Adidas Supercolor by Pharrell Williams

10 mei 2015 | Geplaatst in Fashion, New in

Eindelijk heb ik ze ook! De sneaker die vaak en overal is uitverkocht. De sneaker die er in 50 verschillende kleuren is en waar ik eigenlijk niet uit kon kiezen. Toen ik een tip van Anne Solveig las op Facebook, ben ik gelijk bij Zalando gaan neuzen. Uiteindelijk belandde de Adidas Supercolor by Pharrell Williams in mijn winkelmandje en rekende ik ze af. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe pareltjes zien!
Adidas Supercolor by Pharrel Williams

Follow on Bloglovin

Adidas Supercolor by Pharrell Williams

Al een tijdje ben ik gefascineerd door sneakers en dan met name de Supercolor variant van Adidas. Ik zag ze al veel voorbij komen op blogs, internet en in webshops. Maar ik had net nieuwe sneakers besteld, zie dit artikel. Toen ik las dat je bij Zalando via de kinderafdeling ook sneakers in maat 40 kunt bestellen besloot ik om gewoon gek te doen en de knalroze Adidas sneakers in mijn mandje te dumpen. Op de gok en hopend dat maat 40 bij de kinderafdeling niet te smal zou zijn rekende ik € 59,95 af via iDEAL. Twee dagen later heeft de Zalando-man mijn sneakers afgeleverd! En ik ben op slag verliefd! Wat een beauty’s, ze zitten lekker en zijn niet te smal. Natuurlijk moest ik er gelijk foto’s van maken om ze aan jullie te kunnen laten zien.
Adidas superstarAdidas by Pharrel Williams
“Deze exclusieve adidas Superstar reboot voor heren/dames is ontworpen in samenwerking met de Grammy-winnende muzikant en creatieve kracht Pharrell Williams. De premium leren sneaker is geïnspireerd op Pharrell’s ervaringen tijdens zijn wereldtoer in 2015. De intense kleur is een van de vele opties, die Pharrell’s missie weerspiegelt om unieke persoonlijkheid, gelijkwaardigheid en diversiteit wereldwijd te promoten. Extra details, zoals bedrukte vetereindjes en een reflexologie-print op de binnenzool laten de stijl en creativiteit zien van de pionier van de straatcultuur.[Adidas]”

 • Premium leren bovenwerk in intense kleuren
 • Vetereindjes bedrukt met ‘TIGHTEN UP’ en ‘LACE YOURSELF’
 • Klassieke rubberen shell-toe
 • Binnenzool met speciaal Pharrell Williams design met de voetreflexzones, geïnspireerd op traditionele Chinese geneeskunde
 • Ademende voering van mesh
 • Rubberen cupzool met visgraatprofiel

Adidas by Pharrel Williams
Deze sneakers bestelde ik via Zalando op de kinderafdeling in maat 40, de prijs is € 59,95, terwijl je voor de volwassen schoenen € 99,99 betaald. Dit scheelt dus gewoon € 40! Ik ben echt ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinst en je gaat ze waarschijnlijk nog wel in een outfit voorbij zien komen. Ik zal ze in ieder geval heel veel gaan dragen.Adidas by Pharrel Williams

Wat vind jij van mijn aanwinst?

Vorige post Volgende post

19 reacties

 • Reageer mariëlle 10 mei 2015

  Ik vind ze gewaagd maar wel super leuk staan!

 • Reageer Esther 10 mei 2015

  Verkopen ze zelfs maat 40 op de kinderafdeling? Dat wist ik niet! Ik vind ze super gaaf! 😀

 • Reageer Eva 10 mei 2015

  Mooi kleurtje! Vallen ze groter of kleiner? of heb je altijd maat 40? Ik wil ze misschien ook bestellen!

  • Reageer GLAMOURMOES 11 mei 2015

   Ze vallen hetzelfde als een maat 40 in volwassenmaat. Ik heb altijd maat 40.

 • Reageer Nicole 10 mei 2015

  Wat een gave schoenen zijn het zeg!

 • Reageer Mirjam 10 mei 2015

  Wat slim om gewoon kinderschoenen te kopen, geluk dat ze die ook in maat 40 hebben! Ik vind ze wel super gaaf.

 • Reageer Jorinda 10 mei 2015

  Wat een super leuke schoenen =)
  Echt een mooie kleur !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Manon 10 mei 2015

  Ze zijn echt geweldig!

 • Reageer Cindy 10 mei 2015

  Ze zijn ontzettend gaaf zeg, wauw

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 10 mei 2015

  Heel gaaf! Helaas heb ik zeker maat 42 nodig… En ik heb niet zoveel geld, dus helaas pindakaas!

 • Reageer Northflix 11 mei 2015

  Gaaf, zeg! En wat slim van die kindermaat!
  Nou is het wel erg aantrekkelijk om ze te gaan bestellen…

 • Reageer Sanae 11 mei 2015

  Ze zijn tof! Ik heb ze in het rood haha. Favo sneakers!

 • Reageer Irma 11 mei 2015

  Wat een gaaave kleur zeg!

 • Reageer Nicole 11 mei 2015

  Super leuk! Ik wilde zelf de pastel blauwe maar die vind ik nergens meer in mijn maat.

 • Reageer Joanne 11 mei 2015

  Leuk kleurtje!

 • Reageer Roshelle 12 mei 2015

  Ik vind die roze stiekem het leukste!

 • Reageer Jouvence 13 mei 2015

  wat een gaaf kleurtje ♥ ik vind ze erg mooi xx liefs

 • Reageer Claudia 14 mei 2015

  Wauw ze zijn echt knal roze, super tof. Ik heb zo ook mijn Roshe runs besteld in een kindermaat. Dat scheelt echt veel geld.

 • Reageer Bianca 15 mei 2015

  Mooi zo in het knalroze 🙂

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Guhl Pluiscontrole & Veerkracht shampoo en conditioner

  In mijn top 5 favoriete producten #13 vertelde ik jullie al dat ik een nieuwe favoriete shampoo en conditioner heb...

  Close