Opgemaakte producten mei 2015

8 juni 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make-up producten, om deze aan het einde van de maand in een artikel voorbij te laten komen. Op die manier besef je hoeveel je eigenlijk opmaakt/weggooit. Het is bij mij iedere maand heel wisselend, maar ik probeer momenteel zoveel mogelijk mijn producten die ik heb op te maken, voordat ik iets nieuws koop. In deze editie de opgemaakte producten van de maand mei.
Opgemaakte producten mei

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten mei 2015

En er is weer een maand voorbij waarin ik weer lekker veel producten heb opgemaakt. Maar er is nog steeds geen einde in zicht. Bovendien koop ik zo nu en dan nog steeds nieuwe producten die ik dan ook gelijk weer uit wil proberen, waardoor andere weer blijven liggen. Deze maand maakte ik 20 producten leeg (waarvan een aantal testers en maskertjes) en gooide ik één product weg.

Lichaamsverzorging

Dove Winter Care: Het is al lang geen winter meer, maar deze fles badschuim moest nog op. Dat heb ik dan ook met liefde gedaan, want de geur is gewoon heel lekker. Daarnaast schuimt Dove badschuim gewoon super goed dus dat is heel fijn douchen.

The Body Shop Mango Body Sorbet: Deze heeft bijna een jaar in de badkamer gestaan, want ik kocht hem vorig jaar op de Beautygloss Party. Ik vond de geur heerlijk, maar de substantie niet super fijn uitsmeren. Daardoor vond ik hem niet heel erg fijn in gebruik. Nu is ie dan eindelijk op.

Greenland Papaya Body Butter: Dit is een heerlijke body butter. Zo jammer dat het maar een travelsize variant is. De geur is zo lekker zoet en zomers! En hij maakt mijn huid ook nog eens erg zacht.

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Milk: Deze travelsize van John Masters zat met nog drie andere travelsize producten van het merk een keer in een Beautybox. Ik krijg het laatste restje milk er niet meer uit, omdat je het plastic bijna niet kunt indrukken. De geur is heel bijzonder, warm en zoet. Mijn huid wordt echt enorm zacht van deze body milk.
opgemaakt huidverzorging

Haarverzorging en -styling

Balea Locken Styling: Alom bekend, mijn favoriete krullenmousse allertijden. Die zul je iedere maand wel voorbij zien komen waarschijnlijk.

Guhl Pluiscontrole & Veerkracht conditioner: Een hele fijne conditioner die veel te snel op is gegaan. Ik gebruik volgens mij nog steeds veel te veel conditioner. Nu mijn haren een stuk korter zijn, moet ik er aan denken om minder product te gebruiken. De geur is lekker en mijn haar wordt echt echt zachter van.

John Frieda Frizz Ease Serum: Dit serum ruikt echt heerlijk en ik ook heel fijn voor je haren. Je moet er niet te veel van gebruiken, want dan krijg je echt heel vet haar. Het beschermt je haar tegen de hitte van styling apparaten en geeft je haar een gezonde glans.

Rituals Briliant Bliss Shampoo: Een reisflacon die ik van mijn moeder had gekregen (meegenomen uit een hotel) heb ik opgemaakt toen ik bij een vriend bleef slapen na het Flying Dutch festival. Deze shampoo is verrassend fijn en ruik heel kruidig.
opgemaakt haarverzorging

Geurproducten

Dove Soft Feel deodorant: Deze deodorant ga ik echt opnieuw kopen als ik door mijn andere voorraad deodorants heen ben. De geur is zo heerlijk fris en schoon! En je blijft het echt de hele dag ruiken.

DKNY Golden Delicious: De welbekende appelgeur van DKNY is er ook in een ‘Golden Delicious’ variant. Ik heb deze geur al heel lang staan, maar omdat ik zoveel parfum heb doe ik er heel lang mee. Inmiddels is ie op. Het is echt een lekkere zoete geur!
opgemaakt geurproducten

Gezichtsverzorging

Ziaja Goat’s Milk night cream: Een hele fijne nachtcrème, lekker dik en ruikt heel schoon. Ik ben inmiddels met mijn tweede potje bezig dus dat zegt genoeg. Absoluut een aanrader voor een lage prijs krijg je een ontzettend kwalitatief goed product.

Dermalogica Intensive Eye Repair: Dermalogica is een merk waarvan ik vorig jaar een keer een testpakket had ontvangen op de Mari Experience in Arnhem. De producten zijn heel lang blijven liggen, maar uiteindelijk heb ik deze ook opgemaakt. Een product voor onder de ogen, maar ik merkte weinig verschil. Het is een vrij duur merk en waarschijnlijk moet je het echt langer gebruiken om resultaat te zien.
opgemaakt gezichtsverzorging

Testverpakkingen

Ik maakte weer wat testverpakkingen op zoals je kunt zien en daarnaast ook nog twee gezichtsmaskers. Eentje van Montagne Jeunesse een lekker fruitig masker en een Neem gezichtsmasker van Himalaya Herbals, die er echt als modder uit zag. Verder nog een nachtmasker van The Body Shop en een Collistar tester van body cream. Die was trouwens wel erg fijn en rook ook lekker!
opgemaakt testers en gezichtsmaskers

Wattenschijfjes

Wattenschijfjes maak ik natuurlijk altijd op en dit keer zijn het twee verpakkingen. Een verpakking van de Zeeman, super goedkoop natuurlijk, maar niet eens zo heel verkeerd. En daarnaast ligt een verpakking van Demake’up, die natuurlijk wel weer een stuk duurder is. Je merkt wel echt verschil, want de Demake’up wattenschijfjes zijn echt een stuk steviger en trek je minder snel uit elkaar.
wattenschijfjes

Scheermesje en mascara

De laatste twee producten die in mijn opgemaakt doos zijn beland zijn een scheermesje en een mascara. Het scheermesje is een wegwerpmesje van Balea, die ik altijd meer dan één keer gebruik. Waarom zou je die na één keer gebruiken weggooien? Dat is toch zonde! Deze mesjes zijn super betaalbaar en ook nog eens heel erg fijn. Ik gebruik deze altijd voor mijn oksels. Voor mijn benen heb ik een ander scheermesje.

De mascara is al te lang open, dus die gaat weg. Ik heb hem een tijd geleden herontdekt, maar nu moet ie toch echt wel de prullenbak in. De Astor Big & Beautiful Boom Volume Mascara. Gekocht in Duitsland bij de DM Drogerie.
opgemaakt mascara en scheermesje

Wat maak jij gemiddeld op aan producten per maand?

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Svenja 8 juni 2015

  Wauw, wat heb je een hoop producten opgemaakt. Wat jammer dat je de Body Sorbet van TBS niet zo fijn vond. Ik ben er al tijden benieuwd naar omdat ik altijd hoor dat ‘ie zo lekker verkoelend is in de zomer. Maar nu maak je mij aan het twijfelen. Het geurtje van DKNY is heerlijk he, ik bal er stiekem altijd zo van als een parfum weer op is! Wel weer een goede reden om een nieuwe geur aan te schaffen!

  • Reageer GLAMOURMOES 8 juni 2015

   De substantie is heel gek, waardoor je het niet goed uit kan smeren. Daarnaast is het niet echt een heel verzorgend product als je een wat drogere huid hebt. Het werkt wel verkoelend!

 • Reageer melissa 8 juni 2015

  Wat heb je veel producten opgemaakt! Ik heb ook nog een body sorbet van TBS liggen, maar ik vind het juist wel een heerlijk product! De DKNY dolden delicious ruikt zo heerlijk. Die moet ik ook maar eens gaan opmaken 🙂

 • Reageer Jorinda 8 juni 2015

  Wat veel en fijne producten heb je opgemaakt =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Danielle 8 juni 2015

  Wow wat een hoop opgemaakte producten zeg! Die dove deo is ook echt een van mijn favorieten! Ik ben erg benieuwd naar die goat milk night cream, waar heb jij deze gekocht?

 • Reageer Nicole 8 juni 2015

  Wat heb je weer veel leuke producten opgemaakt! Erg leuk om te zien weer.

 • Reageer Manon 8 juni 2015

  Wat een heerlijke lichaamsverzorging gebruik je !!!<3

 • Reageer Madeleine 8 juni 2015

  Wat heb je weer lekker veel opgemaakt 🙂

 • Reageer Kelly 8 juni 2015

  Mooie producten heb je opgemaakt!

 • Reageer Bertine 8 juni 2015

  wat heb je veel opgemaakt! echt knap, ik maak nooit wat op voor mijn gevoel behalve af en toe een shampoo??

 • Reageer Saraya 8 juni 2015

  Je hebt fijne producten opgemaakt, DKNY de groene parfum (AppelGeur) is mijn favoriete geur voor in de zomer 🙂
  De roze heb ik nog niet geprobeerd van DKNY!
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Recept: Gezonde carrot cake

  Al een hele tijd had ik een recept opgeslagen dat ik via de nieuwsbrief van Kayla Itsines had ontvangen. Een...

  Close