Opgemaakte producten juli/augustus 2015

3 september 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make-up producten, om deze aan het einde van de maand in een artikel voorbij te laten komen. Op die manier besef je hoeveel je eigenlijk opmaakt/weggooit. Het is bij mij iedere maand heel wisselend, maar ik probeer momenteel zoveel mogelijk mijn producten die ik heb op te maken, voordat ik iets nieuws koop. In deze editie de opgemaakte producten van de maand juli én augustus.
opgemaakte producten juli/augustus

Opgemaakte producten juli/augustus 2015

In de maand juli maakte ik te weinig producten op, om er een volledig artikel aan te wijden. Ik besloot om de producten nog een extra maand te bewaren en ze te combineren met de producten die ik leeg maakte in augustus. Zo gezegd zo gedaan, we zitten nu in de maand september en ik heb weer een boel verzameld. Het zijn heel verschillende producten en ook een aantal die ik wegdoe, omdat ik ze niet fijn vind of nooit gebruik. Ben je benieuwd wat ik weg ga gooien nadat dit artikel online is gekomen?

Producten juli

Hieronder zie je de producten die ik in de maand juli heb opgemaakt. Zoals je kan zien zijn dat er niet zo heel veel.
opgemaakte producten

Producten augustus

En dit zijn de producten die in de maand augustus het opgemaakt mandje in gingen. Een stuk meer producten dan de vorige maand.
opgemaakte producten

Haarstyling

Balea Mousse – Ik maakte twee flessen mousse op in de maanden juli en augustus. Een krullenmousse en een volumemousse. De volumevariant is nog wat steviger dan de krullenvariant en die vind ik daarom af en toe ook wel fijn in gebruik.

Dove Pure Care Dry Oil – Hier heb ik serieus bijna een jaar mee gedaan! Ik schreef hierover in september vorig jaar een review en ik maakte hem afgelopen maand pas op. Dit is zo zuinig in gebruik, het ruikt lekker en het werkt zo fijn! Ik ben momenteel aan mijn tweede flacon bezig.

Andrélon Pink Collection Heat Protect Spray – Dit product is niet leeg, maar staat al bijna anderhalf jaar ongebruikt op mijn schap. Het spul zit vol silliconen, verdeeld niet fijn en als je het sprayt, zit je hele badkamer of kamer vol en wordt het spekglad.
opgemaakte producten

Haarverzorging

Herbal Essences Clearly Naked volume shampoo – Het heeft heel lang geduurd voordat deze shampoo op was. In het begin vond ik de geur wel lekker, maar na een tijdje ging die geur me tegen staan. Ook vond ik dat het niet heel veel bijzonders deed met mijn haar.

Dove Nourishing Oil Care intensieve conditioner – Daarentegen was deze ontzettend snel op. Wat een fijn product is dit zeg! Hij ruikt ontzettend lekker en laat mijn haar zacht aanvoelen en heel belangrijk ook nog eens glanzen. Zeker opnieuw kopen als mijn voorraad op is.

Guhl Zijdeglans herstellend masker – Deze kocht ik samen met de andere producten uit deze lijn, maar dit product ruikt echt niet lekker! Ik weet niet waar het door komt, want de shampoo en conditioner ruiken niet zoals dit masker. De substantie is heel dun en doordat het zo muffig ruikt besloot ik maar om hem gewoon weg te doen.
opgemaakte producten

Lichaamsverzorging

Treaclemoon The Raspberry Kiss bodylotion – Ik vind producten van Treaclemoon echt heerlijk, maar deze is echt te zoet. En daarnaast doet het echt helemaal niks voor mijn huid. De substantie is heel dun en je hebt er dus behoorlijk wat van nodig. Hij staat al zo lang op de badkamer, dat ik nu maar heb besloten om het weg te doen.

Kruidvat Spa Secrets Miracles of Bali – Dit is echt een heerlijke showerfoam! Die heb ik echt ontzettend veel gebruikt, schuimt zo lekker. Daarnaast ruikt het echt zo lekker exotisch, je waant je bijna letterlijk op een tropisch eiland! Zeker een aanrader.
opgemaakte producten

Gezichtsverzorging en – reiniging

Himalaya Herbals Neem Foaming Face Wash – Dit product heb ik ook heel lang gehad. In eerste instantie lag het ongebruikt in mijn beautykast, maar toen ik de Clinique Facial Soap niet meer gebruikte heb ik deze gepakt. Het is een vloeibaar groene substantie, die als lekker wit schuim uit de fles komt. Gebruikte deze graag ‘s ochtends en ‘s avonds om mijn gezicht te reinigen.

Clinique Oog make-up remover – Ik hou niet van oog make-up removers met olie, want dan blijft er zo’n laagje achter op je ogen, maar voor de waterproof mascara en de essence I like long lashes mascara werkte die wel heel goed.

Ziaja Sensitive Micellair water – Ik heb inmiddels al verschillende soorten micellair water getest en die doen allemaal prima hun werk. Deze ook, maar waterproof mascara lukt toch echt niet. Hoewel dat bij de meeste micellaire waters lastig gaat, was het bij deze nog iets moeilijker.

Philosophy Purity Made Simple – Hier had ik al zoveel goed over gelezen, dat ik het voor mijn verjaardag vroeg. Het is nu op. En tja, ik weet niet zo goed wat ik er nu van moet zeggen. Misschien gebruikte ik het te weinig om er een goed oordeel over te geven. Het verwijderde wel heel goed mijn oog make-up tijdens het douchen.

Ziaja Goat’s Milk night cream – Hiervan heb ik al mijn tweede potje opgemaakt en dat zegt wel genoeg. Ik gebruik het rijkelijk en mijn huid vind het heerlijk. Het ruikt heel subtiel en maakt mijn huid heerlijk zacht.
opgemaakte producten

Scheermesjes en – gel

Balea Scheergel Summer Garden – Ah wat een genot zijn die scheergels van Balea en ze lijken maar niet op te gaan. Deze ruikt ontzettend lekker tropisch en schuikt heel goed! Ik gebruik het altijd om mijn benen te scheren. Na het scheren voelen ze heerlijk zacht aan.

Balea scheermesjes – De paarse gebruik ik voor mijn benen, die kan je iedere keer weer vervangen. Betaalbaar en ze werken heel goed. De roze blauwe scheermesjes zijn wegwerpscheermesjes, deze gebruik ik voor mijn oksels en bikinilijn. Ook die werken goed en zijn lekker betaalbaar.
opgemaakte producten

Wattenschijfjes en – staafjes

DeMake’up Sensitive en Expert wattenschijfjes – Ik gebruik heel vaak de Ebelin wattenschijfjes, maar laatst kocht ik een voordeelverpakking bij de Kruidvat en Big Bazar van DeMake’Up. Dit zijn wel hele lekkere dikke wattenschijfjes, maar ze zijn niet vastgestikt aan de randjes. Als je dan dus per ongeluk anderhalf wattenschijfje vast hebt, trek je er een uit elkaar haha.

Wattenstaafjes Zeeman – Voor wattenstaafjes heb ik totaal geen voorkeur. Dit keer heb ik die van de Zeeman gebruikt. Hierbij merkte ik wel dat de watten soms niet zo mooi zijn afgewerkt, maar verder doen ze hun werk prima (mascara verwijderen voornamelijk).
opgemaakte producten

Random producten testers

Als laatste maakte ik nog wat random producten op zoals een tandpasta van Sensodyne en een tester van Chanel Chance. Ook de nieuwe L’Oreal Elvive Extraordinary Oil Oil-in-cream was een tester. Deze zat in de Glamour en ruikt trouwens wel heel erg lekker. Ook ging mijn geliefde Katy Perry Royal Revolution parfum helemaal op, er komt niks meer uit. Als laatste doe ik een lipstick weg, die ik nog niet heb gebruikt. De CoolCos lipstick zat in de Beautybox, maar de kleur is echt niet mooi. En als laatste ging er een doos met tissues van Ebelin door heen vanwege mijn verkoudheid.
opgemaakte producten opgemaakte producten

Maak jij ook zoveel op in een maand?

liefs marloes

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Nicole 3 september 2015

  Wat heb je leuke producten opgemaakt zeg.

 • Reageer Mariëlle 3 september 2015

  Je hebt flink wat opgemaakt, ik kan dat nooit hihi!

 • Reageer Daphne 3 september 2015

  Die tissuebox met de Eiffeltoren, zo cool!

 • Reageer Jorinda 3 september 2015

  Wat veel producten heb je opgemaakt =)
  Nooit leuk parfum opmaken!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Beautyjuf 3 september 2015

  De shampoo van Herbal Essences wil ik graag nog eens proberen. Ik heb (had ;-)) er hoge verwachtingen van, maar die kan ik maar beter gaan bijstellen, haha!

 • Reageer Manon 3 september 2015

  Wat heb je veel opgemaakt!

 • Reageer Raounak 4 september 2015

  Die protectspray van Andrelon is de spray die ongeveer elke maand op mijn opgemaakt lijst zou staan als ik die zou hebben. Haha!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #73: Sweet memories, Burgers’ Zoomeravond en PSV-Feyenoord

  GLAMOURMOES' WEEKLY #73 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close