Opgemaakte producten juni 2015

4 juli 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make-up producten, om deze aan het einde van de maand in een artikel voorbij te laten komen. Op die manier besef je hoeveel je eigenlijk opmaakt/weggooit. Het is bij mij iedere maand heel wisselend, maar ik probeer momenteel zoveel mogelijk mijn producten die ik heb op te maken, voordat ik iets nieuws koop. In deze editie de opgemaakte producten van de maand juni.
Opgemaakte producten juni 2015

Opgemaakte producten juni 2015

Toen ik de schoenendoos, waar ik mijn opgemaakte producten in bewaar, openmaakte om foto’s te maken kwam ik er achter dat er wel heel veel opgemaakt was de afgelopen maand. Ik denk dat dit wel echt een top punt is van alle artikelen die ik al over opgemaakte producten heb gemaakt. Maar waarschijnlijk komt het, doordat ik altijd heel veel producten tegelijk open heb en dan gaat er gewoon sneller wat op na een tijdje. Dus vandaag de opgemaakte producten van juni en een heleboel producten die ik weg doe (mascara vooral).

Haarverzorging

Guhl Pluiscontrole & Veerkracht shampoo + haarmasker – Vorige maand maakte ik de conditioner al op van deze lijn en deze maand gingen de shampoo en het haarmasker er door heen. Deze lijn vind ik erg prettig en zou ik zeker weer opnieuw kopen. Momenteel gebruik ik de Guhl Zijdeglans lijn.

Herbal Essences Clearly Naked Volume Conditioner – Een hele mond vol voor deze conditioner. Het is een prima conditioner, maar ik zou hem niet zo snel opnieuw kopen. De geur is namelijk een beetje apart met witte thee en muntextract. In het begin vond ik het wel lekker, maar later niet meer.
_MG_0734

Haarstyling

Balea Locken Styling mousse – Alltime favourite! Ben je in Duitsland en heb je krullend haar? Breng dan zeker een bezoekje aan de DM Drogerie en kijk bij de haarstylingsproducten naar de mousse van Balea. Echt een aanrader en lekker lowbudget.

Gliss Kur Hair Repair Ultimate Oil Elixir – Deze spray gebruikte ik heel vaak na het wassen van mijn haren. Ruikt heerlijk en bevat argan olie. Goede verzorging voor je haar en hoef je niet uit te spoelen.
_MG_0735

Deodorant

Rituals Qi Gong Yi Yi Ren & Organic White Lotus – Deze deodorant is echt een ontdekking. Ik ontving hem maanden geleden in een Beautybox, maar tot die tijd wist ik niet dat Rituals deodorant in het assortiment had. Dit is echt een aanrader en wat een heerlijke geur!

Nivea Invisible for Black & White – De Nivea deodorant vind ik over het algemeen heel fijn en vooral over de Nivea Satin Sensation ben ik heel enthousiast. Maar deze deo doet ook prima zijn werk, de geur is wat minder, maar laat absoluut geen strepen achter.
_MG_0736

Gezichtsreiniging en – verzorging

Kruidvat micellair water 3 in 1 – Kruidvat heeft sinds een paar maanden ook een micellair water in het assortiment en die heb ik heel veel gebruikt. Deze werkt ook hartstikke goed en is zeker heel geschikt voor mensen met een gevoelige huid. En lekker lowbudget.

Ziaja Rose Butter moisturising day cream – Een uitgebreide review over deze dagcrème kun je hier terug lezen, want ik ben enthousiast over deze heerlijke crème. Ruikt lekker en subtiel en verzorgt mijn huid ontzettend goed.

P.S. I Love Gentle Facial Cleansing wipes – Deze doekjes heb ik veel gebruikt, maar helaas waren ze nu helemaal uitgedroogd, dus de laatste paar heb ik weg moeten gooien. Laag geprijsd en prikken niet, te koop bij de Primark.
_MG_0737

Intieme verzorging

Chilly Gel intieme wasemulsie – Ook de intieme zone kan wel verzorging gebruiken en deze Chilly Gel is daar heel geschikt voor en heeft een verfrissende werking.

Sanft & Sicher vochtig toiletpapier – Hoef ik denk ik verder niet te omschrijven. Prima in gebruik, ook handig voor onderweg als je geen WC-papier hebt op een toilet of ergens moet waar geen WC is.
_MG_0738

Body scrub

Kneipp Sugar Body Scrub amandelolie – Deze body scrub kan ik echt aanraden. Dit is echt een heerlijke body scrub, die je huid ontzettend zacht maakt en daarnaast ook een fijn zacht laagje achterlaat. Wil je de hele review lezen? Klik dan hier.
_MG_0739

Tandpasta

Sensodyne Rapid tandpasta – Op aanraden van mijn tandarts kocht ik deze tandpasta. Hij zou heel goed helpen tegen gevoelige tanden en dat verschil merkte ik ook zeker. Ik kocht hem in Duitsland, want daar is hij een stuk goedkoper dan hier in Nederland.
_MG_0740

Testers en wattenschijfjes

Hieronder zie je vier testverpakkingen die ik de afgelopen maand op maakte. Een testertje van Chanel No 5 Eau Première, ruikt heel lekker. Een Greenland handcrème die verrassend lekker rook en mijn handen lekker zacht maakte. Een Origins Serum uit de goodiebag van Douglas die ik ontving tijdens het Get To Know Almere Blog Event. En een Dermalogica crème met factor 30 voor het gezicht. Ook maakte ik een pakje Demak’up wattenschijfjes op. Je merkt wel kwaliteitsverschil met goedkopere wattenschijfjes. Deze zijn toch wel iets steviger en trek je minder snel uit elkaar.
_MG_0741

Mascara

Onderstaande mascara’s gaan weg, omdat ik ze niet fijn vond óf omdat ze al te lang open waren. De Essence Lash Base mascara en de Essence Lash Princess mascara vond ik echt heel fijn. Met de andere mascara’s heb ik een haat liefde verhouding gehad. De allerlinkse van Essence was veel te nat en die heb ik dan ook maar een paar keer gebruikt.
_MG_0742

Haarmasker en wimperkruller

Als laatste gaat er een haarmasker van Kruidvat weg, de Kruidvat Fruity Botanicals Anti Frizz haarmasker, deze moet te lang intrekken waar ik nooit tijd voor heb. Het is ook al een masker wat een paar jaar oud is gok ik. En de wimperkruller van NYC doe ik ook weg, want mijn wimpers blijven er aan vast plakken en dat doet pijn!
_MG_0743

Maak jij veel op in een maand?

liefsmarloes

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Mariëlle 4 juli 2015

  Ik weet niet hoe je het doet, maar je hebt veel opgemaakt!!

  • Reageer GLAMOURMOES 4 juli 2015

   Haha, ja ik gebruik waarschijnlijk niet zuinig 😉

 • Reageer Manon 4 juli 2015

  WOW wat heb je veel producten opgemaakt!

 • Reageer Nicole 4 juli 2015

  Wauw je hebt aardig wat opgemaakt! Erg leuk om te zien.

 • Reageer Jorinda 4 juli 2015

  Wat veel producten heb je opgemaakt deze maand =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Sas 5 juli 2015

  wat een hoop opgemaakte producten!

 • Reageer Marjolein 5 juli 2015

  Je hebt best veel dingen opgemaakt zeg! GOED BEZIG! Moet ik ook eens doen. Ik ben zelf echt verslaafd aan Rituals producten x

 • Reageer Natiza 5 juli 2015

  Wauw wat heb je veel producten! Ik moet ook eens me mascaras gaan doen

 • Reageer Northflix 6 juli 2015

  Wow, wat een hoeveelheid, zeg!
  Ik moet ook eens wat royaler gaan zijn met smeren e.d..
  Ik zie en paar dingend die ik ook gebruik, zoals de Nivea deo, al ben ik enthousiaster over eentje van Garnier. (1.99 in Duitsland, ook anti gele vlekke/witte strepen)

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Primark juni 2015 and more

  In mijn wekelijkse foto overzicht had ik al aangegeven dat ik heb geshopt in Arnhem. En hoe, ik heb echt...

  Close