken. Dit deed ik vorige week zaterdag samen met mijn nicht in Duitsland. Het weer zat precies op de juiste momenten mee en de omgeving voor de foto’s was ook geslaagd. Af en toe een Streepje die door het beeld heen liep, maar dat is niet zo’n punt. Die kan je namelijk ook gewoon als statief gebruiken.
Adidas Originals

OOTD: Adidas Originals Superstar

De sneakers van Adidas zijn ontzettend makkelijk te combineren met allerlei verschillende stijlen. Ik ging dit keer voor een makkelijke en comfortabele outfit. Ik draag mijn nieuwe Extreme Soft broek van Noisy May die ik twee weken geleden kocht bij de Vero Moda. Deze zwarte broek is super zacht en zit heerlijk, daarnaast is het een hoger model, waardoor de love handles minder zichtbaar worden en zijn. De top die ik draag is van de H&M Divided afdeling. Ik kocht deze bij de H&M in Emmen. Toen ik hem zag hangen was ik gelijk verkocht. De vrolijke bloemenprint en herfstige kleuren en witte tekst, maken het shirtje perfect om nu te dragen maar ook straks nog met een jasje erover heen.

Broek – Noisy May / Top – H&M / Sneakers – Adidas.

OOTD Adidas OOTD Adidas OOTD Adidas OOTD Adidas OOTD Adidas OOTD Adidas OOTD Adidas OOTD Adidas OOTD Adidas

Wat vind jij van de Adidas sneakers?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Beautyjuf 20 september 2015

  Wat een leuke top! Sorry, daar werd ik even door afgeleid 😉 Je sneakers vind ik ook erg stoer. Fijne zondag, meid!

 • Reageer robin 20 september 2015

  je shirtje is echt super leuk!

 • Reageer Jorinda 20 september 2015

  Wat een leuke outfit weer =)
  Erg leuk gecombineerd!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Marjolein 20 september 2015

  Wat een gave hond! 🙂 Hij wil wel vaker meelopen met je schoenen denk ik 😀

 • Reageer Daphne 21 september 2015

  Ik zou ze zelf nooit echt kopen – ben meer een All Stars meisje – maar bij jou staan ze zo leuk!

 • Reageer lords mobile free gems 6 december 2016

  My brother suggested I might like this website.
  He was entirely right. This post actually made my day.
  You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info!
  Thanks!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Winactie #1: Mi-Pac rugzak naar keuze [GESLOTEN]

  Zoals afgelopen woensdag al te lezen was in een artikel, bestaat mijn blog deze week 5 jaar. En om dat...

  Close