Swatches Essie Pret-a-surfer / Summer 2015

31 augustus 2015 | Geplaatst in Beauty, Swatches

In de Summer Giftbox van Sacha ontving ik mijn tweede Essie nagellakje ooit. Zelf kocht ik Essie’s Too Taboo bij de Big Bazar een tijd terug, een mooi roze/fuchsia kleurig lakje. Nu heb ik een prachtig lakje uit de zomercollectie van Essie getest. En hoewel de zomer al aardig naar het einde toe gaat, wil ik dit prachtige kleurtje toch nog graag met jullie delen. Dus vandaag de swatches en review van Essie Pret-a-surfer.
Essie Pret-a-surfer

Swatches Essie Pret-a-surfer / Summer 2015

De zomercollectie van Essie bestaat uit Private Weekend (wit met shimmers), Chillato (een zacht geel), Peach Side Babe (perzikkleur), Sunset Sneaks (Fuchsia), Saltwater Happy (babyblauw) en Pret-a-surfer (blauwpaars). En hieronder omschrijft Essie de collectie in zijn geheel.

Unleash your inner beach goddess with stunning summer hues. Inspired by endless summer fun, this fresh new palette gets you in the groove with a wardrobe of chic shades. Pair your favorite summer shade with NEW gel.setter to achieve long lasting gel-like wear and shine![Essie]
Essie Summer 2015

Essie Pret-a-Surfer

Ready to suit up? Snap up summer’s chicest accessories – a surfboard and this immersive marine blue- and hit the waves in style. Essie’s Pret-a-surfer is lastig op de foto te zetten. Iedere keer was de kleur weer anders blauw. En ook op onderstaande foto komt ie weer anders over dan in het echt. Het is een blauwe kleur met een beetje een paarse ondertoon, het doet me ook wel denken aan lavendel. Ik vind het in ieder geval een heel mooi en zomers kleurtje.
Essie Summer 2015

Kwastje

De kwastjes van Essie zijn lekker breed, waardoor je je nagels gemakkelijk in bijna één beweging kunt lakken. Ik vind brede kwastjes uiteindelijk toch prettiger dan smalle, ondanks dat je makkelijker knoeit (ik tenminste wel). De haartjes zijn stevig, maar ook flexibel. En nu is het natuurlijk de vraag of het lakje ook fijn is en niet streperig lakt. Lees maar snel verder.
Essie Summer 2015

Swatches

Ik ben ook bij dit lakje van Essie niet teleurgesteld over de kwaliteit van de nagellak. De lak is vloeibaar en lakt gemakkelijk zonder strepen. Hij lakt bijna in één laagje, maar ik vind het toch altijd het mooiste als je twee laagjes aanbrengt. De droogtijd is gemiddeld, je moet toch altijd geduld hebben als je je nagels lakt. Deze zijn met een half uur vrijwel helemaal droog. Ik vind de kleur op mijn nagels ook echt geweldig! Daarnaast is het ook wel een kleur die je ook in de herfst nog prima op je nagels kunt dragen. Ik vind het altijd moeilijk om de houdbaarheid van de nagellak te testen, omdat ik nou eenmaal veel met mijn handen werk, maar hij is dit keer toch 4 dagen blijven zitten, voordat hij daadwerkelijk begon te chippen.
Essie Summer 2015

Essie nagellak is in Nederland verkrijgbaar bij de Etos en DA en in Duitsland onder andere bij de DM. 

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Nicole 31 augustus 2015

  Zo een leuk kleurtje!

 • Reageer Mariëlle 31 augustus 2015

  Een hele leuke tint, ik ben wel benieuwd naar Essie, ik heb er nog steeds niets van haha

 • Reageer Northflix 31 augustus 2015

  Mooi kleurtje!
  Maar ik had hem zelf liever wat feller blauw gezien en dan gecombineerd met wit en een rood ‘hartje’ 😉
  Gefeliciteerd met de overwinning op Feyenoord.

  • Reageer GLAMOURMOES 31 augustus 2015

   Haha ;). En dank je wel! Zo zijn we toch weer aangeklampt bij de bovenste clubs met deze overwinning.

 • Reageer bymarlayne 31 augustus 2015

  Echt een prachtig kleurtje! <3

 • Reageer Bertine 31 augustus 2015

  echt een geweldig kleurtje<3

 • Reageer Sanae 31 augustus 2015

  Wat een prachtig kleurtje!!

 • Reageer Saraya 31 augustus 2015

  Prachtige kleur, ik vind deze kleur ook perfect voor te dragen tijdens de herfst 🙂
  X

 • Reageer Desiree 31 augustus 2015

  Wat een prachtig mooi blauw kleurtje!

 • Reageer melissa 31 augustus 2015

  Dit is wel een leuk kleurtje!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Recept: Suikervrije ontbijtkoek

  Ik ben echt een ontbijtkoekliefhebber, het liefst eet ik iedere dag meerdere plakjes. Maar helaas, als je de ingrediëntenlijst bekijkt,...

  Close