OOTD ONLY trui met polkadots

21 mei 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Tijdens Hemelvaartsdag heb ik outfitfoto’s gemaakt van twee verschillende outfits. Meestal als ik met mijn nicht foto’s ga maken proberen we meerdere shoots te doen op verschillende locaties. Dit keer waren we in een park vlakbij waar mijn nicht woont. De eerste foto’s zijn al online gekomen, in die outfit draag ik mijn nieuwe Adidas sneakers. Maar vandaag een heel andere meer vrouwelijke look.
OOTD ONLY trui

Follow on Bloglovin

OOTD ONLY trui met polkadots

Toen ik ‘s ochtends voor mijn kledingkast stond om te bedenken wat ik aan zou trekken viel mijn oog op mijn trui van ONLY. Deze trui kocht ik nog niet zo lang geleden bij de ONLY in Arnhem. Het is een heerlijke dunne trui van een zacht materiaal met driekwart mouw. Hij is zwart met witte stippen en ik was eigenlijk gelijk verliefd toen ik de trui zag. Verder heb ik de outfit simpel gehouden met een van mijn favoriete jeans van de Zara. Daarnaast besloot ik om mijn nieuwe enkellaarsjes van de H&M aan te trekken. Ik moet ze nog een beetje inlopen, maar ze zitten op zich lekker. Het enige nadeel is het getik van de rits tegen de laarsjes tijdens het lopen haha.

Trui – ONLY / Jeans – Zara / Laarsjes – H&M.
OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD

Vorige post Volgende post

15 reacties

 • Reageer Madeleine 21 mei 2015

  Hele leuke outfit! Mooie foto’s heb je geschoten 🙂

 • Reageer Denise 21 mei 2015

  Ah wat een heerlijke zomerse en vrolijke foto’s, super leuk! <3

 • Reageer Kim 21 mei 2015

  Wat een super leuk bloesje.

 • Reageer Manon 21 mei 2015

  Wat een leuke vrolijke trui is dit. Hier hou ik wel van!

 • Reageer Mariëlle 21 mei 2015

  Wat een leuke lente foto’s! Ik vind het een super leuke trui 🙂

 • Reageer Nicole 21 mei 2015

  Onwijs leuke en zomerse outfit!

 • Reageer Jorinda 21 mei 2015

  Wat een super leuke outfit =)
  Je laarzen zijn echt super mooi !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Michaela 21 mei 2015

  Super schattige top!

 • Reageer Rosa 21 mei 2015

  Ik heb ook zo een trui en dezelfde ook in het grijs, polka dots zijn zo leuk!

 • Reageer Bertine 21 mei 2015

  die trui is geweldig, ik hou van stipjes!

 • Reageer Daphne 21 mei 2015

  Superleuke outfit, ik ben echt fan van polkadots!

 • Reageer anna 21 mei 2015

  Wat een leuke trui!

 • Reageer Lotje 21 mei 2015

  Wat een super leuke outfit! Ik vind je trui zo leuk! <3

 • Reageer melissa 21 mei 2015

  Dit is zo een leuke outfit! De enkellaarsjes zou ik ook willen 🙂

 • Reageer Cindy 22 mei 2015

  Jaaaaaa, helemaal leuk! I like polkadots

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #58: Mc Donald’s, Graafschap en verjaardagen

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #58 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close