Top 5 favoriete producten #13

3 mei 2015 | Geplaatst in Beauty

Vorige maand heb ik mijn top 5 favoriete producten in videovorm gedaan samen met de unboxing van de Beautybox. Deze maand doe ik het weer op de oude manier in een foto artikel. Het artikel van de Beautybox van de maand april kun je hier terug lezen. In dit artikel laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten #13 van de maart april zien. Ben je al benieuwd?
Top 5 favoriete producten #13

Follow on Bloglovin

Top 5 favoriete producten #13

Ik had helemaal geen moeite om de favoriete producten bij elkaar te zoeken, want er zijn gewoon een paar toppers die er met kop en schouders boven uit steken. Het gaat dit keer om alleen maar reinigings- en verzorgingsproducten voor mijn lichaam, gezicht en haren. De keuze voor de volgorde vind ik wel weer lastig, want eigenlijk gebruik ik ze allemaal wel graag, maar we zetten de Guhl shampoo en conditioner op een gedeelde eerste plaats. Daarna ga ik voor de lekkere oranje I love… douchegel. De derde plaats wordt ingenomen door het Yentl Oil serum. En op vier staat de bodylotion van de Kruidvat. Ik zal hieronder de producten uiteraard nog even met naam en toenaam benoemen en ook een korte beschrijving geven van het product.

Guhl Pluiscontrole & Veerkracht shampoo en conditioner

Deze shampoo en conditioner kocht ik vlak voordat ik naar Barcelona ging bij de Kruidvat met een 1+1 gratis actie. Meteen die avond heb ik ze uitgetest en ik merkte eigenlijk direct dat mijn haar de producten heel erg kon waarderen. Ik heb beide producten nu al meerdere keren gebruikt en mijn haren zijn heerlijk zacht. Het product ruikt lekker en van de shampoo heb je maar een heel klein beetje nodig, omdat het product heel geconcentreerd is. Inmiddels heb ik ook het haarmasker in mijn bezit. Een uitgebreide review ga ik hier zeker nog over schrijven.
Guhl pluiscontrole & veerkracht

I love… Mango & Papaya showergel

Over de I love… Mango & Papaya douchegel heb ik al een uitgebreide review geschreven, deze kun je hier nog terug lezen. Een heerlijke rijk schuimende douchegel met de geur van Mango & Papaya. Je waant je gelijk in een tropisch oord met deze geuren. Ik gebruik er altijd een behoorlijke hoeveelheid van, maar met een fles van 500 ml is dat geen enkel probleem. Een lekkere zoete en fruitige verwennerij voor onder de douche.
I love... Mango & Papaya

Yentl Oil Serum

Het Yentl Oil Serum ontving ik een tijd geleden in de Beautybox. Eigenlijk had ik het tot de maand april nog in mijn beautylade liggen. Toen ik er een aantal reviews over las, ben ik het toch maar eens gaan gebruiken. Ik gebruik het als toevoeging aan mijn dag- en nachtverzorging en voor mijn ontzettende droge neus met velletjes. Het is echt een heerlijk serum waar je huid ontzettend zacht van wordt! De geur is ook fijn en het serum is heel zuinig in gebruik.
Yentl Oil Serum

Kruidvat Bodylotion sensitive almond oil

Deze bodylotion ontdekte ik bij toeval bij de Kruidvat, toen ik wat aan het rondneuzen was. De producten waren in de aanbieding en ik nam twee flessen bodylotion mee. Deze variant met amandelolie heb ik inmiddels al heel veel getest en ik ben er heel enthousiast over. De geur is heerlijk en zacht en mijn huid word ook ontzettend zacht. De uitgebreide review is vorige week online gekomen en lees je hier.
Kruidvat Bodylotion Sensitive almond oil

Wat is jouw favoriete product van de maand april?

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Tineke 3 mei 2015

  Mooie favorieten, de i love… douchegels zijn allemaal zo lekker!
  Liefs

 • Reageer anna 3 mei 2015

  Leuk om te lezen! Ben benieuwd naar die shampoo en conditioner van Guhl, kende deze nog niet.

 • Reageer Jorinda 3 mei 2015

  Wat een fijne favorieten producten =)
  Ik ben echt dol op de shampoo van Guhl !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Nicole 3 mei 2015

  Wat een heerlijke producten allemaal!

 • Reageer Anita 3 mei 2015

  Mooie producten! De bodylotion lijkt me heerlijk.

 • Reageer Maaike 3 mei 2015

  Die lijn van Guhl heb ik nog nooit geprobeerd! Wel veel andere lijnen en die zijn allemaal zó fijn <3

 • Reageer Bertine 3 mei 2015

  ik vind de producten van guhl heel goed en fijn! dat serum lijkt me ook wel wat moet ik zeggen

 • Reageer Sarah 3 mei 2015

  Zien er allemaal fijne producten uit, ik ben vooral benieuwd naar de geur ervan! 🙂

  Sarah x

 • Reageer Cindy 3 mei 2015

  Wat een fijne producten zeg! Ik ben vooral fan van de bodylotion van Etos die ik momenteel gebruik.

 • Reageer Saraya 3 mei 2015

  Mooie favorieten, ik ben wel nieuwsgierig naar de bodylotion van het kruidvat 🙂
  X

 • Reageer Irma 4 mei 2015

  Ik krijg altijd onwijs veel zin om te douchen na het lezen van zulke artikelen, haha. Maar ben benieuwd naar de Guhl producten en jouw review!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Mee naar Barcelona #4: Camp Nou, Palau Pedrables en Catedral

  Jullie zagen afgelopen woensdag in 'Mee naar Barcelona #3' dat we de eerste twee (vooral dag 2) dagen al behoorlijk...

  Close