Mee naar Barcelona #1 – Inhoud make-up bag

23 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Travel

Wanneer dit artikel online komt, zit ik al twee dagen in Barcelona, maar ik wil nog graag mijn voorbereiding op deze citytrip met jullie delen. Dit heb ik ook gedaan toen ik naar Ibiza ging. De artikelen plaatste ik toen onder de naam ‘Mee naar Ibiza’. Vandaar dat ik nu de artikelen ‘Mee naar Barcelona’ noem. En vandaag in Mee naar Barcelona #1 laat ik zien wat er met mij meegaat in mijn make-up bag.
Mee naar Barcelona #1

Follow on Bloglovin

Mee naar Barcelona #1 – Inhoud make-up bag

Ik ben geen persoon die iedere dag met een laag make-up de deur uit gaat, maar ook niet zonder make-up. Vooral als ik een hele dag ga slenteren en in de zon loop, weet ik dat ik geen foundation op mijn gezicht wil hebben, want dat ziet er dan toch niet meer uit aan het einde van de dag. Maar ik neem natuurlijk wel behoorlijk wat verschillende dingen mee in mijn make-up bag, die is trouwens van de Primark, die kocht ik vorig jaar. Wat ik precies meeneem, vertel ik je hieronder uitgebreid.

Deodorant en parfum

De deodorant en parfum zou ik natuurlijk ook in mijn toilettas kunnen doen, maar op de een of andere manier vind ik het fijner als deze in mijn make-up tasje zitten. Ik heb gekozen voor een compressed deodorant van Dove, de Soft Feel. Deze geur vind ik zo lekker en geeft me echt een fris en schoon gevoel. Daarnaast neem ik een Dove Maximum Protection stick mee, deze kan ik namelijk ook ‘s nachts gebruiken en voorkomt transpireren. Ik heb best wel wat parfum, maar ik koos er uiteindelijk voor om mijn Marc Jacobs Daisy parfum mee te nemen.
what's in my make-up bag

Gezichtsreiniging en verzorging

Een deel van mijn gezichtsreiniging zit in mijn toilettas, maar deze kleine essentials gaan in mijn make-up bag. Hoewel ik nog twijfel of ik de Yentl Oil Serum zo meeneem, of dat ik er nog een zakje omheen doe. Als dit gaat lekken heb je natuurlijk wel een vieze vette rotzooi. Maar het serum gaat in ieder geval wel mee, die gebruik ik namelijk onder mijn dag- en nachtverzorging. Ik neem een miniflacon van de Clinique make-up remover mee. En daarnaast een gezichtscrème ook van Clinique.
what's in my make-up bag

Lipproducten

Ik neem drie verschillende lipproducten mee, namelijk een lipbalsem, lipgloss en een lipstick. De lippenbalsem van Balea is verrijkt met sheabutter en arganolie en verzorgt mijn droge lippen goed. De Dior lipgloss is een fijne gloss met een subtiel kleurtje en een kleine shimmer. En de Essence Long lasting nude lipstick is een mooie neutrale lipstick. Prima om mee te nemen naar Barcelona.
what's in my make-up bag

Wenkbrauwproducten

Mijn wenkbrauwen iedere dag bij tekenen vind ik heel belangrijk, daarom neem ik onderstaande producten mee. Dit is een wenkbrauwpalette van BeautyUK, waarvan ik de een na donkerste kleur gebruik. Deze poeder breng ik aan met het schuin afgesneden wenkbrauwkwastje van Everyday Minerals. Mijn wenkbrauwen kam ik met het borsteltje van het Catrice Eyebrowpencil. Als laatste gebruik ik een wenkbrauwgel van Anastasia om ze de hele dag in toom te houden.
what's in my make-up bag

Mascara

Welke mascara ik mee zou nemen was vrij snel beslist. Ik ga namelijk tegenwoordig bijna altijd met twee laagjes Benefit Roller Lash Mascara de deur uit. Het is zo’n fijne mascara en ook nog eens een makkelijk formaat. Als back up neem ik de Alverde False Lashes mascara ook nog mee. Ook gebruik ik altijd een wimperkammetje om mijn wimpers ‘s ochtends even te kammen, voor ik mascara aanbreng.
what's in my make-up bag

Concealer en highlighterpen

Zoals ik al aangaf ga ik eigenlijk vaak de deur uit zonder foundation, maar ik neem wel altijd even de tijd om rode vlekjes of donkere kringen onder mijn ogen weg te werken. Hiervoor neem ik de Essence Stay Allday concealer mee. Voor de rode vlekjes en eventuele puistjes gebruik ik een concealer van P2. En ik neem ook nog een highlighterpen voor mijn ooghoeken mee, voor de frisse blik. Deze is van Catrice, de Made To Stay Highlighter pen.
what's in my make-up bag

Wattenschijfjes, – staafjes en elastiekjes

Ik neem wattenschijfjes mee voor het reinigen van mijn gezicht en het verwijderen van make-up. Normaal heb ik een grote verpakking met schijfjes, maar voor deze trip heb ik een wat kleinere verpakking. Nog wel 80 schijfjes, maar je kunt er beter te veel dan te weinig hebben. Mijn wattenstaafjes neem ik altijd mee in dit handige kleine potje van Ebelin, een perfect formaat voor op reis. Inmiddels heb ik hem al een paar keer aangevuld met nieuwe wattenstaafjes. Verder neem ik een elastiekje mee om overdag mijn haar in een knot of staart te kunnen doen en ‘s nachts gebruik ik de Invisibobble.
what's in my make-up bag

 

Tandenborstel en tandpasta

Als laatste in mijn make-up bag een tandenborstel en tandpasta. Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik dit meeneem als ik op vakantie ga. Ik had een inklapbare tandenborstel van de Hema, maar die heb ik weggegooid, omdat deze al weer een tijdje mee ging. Voor de foto heb ik er nu even een andere tandenborstel op gezet, maar wellicht haal ik nog weer zo’n inklapbare tandenborstel. Die was toch wel erg handig.
what's in my make-up bag

Wat neem jij mee in je make-up bag als je op vakantie gaat?

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Madeleine 23 april 2015

  Handig artikel 🙂 have fun in barca!

 • Reageer Manon 23 april 2015

  Wat een leuk make-up tasje je neemt fijne spullen mee! Veel plezier in het leuke en mooie barca!

 • Reageer Nicole 23 april 2015

  Super leuk om te zien wat je allemaal meeneemt!

 • Reageer Jorinda 23 april 2015

  Wat een mooie en handige producten neem je mee =)
  Liefs Jorinda

 • Reageer Sara 23 april 2015

  Dit vind ik altijd zulke leuke artikelen om te bekijken. Dat komt vast voort uit mijn nieuwsgierigheid. 🙂 Mooie producten heb je bij je. Ook een aantal producten uit de DM. Daar kun je ook zulke fijne dingen scoren. <3

 • Reageer Saraya 23 april 2015

  Mooie spulletjes, vind ik altijd leuk voor te zien 🙂
  X

 • Reageer Jouvence 24 april 2015

  leuk om te zien wat je mee sjouwt 😉 heel veel plezier in Barcelona.! ♥ xx

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  16 Leukste rugzakken voor een citytrip

  Tijdens de voorbereiding voor mijn citytrip naar Barcelona kwam ik er achter dat ik geen goede tas had voor een...

  Sluiten