OOTD Happy Friday

24 april 2015 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Vorige week maakte ik foto’s samen met mijn nicht, met onder andere de ‘Bloggers do it better’-trui van Mango, maar ook van een nieuw shirtje van de Hema. En vandaag is het tijd voor deze outfitfoto’s. Vandaag zien jullie de OOTD Happy Friday!
OOTD Happy Friday

Follow on Bloglovin

OOTD Happy Friday

De foto’s werden gemaakt op een zondag, maar ik droeg een t-shirt met de tekst ‘Happy Friday’. Het is een heel simpele top van de Hema, maar ik vind hem wel ontzettend leuk. De tekst staat er op in twee verschillende lettertypes. Het shirtje is gemaakt van een dun losvallend stofje in een zalmroze/lichtroze kleur. Het is een shirtje dat je zowel met als zonder een jasje kunt dragen. Dit keer combineerde ik de outfit met mijn jeans van de Mango, die ik kocht tijdens het Get to know Almere blogevent. Ook draag ik mijn nieuwe Reebok sneakers, waar ik nog steeds super blij mee ben! De kleur van het shirtje combineert heel goed met de kleur van de schoenen.

Top – Hema / Jeans – Mango / Jack – Only / Sneakers – Reebok / Armbandje en bedels – HeartBeads / Ketting – Primark.
OOTD OOTD OOTD OOTDOOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD OOTD

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Laura - It's Laux 24 april 2015

  Stoere outfit, wat een leuk shirt! Heerlijk om met dat mooie weer foto’s te maken!

 • Reageer Madeleine 24 april 2015

  Leuke ootd! Super vrolijke foto’s 🙂 ik wil ook weer een keer naar de speeltijd. 😉

 • Reageer Manon 24 april 2015

  Wat een leuk shirt, ik zag een trui bij de Primark met Fri-YAY erop haha!

 • Reageer Sanae 24 april 2015

  Simpel, maar wel erg leuk! Je shirt is tof haha!

 • Reageer Nicole 24 april 2015

  Prachtige outfit! Ik vind het shirtje vooral erg leuk.

 • Reageer Jorinda 24 april 2015

  Wat een super leuke outfit =)
  De laatste foto is erg leuk !!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Bertine 24 april 2015

  wat een leuke vrolijke foto’s!! die top heb ik ook tijdje terug in de hema folder gezien en ik twijfelde… nu ik jou ermee zie heb ik wel spijt, hij is leuk!!

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 24 april 2015

  Super toffe schoenen!

 • Reageer mieke 25 april 2015

  Je schoenen zijn echt super leuk!

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Mee naar Barcelona #1 – Inhoud make-up bag

  Wanneer dit artikel online komt, zit ik al twee dagen in Barcelona, maar ik wil nog graag mijn voorbereiding op...

  Sluiten