Roomtour – Mijn slaapkamer

14 september 2015 | Geplaatst in Lifestyle

Een tijdje geleden heb ik mijn slaapkamer helemaal anders ingedeeld, omdat ik de huidige indeling zat was. Het leek me leuk om in een video te laten zien hoe mijn slaapkamer er nu uit ziet. Volgens mij heb ik überhaupt nog nooit een roomtour op mijn blog geplaatst, dus bij deze.
Roomtour

Roomtour – Mijn slaapkamer

Ik heb een slaapkamer met een schuin dak en dakraam en dacht dus altijd dat de enige manier om mijn bed op mijn kamer te zetten, tegen de muur met het patroonbehang was. Maar nadat ik allerlei inspiratie foto’s had gezien, waarbij het bed gewoon onder de schuine kant stond, wilde ik het ook eens gaan proberen. Je kunt eigenlijk best wel veel kanten op, maar, omdat de architecten eigenlijk niet nagedacht hebben over de stroomvoorziening op mijn kamer, dacht ik dat het niet anders kon. Ik heb namelijk alleen aan de linkerkant bij de muur met patroonbehang stopcontacten zitten. Dus aan de kant van mijn spiegel helemaal niet. Dat is best wel heel onhandig. Maar een paar weken geleden besloot ik op vrijdagmiddag gewoon om de stoute schoenen aan te trekken en alles te gaan verplaatsen. En ik ben super tevreden met het resultaat. Ik heb nu veel meer ruimte op mijn kamer. En daarnaast kan ik heerlijk relaxt TV kijken vanuit bed. Ben jij ook benieuwd?

En wat vinden jullie van mijn slaapkamer?

liefs marloes

 

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Northflix 14 september 2015

  Wat heb jij een mooie grote spiegel bij je stash!
  En leuk, wat persoonlijke foto’s en zo.
  Nog gefeliciteerd met de dikke overwinning… Ik heb er ook van genoten 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 14 september 2015

   Dank je wel! Was zeker een dikke overwinning haha. De spiegel is van de Ikea, en het schap en de plaat achter de spiegel heeft mijn oom voor me gemaakt.

 • Reageer Sanae 14 september 2015

  Je kamer is echt heel erg leuk ingericht. I like!

 • Reageer Manon 14 september 2015

  Wat een leuke kamer heb je !

 • Reageer Sarah 14 september 2015

  Wat een leuk ingerichte kamer heb je!
  Ik ben trouwens echt fan van je behangpapier 🙂

  Sarah x

 • Reageer Rachel 14 september 2015

  je hebt er een leuke video van gemaakt mooie inrichting!

 • Reageer Jennifer 14 september 2015

  Wat een super leuke en gezellige kamer. De kleurcombinaties vind ik ook heel warm, echt iets dat je wil voor je slaapkamer.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Oriflame Pretty Swan parfum

  Een tijdje geleden besloot ik om eens een kijkje te nemen in de webshop van Oriflame, een Zweeds beauty- en...

  Close