Winactie #1: Mi-Pac rugzak naar keuze [GESLOTEN]

18 september 2015 | Geplaatst in Winactie

Zoals afgelopen woensdag al te lezen was in een artikel, bestaat mijn blog deze week 5 jaar. En om dat te vieren heb ik een aantal winacties in petto voor jullie. En vandaag gooi ik de eerste online: Winactie #1: Mi-Pac rugzak naar keuze. Zelf heb ik ook een Mi-Pac rugzak sinds april en ik ben er super blij mee. Dus wil je ook zo’n toffe Mi-Pac rugzak in een effen kleur, of juist een geprinte variant? Kijk dan snel verder hoe je mee kunt doen.
Winactie #1

Winactie #1: Mi-Pac rugzak naar keuze

Vlak voordat ik op citytrip ging naar Barcelona wilde ik graag een andere tas kopen voor op stedentrips. Eentje waarbij je geen last krijgt van je nek of schouders. Ik besloot toen om een Mi-Pac rugzak te bestellen. Na lang wikken en wegen koos ik voor bovenstaande variant. Inmiddels is ie niet meer zo wit, maar heb ik hem wel regelmatig gebruikt. Er zit een groot vak in en een ruimte om een kleine laptop of tablet in op te bergen en daarnaast uiteraard op de voorkant nog een ritsvak. De banden van de rugzak hebben anti-slip en schuren daarom niet. Op de website van Marington vind je maar liefst 59 verschillende Mi-Pac rugzakken. Blauw, bruin, zwart, leer, met bloemen of strepen, de keuze is enorm. Dus wil jij ook zo’n toffe rugzak? Doe dan gauw mee met de winactie. Hieronder vind je mijn favorieten en de regels van winactie #1.
Mi-Pac rugzakken

Wat moet je doen?

 • Volg mijn blog via Bloglovin’ en save dit bericht
 • Laat in een reactie weten welke rugzak jij wilt winnen (geen links, alleen de naam van de rugzak)
 • Geef ook aan welke stappen je hebt gedaan, anders kan ik je reactie niet meetellen.
 • Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen

Wat mag je doen?

Deelnemen aan de winactie kan tot en met 1 oktober 2015, 23:59 uur.

Marington rugzakken zijn er niet alleen van het merk Mi-Pac, maar de webshop heeft ook nog een ruime keuze in andere varianten. Dus ik raad je zeker eens aan om een kijkje in de webshop te nemen voor mooie schoudertassen, rugzakken en andere accessoires.

liefs marloes

Vorige post Volgende post

41 reacties

 • Reageer susanne 18 september 2015

  Wat een vrolijke winactie! Die tas zou het laatste jaartje school of tijdens reisjes goed van pas komen. Ik neem altijd een grote handtas mee,maar dit is toch praktischer. Heb een tijdje geleden eentje voor mijn vriend gekocht,maar dit merk kende ik nog niet.. Helaas want ze zijn keileuk!

  Ik zie allerlei toffe rugzakken,maar vind de multi bloom white toch wel erg mooi! Ik volg je op bloglovin en facebook en natuurlijk via de site!

  Love Susanne

 • Reageer Nynke B 18 september 2015

  De bandana navy vind ik echt heel mooi.

  • Reageer GLAMOURMOES 18 september 2015

   Wil je ook graag vermelden welke stappen je hebt gedaan, anders kan ik je reactie niet meetellen. 🙂

 • Reageer Jorien 18 september 2015

  Wauw, deze zijn echt leuk!! Vind het moeilijk kiezen tussen al die vrolijke rugzakken op de site, maar ik denk dat mijn favoriet toch wel de Peruvian Stripe Dark Red/Green is 🙂 Enne.. ik volg je (natuurlijk!) overal 🙂 Xx

 • Reageer Sophie 18 september 2015

  Gefeliciteerd met je eerste lustrum! Ik vind een rugzak echt ideaal, zeker bij een city-trip. Mijn vriendje lacht me dan altijd uit en vraagt of ik naar school ga met m’n Eastpack. Deze Mi-Pac rugzakken zien er erg mooi uit. De Clasic Navy zou ik wel heel graag willen winnen!

 • Reageer Mandy 18 september 2015

  Wat een gave winactie en wat moeilijk om te kiezen, ze zijn allemaal super leuk!! Toch ga ik dan voor Mi-Pac Rugzak Suede Navy. Ik volg je natuurlijk over.

 • Reageer Raounak 18 september 2015

  Wat gaaf dat je al 5 jaar blogt! Hoe tof! Gefeliciteerd!

 • Reageer Henderica 18 september 2015

  Tof, ik doe mee. Ik ga voor de Mi-Pac Rugzak Nordic Dark Olive. Ik volg je via Bloglovin’ en heb het bericht gesaved.

 • Reageer Sanae 18 september 2015

  Wow, wat gaaf! Ik doe zeker mee! Ik ga dan voor Mi-Pac Rugzak Perf Black. Hoe bedoel je perfectie! En nu duimen maar, jeej! Heb alles gedaan, behalve fb want dat heb ik niet.

 • Reageer Lisette Kleiweg 18 september 2015

  De RATTLESNAKE Green/Pink is zo mooi, dat is echt m’n droomrugzak!
  Ik volg je al overal en heb dit bericht gesaved!

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 18 september 2015

  Allereerst; gefeliciteeeerd! Ik doe graag mee, ik gebruik bijna alleen rugtassen, omdat ik maar 1 hand ter beschikking heb en het niet handig is als je dan een tas moet vasthouden! Ik zou gaan voor Mi-Pac Rugzak Perf Black of Mi-Pac Rugzak Rattlesnake Green/Pink

  Ik volgde je al overal; dus dat is makkelijk!

 • Reageer Daphne 18 september 2015

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat ik over een paar jaar ook kan zeggen dat ik al 5 jaar blog, want pfoe dat is al best lang! Op naar de 10 jaar! Ik doe graag mee. Ik heb alle stappen gedaan en als ik win dan wil ik graag Mi-Pac Rugzak Perf Black winnen want wauw, die is echt super mooi!

 • Reageer Teun 18 september 2015

  Gefeliciteerd! Ik kende je blog nog niet maar ik ben je nu gaan volgen op bloglovin’ en instagram en ik heb deze post gesaved. Ik vind de Suede Light Tan supermooi 😀

 • Reageer Versatile Eva 18 september 2015

  Vijf jaartjes? Dat kan al tellen hoor, wauw! Oh, wat zien die rugzakken er leuk uit! Helemaal mijn stijl! Ik persoonlijk vind Peruvian Stripe Orange Multi een prachtige rugzak!

 • Reageer Eva 18 september 2015

  Leuke winactie! Nu ik in de derde zit, loop ik nog steeds met zo’n schildpad-rugzak zegmaar, niet echt charmant haha! Daar past wel lekker veel in natuurlijk, maar ik zou liever een kleinere hebben. Als ik zou winnen zou ik denk ik de Peruvian Stripe Orange Multi kiezen!

  Ik volgde je al op Bloglovin en heb het artikel gesaved 🙂

  Liefs!

 • Reageer Jana 18 september 2015

  Wow 5 jaar, dat kan zeker al tellen! Ik volg je al lang, maar nog niet zo lang haha! Gefeliciteerd allesinds en op naar de 10 hé! Ik doe graag mee aan deze winactie, ik zoek al een tijdje naar een goede en stevige rugzak. Ik loop ook altijd rond met een onhandige tas met schouder/rugpijn tot gevolg :c. Ik zou gaan voor de Mi-pac ostrich black, stylish maar wel makkelijk combineerbaar. Groetjes

 • Reageer sabrina 18 september 2015

  Pfoe dat is nog niet zo makkelijk kiezen. Hele leuke rugzakken hebben ze. Ik zou peruvian stripe red green kiezen denk ik. Ik heb alles gedaan behalve FB

 • Reageer Miss Paperfection 18 september 2015

  Gefeliciteerd! 5 jaar is al een eeuwigheid. Respect! Ik doe graag mee. Nu loop ik dikwijls met een veel te zware handtas dus een handige rugzak zou meer dan welkom zijn. Mijn keuze is gevallen voor de Mi-Pac Rugzak Nordic Burgundy. Ik volg je al een hele tijd via Bloglovin, FB en Instagram. Mijn e-mail is Sandra_jacobs@hotmail.com. Fingers crossed!!

 • Reageer Lies 18 september 2015

  Wat een heerlijke en stoere rugzakken zeg!! Echt geweldig! Echt ideaal voor mee baar mijn werk :-), ik vind geloof ik de Mi-Pac Rugzak Peruvian Stripe Dark Red/Green het leukste. Ik volg je op bloglovin&instagram onder liesvan88

 • Reageer Madeleine 18 september 2015

  Heel erg gefeliciteerd met je 5jarig blogverjaardag! ? ik waag graag een kansje. Ik volg je op bloglovin, bericht geliked, Facebook en instagram. Ik vind bijna alle tassen leuk anders zou ik de eerste kiezen uit de 2 e rij van he favorieten. (Rose met groen :)) heel veel succes allemaal!

 • Reageer Saraya 19 september 2015

  Gefeliciteerd met je 5jarig bestaan & dat er nog vele mooie blog jaren mag bij komen 🙂 X

 • Reageer Lieke 19 september 2015

  Gefeliciteerd met het 5-jarige bestaan van je blog! Er zitten echt super leuke rugzakken tussen!

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  instagram liekevv24
  facebook Lieke van Veen

  Ik heb alle stappen doornomen en ik zou graag de Mi-Pac Rugzak Metallic Black Pony willen winnen!

 • Reageer Lisa 19 september 2015

  Ik vind dit zulke schattige rugzakjes. Ik doe zeker mee. En ja…welke? Ik denk de perfect black. Zo mooi strak.

 • Reageer Mylou 19 september 2015

  Wauw, wat een toffe actie! Ik doe heel graag mee voor de Mi-Pac Rugzak Satin Mesh Black. Hij lijkt me ideaal voor mij als student!

  Ik volgde je al via Bloglovin’ & heb het bericht ook gesaved. Ik heb je Facebook pagina ook geliked & je gevolgd op Instagram! Nu maar heel hard duimen 🙂

 • Reageer Angel 19 september 2015

  Wat een leuke actie zeg, ik kan wel een nieuwe rugzak gebruiken ^_^
  Persoonlijk houd ik van simpel, dus ik zou gaan voor de Classic Navy.

  • Reageer GLAMOURMOES 20 september 2015

   Wil je ook aangeven welke andere stappen je hebt gedaan? Anders kan jk je reactie niet meetellen.

 • Reageer Nina Mol 20 september 2015

  Gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum!! Ik doe graag mee xxx

  • Reageer GLAMOURMOES 20 september 2015

   Hoi Nina,

   Wil je ook aangeven welke stappen je hebt gedaan en wat je favoriete rugzak is? Anders kan ik je reactie niet meetellen.

   Groetjes Marloes

 • Reageer Anita te Gussinklo 20 september 2015

  Marloes nog Gefeliciteerd met je 5 jarige jubileum.
  Wat een leuke rugtassen heeft Mi-Pac.
  De Mi-Pac Rugzak Denim Dye Blue is wel mijn favoriet.
  Ik volg/ like je op Bloglovin & Facebook

 • Reageer Sara 20 september 2015

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. 5 jaar, wat een mooie mijlpaal! Super leuk dat je dit viert met deze winactie. Ik heb het merk Mipac al eens voorbij zien komen en ik vind het echt een gaaf merk. Mijn oude vertrouwde rugzak van de Primark is drie dagen – in de Primark zelf – stuk gegaan dus een nieuw exemplaar zou goed van pas komen. Je zou mij heel blij maken met de Mi-Pac Rugzak Suede Navy. Wat een prach exemplaar is dat! Een suede rugzak heb ik echt nog maar zelden gezien.
  Ik volgde je al op Bloglovin’ en facebook en ik ben je nu ook gaan volgen op Instragram.

 • Reageer Daniek 21 september 2015

  super leuke winactie! Zulke winacties zie ik meestal niet voorb komen. Ik doe mee hoor.
  Ik vind de Mi-Pac rugzak Bandana Black heel erg mooi.

  Ik heb je facebook pagina ook gelijk dven geliked, en je natuurlijk gevolgd op insagram 🙂

 • Reageer Jolijn 21 september 2015

  Leuke actie! Ik doe graag mee (:
  Ik volg je op bloglovin’ (hier like ik de post), Facebook en instagram.
  Ik maak graag kans op de rugzak: Aztec Weave

  Liefs, Jolijn

 • Reageer MartineLucia 22 september 2015

  Wat een super gave winactie!!
  Ik volg je op Bloglovin en heb deze post gesaved. Ook volg ik je op instagram:)
  De rugzak die ik heel leuk vind is de kleur nordic-dark-olive.

 • Reageer Anita H. 22 september 2015

  Ik heb aan alles voldaan en ga voor de Bloom Black Sepia. (Echt prachtig.)

 • Reageer femketje 24 september 2015

  ik doe graag mee 😀 ik volg en like overal 🙂
  alle tassen zijn stuk voor stuk gaaf maar als ik echt moet kiezen ga ik voor de Bloom Black Sepia tas.

 • Reageer Anke Boonen 25 september 2015

  Gefeliciteerd met je blog. Vooral via IG en you tube volg ik je. En wat gaaf deze winactie ! Ik doe graag mee voor de rugzak genaamd boom Black sepia! Super stoer en een rugzak is super handig in mijn mannengezin?.
  Ik volg je via bloglovin, IG en via Anke80. Via fb volg ik je via onze naam JohanAnkeJobCasSaelmans! Ik ga duimen!! Succes met je de blog in de toekomst ik blijf meelezen?

 • Reageer zoë 25 september 2015

  ik doe mee!
  ik wil graag deze: Mi-Pac Rugzak Classic Grey
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  instagram; zowiezo_

 • Reageer Priscilla 26 september 2015

  Wat een superleuke prijs! Ik zou graag kans maken op de Mi-Pac Rugzak Cord Black. Ik volg je via Bloglovin’ en heb je bericht gesaved. 🙂

 • Reageer Evelien DV 26 september 2015

  Gefeliciteerd met je vijfde blogverjaardag! Ik ben ook fan van Mi-Pac en heb al een mooie rugzak met tapestry-look. Ik zou heel graag de Mi-Pac Rugzak Maxwell Classic Navy winnen om te combineren bij outfits die zelf al een drukke print hebben. Ik volg op bloglovin, facebook en instagram en heb je post gesaved! Veel succes iedereen!

 • Reageer Nina (Marina) 26 september 2015

  Ooh die zijn leuk! Inderdaad perfect voor een stedentrip, en laat ik daar nou gek op zijn maar nog niet in het bezit zijn van z’on handige en mooie rugtas! Ik zou gaan voor Mi-Pac Rugzak Bloom Black Sepia!

 • Reageer Debbie Faber 1 oktober 2015

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik zou graag de bloom black sepia willen winnen. Ik volg je op bloglovin en heb je bericht geliket.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES.nl bestaat alweer 5 jaar

  Het was 16 september 2010, ik begon net aan mijn afstudeerproject en maakte een blog aan op Blogger, glamourmoes.blogspot.nl. Inmiddels...

  Close