Opgemaakte producten april 2015

14 mei 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make-up producten, om deze aan het einde van de maand in een artikel voorbij te laten komen. Op die manier besef je hoeveel je eigenlijk opmaakt/weggooit. Het is bij mij iedere maand heel wisselend, maar ik probeer momenteel zoveel mogelijk mijn producten die ik heb op te maken, voordat ik iets nieuws koop. In deze editie de opgemaakte producten van de maand april.
opgemaakte producten april 2015

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten april 2015

Jullie zien vandaag de opgemaakte producten april 2015 in fotovorm, omdat ik helaas geen tijd heb gehad om er een filmpje van de maken. Ook is het natuurlijk alweer bijna half mei, dus sowieso tijd om het artikel online te zetten. Ik dacht dat ik niet zo veel producten had opgemaakt, maar het zijn er in totaal toch 12 en daarnaast doe ik een BB cream en een kwast weg.

Balea mousse, shampoo en conditioner

Over de Balea mousse ga ik niet veel meer zeggen, die maak ik zo’n beetje iedere maand wel op. De Balea perzik & kokos shampoo en conditioner heb ik met veel plezier gebruikt. Ze ruiken heerlijk en verzorgde mijn haar ook prima. Er staat een uitgebreide review op mijn blog die je hier kunt terug lezen.
Balea

The Body Shop body butter en body scrub

Het heeft heel lang geduurd voordat deze twee producten op waren. De Body Scrub heb ik denk ik meer dan een jaar gebruikt en de Body Butter gebruikte ik samen met mijn moeder, maar die heb ik ook al wel meer dan een half jaar in mijn stash. Omdat ik zoveel producten tegelijk open heb, vergeet ik soms deze producten. Terwijl ze juist zo lekker ruiken en heel fijn in gebruik zijn.
The Body Shop

Clinique gezichtscrème en Miss Sporty BB Cream

Toen ik de producten van Clinique voor het reinigen van mijn gezicht kocht, kreeg ik een box cadeau met vier mini’s erin en ook kreeg ik nog een tester mee van een dagcrème. In de box zat een mini van de Clinique Moisture Surge Intense, een verzorgende gezichtsgel. Een fijn product, waar ik wellicht nog eens een fullsize van aan ga schaffen als ik wat meer budget heb. Ook de andere tester van Clinique vind ik heel fijn, dit is de  Clinique Superdefense huidtype 2. De BB Cream van Miss Sporty had ik al heel lang liggen om te testen en te reviewen, maar toen ik hem uiteindelijk gebruikte vond ik het echt 10 x niks. Deze gaat dus gewoon weg, zonder op mijn blog te verschijnen.
opgemaakte producten

Tandpasta, Labello en make-up kwast

Tandpasta is een product waar ik niet heel veel eisen aan stel, zolang het maar een beetje schuimt en een frisse smaak heeft. Deze Dontodent Brilliant Weiss tandpasta deed prima zijn werk en is nu op. Of het mijn tanden witter heeft gemaakt? Geen flauw idee!

De Nivea lippenbalsem koop je in Nederland gewoon onder de naam Labello, maar ik kocht deze in een setje met nog 3 andere lippenbalsems bij de Primark in Essen (Duitsland). De classic variant is toch wel een van de fijnste lippenbalsems en die is dus nu op.

De make-up kwast heb ik ooit een keer via Ebay besteld, maar is absoluut niet fijn in gebruik. Hij stond te verstoffen tussen mijn andere kwasten, dus gaat hij nu maar gewoon weg. Opgeruimd staat netjes.
opgemaakte producten

Testers Nivea, Douglas en BioSilk

Als laatste maakte ik wat testers op die ik gekregen had of in een tijdschrift zat. Als eerste de Douglas Home Spa Beauty of Hawaii in shower bodylotion. Ik was nooit een fan van die bodylotion onder de douche hype, maar ik moet zeggen dat ik deze wel erg fijn vond. Je moet wel zorgen dat je de douche na gebruik even goed schoonmaakt om uitglijden te voorkomen. Ook de Nivea variant met Q10 vind ik erg fijn, mijn huid was heerlijk zacht na het douchen. Wellicht ga ik deze eens een keer kopen als ze in de aanbieding zijn, of als ik bij de DM ben in Duitsland.

Biosilk Silk Therapy is een van de fijnste haarserums die ik tot nu toe heb gestest, helaas is het ook ontzettend prijzig, waardoor ik het nooit koop. Deze tester vond ik daarom wel weer even fijn. Je hebt maar een klein beetje nodig en het maakt je haren heerlijk zacht, ook ruikt het ontzettend lekker.
opgemaakte producten

Welke producten heb jij opgemaakt de afgelopen maand?

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Manon 14 mei 2015

  Wow je hebt veel opgemaakt! Ik ben heel erg benieuwd hoe de BB cream van Miss Sporty is

 • Reageer Beautyjuf 14 mei 2015

  Wat kan er weer veel de prullenbak in. Dat ruimt lekker op! Wat jammer dat de BB-cream van Miss Sporty niet beviel.

 • Reageer Mariëlle 14 mei 2015

  Ik zie veel fijne merken en producten, leuk!

 • Reageer Naomi 14 mei 2015

  Ik heb er deze maand denk ik gene opgebruikt (I know) maar ik vrees dat ik volgende maand en de maand erop genoeg zal hebben haha! Die mousse wil ik wel eens testen!

 • Reageer Jorinda 14 mei 2015

  Wat een mooie producten heb je opgemaakt =)
  Die BB cream van Miss Sporty is echt niet fijn.
  Liefs Jorinda

 • Reageer Nicole 14 mei 2015

  Wat een leuke producten heb je weer opgemaakt!

 • Reageer Iris 14 mei 2015

  BLijft altijd leuk om te zien! De spoeling van Balea heb ik toevallig gisteren ook opgemaakt. Echt fijne producten voor zo’n kleine prijs!

 • Reageer Saraya 14 mei 2015

  WoW wat heb je veel opgemaakt, vind ik altijd leuk voor te zien 🙂
  X

 • Reageer Sanae 15 mei 2015

  Heerlijke producten, vooral die body butter van TBS!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #57: Bevrijdingsfestival, Adidas en PSV

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #57 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close