GLAMOURMOES’ WEEKLY #71: Zwemmen, Adidas Superstar en PSV

18 augustus 2015 | Geplaatst in GLAMOURMOES' WEEKLY, Lifestyle, Personal

GLAMOURMOES’ WEEKLY #71 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S6. Een nieuwe week vol foto’s van alles wat ik heb meegemaakt deze week. De week duurde van 11 augustus tot en met 17 augustus 2015.
GLAMOURMOES' WEEKLY #71

GLAMOURMOES’ WEEKLY #71: Zwemmen, Adidas Superstar en PSV

Ze zeggen altijd dat het weekend er is om bij te komen, maar dat is bij mij niet het geval. Ik plan mijn weekenden meestal vol, omdat ik doordeweeks geen tijd heb. Zo ook dit keer weer. Doordeweeks deed ik eigenlijk vrij weinig, behalve werken. Uiteraard keek ik de seizoensfinale van Pretty Little Liars met een bizarre ontknoping, ook de doordeweekse wedstrijd van PSV bekeek ik. Deze wedstrijd eindigde gelijk, omdat de keeper van Ado Den Haag scoorde in blessuretijd, net zo bizar. Verder bracht ik vrijdagochtend een spoedbezoek aan de stoffenwinkel, omdat ik al twee weken geen tijd had gehad om stof te halen en dus naailes moest afzeggen. Nu kan ik weer even vooruit met drie stofjes. Het weekend stond vol met leuke dingen. Ik ging zwemmen in Bocholt bij Bahia met mijn beste vriend, we aten pizza van Domino’s en op zondag mocht ik eindelijk weer naar het Philips Stadion, ik liet mijn shirt bedrukken en we gingen naar de Herdgang voor de finale van PSV onder 19 tegen FC Barcelona in de Otten Cup. En maandag gingen we weer aan het werk. Mag ik trouwens even zeggen dat het de afgelopen dagen echt zeikweer was ;). En ik bestelde eindelijk de Adidas Originals Superstars en die kwamen binnen.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Zoals bijna iedere week begint mijn diary weer met een ontbijtfoto.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Sun is shining!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Na het sporten snel naar huis, eten op schoot en voetbal kijken. Helaas gaven we de overwinning weg in blessuretijd.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Nani interesseert het allemaal niet zo.

GLAMOURMOES' WEEKLY

En woensdagavond Pretty Little Liars kijken, spannend!

Notitieboekjes Hema

Deze notitieboekjes van de Hema zijn echt tof! En ook nog eens super betaalbaar.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hoi, mooie lucht!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Veel last van hoofdpijn, dus maar weer even mijn bril op zetten.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Uitzoeken wat ik wil gaan maken, zodat ik stof kan gaan uitzoeken. Lastig!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Zo, ik wilde binnen een foto maken, maar dat was ik vergeten. Hier zat ik alweer in de auto.

GLAMOURMOES' WEEKLY

In ieder geval geslaagd voor de stofjes!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Veel liefs van Adidas.

Adidas Originals Superstar

Ja!! Adidas Originals Superstar, eindelijk!

Adidas Originals Superstar

En nog een keer, omdat ze zo mooi zijn!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Outfitje.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hmmm koekjes!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ik ging zwemmen met mijn beste vriend in Bocholt, op aanraden van mijn broertje.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Kentekens met leuke woorden.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Hmmm, navigeren. Het ging niet helemaal goed haha. We misten een afslagje.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Super slecht weer onderweg naar huis.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Tijd voor Domino’s!

Domino's Pizza

Ik nam de Chicken Supreme en die was goddelijk

GLAMOURMOES' WEEKLY

Goedemorgen Nani.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Eindelijk weer een thuiswedstrijd: PSV – FC Groningen. We winnen met 2-0.

Otten Cup finale

Na de wedstrijd snel door naar de fanstore om mijn shirt te bedrukken en richting de Herdgang voor de finale van de Otten Cup. PSV onder 19 speelde tegen FC Barcelona, ze wonnen met 4-0!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Ouderwets langs de lijn staan i.p.v. op de tribune.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Carselfie, moe maar voldaan terug naar huis.

GLAMOURMOES' WEEKLY

Appeltaart met slagroom gaat er altijd wel in!

GLAMOURMOES' WEEKLY

Bij de fanstore kocht ik ook nog een voetbalshorts voor de bokslessen.

Adidas Originals Superstar

Verliefd op mijn nieuwe schoenen!

GLAMOURMOES' WEEKLY

En een keer paar maand krijgen we lunch op het werk. Dit is een heerlijk broodje met zalm, sla en mosterdsaus.

Plan jij je weekeinden ook altijd zo vol?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Jorinda 18 augustus 2015

  Wat een leuke foto’s weer =)
  Je nieuwe schoenen zijn echt gaaf!!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Daphne 18 augustus 2015

  Ohh domino’s pizza: altijd lekker! Gave schoenen trouwens <3

 • Reageer Manon 18 augustus 2015

  Hele leuke foto’s. Ik heb ook adidasjes, hele witte, maar deze vind ik ook erg leuk!

 • Reageer Cindy 18 augustus 2015

  Toffe Adidas sneakers! En je bril staat superleuk

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Divoom Voombox Outdoor bluetooth speaker

  Heb jij dat ook, dat je met je vrienden een dagje naar het strand of een park gaat en je...

  Close