OOTD – Witte sneakers Sacha

1 augustus 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Afgelopen zondag ben ik weer samen met mijn nicht op pad geweest voor het maken van outfitfoto’s. Ik heb drie verschillende outfits geshoot en vandaag laat ik jullie de eerste zien. We hadden al heel lang de datum staan voor het maken van outfitfoto’s en na het weer van zaterdag, hoopte ik uiteraard dat het zondag niet zou stormen. Gelukkig was dit niet het geval. We kozen voor een mooie locatie in een dorpje dat naast de stad ligt waar ik woon. Prachtige omgeving, een zonnetje, blauwe lucht en wolken. Helaas ook wel een behoorlijke wind, maar het was gelukkig wel droog. Vandaag in de OOTD mijn nieuwe witte sneakers van Sacha en mijn nieuwe broek van Expresso.
Witte sneakers Sacha

OOTD – Witte sneakers Sacha

Omdat de temperaturen nou niet echt zomers zijn, vond ik dat ik best mijn nieuwe zwarte coated broek aan kon trekken die ik in de webshop van Expresso heb uitgekozen. Een tijdje geleden werd door hen benaderd of ik wilde shoppen voor een bepaald bedrag. Toen ik zag dat ze een mooie zwarte broek met een speciale coating/wax laag hadden heb ik die gelijk besteld. Om de outfit toch niet te donker te maken combineerde ik de broek met een legergroen losvallende top van de Primark. Daarnaast draag ik mijn nieuwe witte sneakers van Sacha met de rosé gouden details aan de achterkant. Dit zijn de sneakers die ik bestelde van het shoptegoed dat ik van Sacha ontving. Ik ben ontzettend blij met deze sneakers want ze zijn perfect voor de zomer en deze temperaturen. De outfit maakte ik af met mijn ringen van Pandora.
OOTD Sacha sneakersOOTD Sacha sneakers OOTD Sacha sneakers OOTD Sacha sneakers OOTD Sacha sneakers OOTD Sacha sneakers OOTD Sacha sneakers

OOTD Sacha sneakers OOTD Sacha sneakers

OOTD Sacha sneakersOOTD Sacha sneakers OOTD Sacha sneakers

Dit artikel bevat product die zijn opgestuurd in samenwerking met een bedrijf.

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Nicole 1 augustus 2015

  De schoenen zijn zo extreem mooi! Love them!

 • Reageer Maaike 1 augustus 2015

  Ik vind je sneakers hartstikke gaaf! <3

 • Reageer Jorinda 1 augustus 2015

  Wat een super leuke outfit weer =)
  Erg leuke sneakers !
  Liefs Jorinda

 • Reageer anke 1 augustus 2015

  Stoere outfit!! Staat je super leuk?

 • Reageer Kiss & Make-up 1 augustus 2015

  Leuke sneakers! Vind je hele outfit trouwens geslaagd.

 • Reageer Bertine 1 augustus 2015

  wat een prachtige foto’s!! je sneakers zijn prachtig<3

 • Reageer Kaylee Roxanne 1 augustus 2015

  Heel mooi die sneakers! Leuk foto’s ook, fijn dat het toch nog mooi weer was geworden na die gekke storm.

 • Reageer Daphne 3 augustus 2015

  Wat een supertoffe sneakers!

 • Reageer Mylou 3 augustus 2015

  Wat een gave sneakers! Ik ben ook nog op zoek naar zo’n broek met coating, staat je goed :).

 • Reageer Jouvence 4 augustus 2015

  wat een gave sneakers ♥

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog #1 juli 2015 – met o.a. H&M en Van Haren

  Ik heb regelmatig shoplogs op mijn blog van bijvoorbeeld de Primark, maar als ik meer een random shoplog heb van...

  Close