OOTD: Midi rok H&M

8 augustus 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Een tijd terug ben ik weer samen met mijn nicht op pad geweest voor het maken van outfitfoto’s. Ik heb drie verschillende outfits geshoot en vandaag laat ik de tweede outfit van die zondag zien. De eerste outfit staat inmiddels al op mijn blog. We hadden al heel lang de datum staan voor het maken van outfitfoto’s en na het weer van zaterdag, hoopte ik uiteraard dat het zondag niet zou stormen. Gelukkig was dit niet het geval. We kozen voor een mooie locatie in een dorpje dat naast de stad ligt waar ik woon. Prachtige omgeving, een zonnetje, blauwe lucht en wolken. Helaas ook wel een behoorlijke wind, maar het was gelukkig wel droog. Vandaag in de OOTD: mijn nieuwe zwarte midi rok H&M.
Midi rok H&M

OOTD: Midi rok H&M

Al een hele lange tijd zocht ik een mooie rok, die tot op de knieën valt, zodat ik die aan kan doen met daaronder gewoon lekker blote benen. De rokjes die ik allemaal heb zijn te kort en kruipen omhoog als ik er geen panty onder aan heb. En eindelijk heb ik er één gevonden! Ik liep laatst in Arnhem te struinen toen ik er in de H&M tegen aan liep. Ik kocht een prachtige zwarte midi rok die dubbel gestikt is en daardoor ook niet doorschijnt. In deze outfit combineer ik hem met een los vallend grijze top van de Primark, mijn nieuwe spijkerjack van Noisy May en mijn nu nog mooie bordeaux rode lage gympen. De hele outfit is afgemaakt met een horloge van Casio en mijn Pandora ring met sterretjes.

Rok – H&M / Top – Primark / Spijkerjack – Noisy May / Gympen – Van Haren / Horloge – Casio / Ring – Pandora.
OOTD Midi rokOOTD Midi rok OOTD Midi rokOOTD Midi rok OOTD Midi rokOOTD Midi rok OOTD Midi rokOOTD Midi rok OOTD Midi rok OOTD Midi rok OOTD Midi rok OOTD Midi rok OOTD Midi rok OOTD Midi rok

Wat vind jij van deze midi rok?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

12 reacties

 • Reageer Jorinda 8 augustus 2015

  Wat een super leuke outfit =)
  Heel leuk gecombineerd !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Madeleine 8 augustus 2015

  Hele leuke outfit 🙂

 • Reageer Manon 8 augustus 2015

  Wat een leuke outfit, ik vind een midrok ook erg leuk

 • Reageer Lonneke 8 augustus 2015

  Staat je heel erg goed!
  Wil ook nog eens graag een midi rok aanschaffen.
  Liefs Lonneke

 • Reageer anna 8 augustus 2015

  Wat een mooie outfit, ik vind midi rokken heel tof!

 • Reageer Nicole 8 augustus 2015

  Wat een super leuke outfit. Wat heb je een mooie ring om zeg! De rok staat je ook echt goed.

 • Reageer Esther 8 augustus 2015

  Zo’n lengte rok is inderdaad erg gaaf! Staat je goed 🙂

 • Reageer Mylou 8 augustus 2015

  Wat mooi, die rok! Echt precies de goede lengte 🙂

 • Reageer Jouvence 9 augustus 2015

  leuke outfit.! ♥

 • Reageer Cindy 9 augustus 2015

  Ja toffe rok. Ik heb ook zo’n model, met gympen er onder staat ie echt superleuk. Ik draag ‘m ook erg vaak!

 • Reageer Bertine 9 augustus 2015

  leuke outfit, heel tof dat je er all stars onder hebt gedaan:)

 • Reageer The Beauty Magazine 9 augustus 2015

  Wat een leuke outfit! Ik ben helemaal weg van je rok en je schoenen! Echt heel leuk gecombineerd.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Mijn summer essentials met beachwear van Sevenbien

  Terwijl ik dit artikel schrijf is het buiten nog zo'n dertig graden, daar waar het vanmiddag ongeveer 34 graden was....

  Close