Rimmel London – Rita Ora Daisy Days

28 mei 2015 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

In Barcelona liep ik in de Lidl tegen een schap van Rimmel London aan. Ik was echt verbaasd dat ze dat verkochten bij de Lidl, maar ook blij, want het was ontzettend betaalbaar. Bovendien verkochten ze de nieuwe nagellakjes van Rita Ora! Ik had ze allemaal wel willen meenemen, maar uiteindelijk koos ik voor Rita Ora Daisy Days. Een heel zomers geel kleurtje.
Rita Ora Daisy Days

Follow on Bloglovin

Rimmel London – Rita Ora Daisy Days

Ready voor een festivalseizoen vol met kleur? Maak nu kennis met de nieuwe #RIMMELCOLOURFEST Lip & Nail Collection by Rita Ora, geïnspireerd op festivals en muziek. Pak je lievelingsshirt, short en zonnebril, lak je nagels en geef je lippen glans en rock de hele zomer door![Rimmel London]

Het is nu de tweede keer dat er een Rita Ora nagellakcollectie uitgebracht is voor Rimmel London. De nagellakcollectie bestaat uit 12 vrolijke zomerse kleuren met aardig wat pastelkleuren. Van zacht roze tot oranje en van lila naar zeeblauw. Allemaal heerlijke vrolijke kleuren. Ik heb de kleur Daisy Days gekocht en ben er heel blij mee.
Rimmel London Rita Ora

Verpakking

Ik word niet alleen vrolijk van het kleurtje van de nagellak maar ook van het flesje waar Daisy Days in zit. De potjes zijn hetzelfde als de standaard nagellak van Rimmel, maar hier zit net wat extra’s op de dop. In dit geval zitten er vrolijke daisies die natuurlijk perfect passen bij de naam van de nagellak: Daisy Days. De sticker van de dop zit er helaas wat scheef op, waardoor het lijkt dat de dop scheef is. Maar verder vind ik het erg leuk en vrolijk. En natuurlijk kan de handtekening van Rita Ora niet ontbreken. Het potje bevat 8 ml nagellak en dat vind ik voldoende want ik maak het toch nooit op.
Rimmel London Rita Ora Rimmel London Rita Ora

Kwastje

Het kwastje is lekker breed en vol. Dit vind ik fijn, want daar lak ik mijn nagels veel makkelijker mee dan met een dun kwastje. Wel merkte ik dat ik wat meer en sneller over mijn nagelriemen lakte. Op zich geen probleem, maar je moet het dan wel verwijderen met een wattenstaafje, waarbij je het risico loop dat je meer verwijderd dan je wil. Bovendien was ik het zelfs nog vergeten om de nagellak te verwijderen. De volgende dag lukte het amper nog om het te verwijderen. Maar het kwastje werkt wel fijn.
Rimmel London Rita Ora

Swatches

En dan is het tijd voor de swatches. Bij gele nagellak is het natuurlijk altijd de vraag of hij goed dekt. Ik kan je vertellen dat deze lak van Rimmel lakt met twee laagjes. Bij de eerste laag was het resultaat ontzettend streperig. Gelukkig kon ik dit wel goed corrigeren met een tweede laag, waardoor uiteindelijk onderstaand resultaat werd behaald. Mooie vrolijke geel bedekte nagels. Het lakje heeft een mooie glans, maar die is na twee dagen wel verdwenen, dus wellicht kun je er nog een glanzende topcoat over heen aanbrengen. Ook voor de houdbaarheid is dit wel een aanrader. Ik heb momenteel niet zulke sterke nagels, waardoor na twee dagen de nagellak wel begint te slijten en te chippen. Maar de kleur vind ik echt geweldig en zomers!
Rimmel London Rita Ora

Rimmel London Rita Ora nagellak is o.a. te koop bij Kruidvat voor € 3,99

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer Bianca 28 mei 2015

  De lakjes uit deze collectie vind ik heel mooi en schattig (plus betaalbaar haha) deze kleur is lekker zomers x

 • Reageer Denise 28 mei 2015

  Ah dit is echt een heel mooi kleurtje Marloes! <3

 • Reageer Manon 28 mei 2015

  Ik vond een gele nagellak afschuwelijk, maar deze is heel erg zacht van kleur niet zo fel en dat vind ik mooi!

 • Reageer Amy 28 mei 2015

  Wat een lief kleurtje! De dekking is best nog wel ok 😀

 • Reageer Svenja 28 mei 2015

  Aaaah de kleur is zo ontzettend pretty en heerlijk zomers. Love it <3

 • Reageer Mandy 28 mei 2015

  Geel is niet meer meest favo kleur, maar dit kleurtje vind ik echt heel leuk!! Goed gevonden!

 • Reageer Jorinda 28 mei 2015

  Wat een leuk zomers kleurtje =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Danielle 28 mei 2015

  Ah die kleurtjes uit deze collectie zijn zo leuk he :D! Echt tof!

 • Reageer Nicole 28 mei 2015

  Wat een super leuk zomers kleurtje! Ik vind de nieuwe verpakkingen er zo leuk uitzien!

 • Reageer Iris 28 mei 2015

  Mooie foto’s! Ik vind lichtgeel heel tof. Ik heb van Essence een hele lelijke, deze ziet er goed uit!

 • Reageer Kelly 28 mei 2015

  Wat een heerlijk, vrolijk kleurtje!

 • Reageer Bertine 28 mei 2015

  ja echt een prachtig zomers kleurtje! wel jammer dat het niet zo lang mooi blijft zitten..

 • Reageer Saraya 28 mei 2015

  prachtige zomerse geel kleurtje <3
  De lakjes van Rimmel vind ik erg fijn!
  X

 • Reageer Sanae 29 mei 2015

  Dit is echt een mega lief kleurtje. Perfect voor de zomer!

 • Reageer Florentine 29 mei 2015

  Onwijs leuk kleurtje!!! Echt gaaf voor in de zomer < 3

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 31 mei 2015

  Ik heb er 2 van deze collectie en wil er nog meer! Ze zijn zo mooi!

 • Reageer Michaela 31 mei 2015

  Super lief kleurtje!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #59: Utrecht, zon en pizza Nutella

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #59 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close