Essence Longlasting Lipstick Nude – 05 Cool Nude

18 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Ik heb hem al een tijdje in mijn stash, maar er nog geen review aan gewijd. De Essence Longlasting Lipstick Nude in de kleur Cool Nude. Een hele mooie naturel lipstick perfect voor overdag. En bovendien is het ook nog eens een hele fijne budget lipstick.
Essence Longlasting Lipstick Nude

Follow on Bloglovin

Essence Longlasting Lipstick Nude – 05 Cool Nude

De Essence Longlasting Nude Lipstick is recent toegevoegd aan de collectie van Essence en is te koop in 5 verschillende kleuren. Het volgende zegt Essence over deze lipsticks: “Eeuwig nude! Dé trend… nu ook voor je lippen. De lichte, crèmige textuur voelt prettig aan op je lippen en biedt langhoudende resultaten natuurlijke schoonheid – de nude trent past absoluut bij elke beauty.”
Essence Cool Nude

Verpakking

De lipstick van deze Longlasting lijn zit in een matte verpakking. De verpakking heeft dezelfde kleur als de lipstick en dit vind ik altijd erg prettig. Op de onderkant zit een sticker met de naam, in dit geval 05 Cool Nude. En op de dop staat de letter ‘e’ afgedrukt. In het midden zit nog een zwarte rand en die zie je ook terug als je de dop van de lipstick afhaalt. De lipstick komt helemaal in de huls terecht als je hem naar beneden draait. Zo beschadig je hem niet. Gewoon een mooie en simpele verpakking.
Essence Cool Nude

Ingrediënten

RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, POLYETHYLENE, MICA, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Swatches

Hieronder zie je een foto van de swatch van de lipstick op mijn arm. Het pigment is heel goed en de lipstick glijdt heel gemakkelijk over de huid. Ook bij het aanbrengen op de lippen merk je dit heel goed. Je lippen zijn heel snel ingekleurd en met deze kleur knoei je ook niet heel snel. De kleur zit tegen oudroze/bruin aan, is heel subtiel, maar geeft je lippen net wat meer kleur. Deze kleur kan je ontzettend goed overdag dragen. Hoe de lipstick er op mijn lippen uitziet, dat zie je als je nog even wat verder naar beneden scrollt.
Essence Cool Nude

Fullface foto

De fullface foto met de Essence Longlasting Nude lipstick in de kleur 05 Cool Nude.  Op mijn lippen heeft kleur een iets koelere ondertoon als op mijn hand, maar ik vind de kleur ontzettend mooi en subtiel. Ik vind de lipstick niet heel erg longlasting, want een uitgebreide lunch of diner, zal hij niet overleven. Maar het is een prima lipstick, betaalbaar, voor een avondje uit en overleeft zeker een drankje. Ik vind dat nooit zo’n probleem en bijwerken is ook niet erg, want dat gaat heel gemakkelijk.
Fullface foto Essence Cool Nude

Essence Longlasting Lipstick Nude is verkrijgbaar voor € 2,39

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Jorinda 18 april 2015

  Wat een mooie lipstick =)
  Hij staat je echt goed !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Mariëlle 18 april 2015

  Hij staat je heel goed!!

  • Reageer GLAMOURMOES 18 april 2015

   Dank je wel! 🙂

 • Reageer anna 18 april 2015

  Ik had hem wel iets donkerder verwacht op je lippen, maar het is een erg mooie tint!

  • Reageer GLAMOURMOES 18 april 2015

   Klopt hij valt wat lichter uit op mij lippen, maar dat kan ook deels door het licht van de foto komen.

 • Reageer Nicole 18 april 2015

  Wat een mooie tint. Hij staat je goed!

 • Reageer Sabrina 18 april 2015

  Mooi! Ik vind het echt mooi dat hij op je lippen iets lichter uitvalt dat vind ik altijd wat neutraler haha:) Liefs Sabrina

 • Reageer Beautyjuf 18 april 2015

  Ik vind dit zo’n tof nude kleurtje! Ik heb deze tint ook en draag ‘m erg vaak.

 • Reageer Manon 18 april 2015

  Ik vind het een hele mooie lipstick!

 • Reageer Cindy 18 april 2015

  Tof kleurtje!

 • Reageer Madeleine 19 april 2015

  Ziet er mooi uit 🙂

 • Reageer Sarah 19 april 2015

  Wat een mooie lipstick, deze staat je echt goed!

  Sarah x

 • Reageer Bertine 19 april 2015

  ik vind het een enorm mooie kleur, zo mooi dat ik m zelf ook wel zou willen kopen. toch ga ik dat denk ik niet doen, omdat ze niet zo lang blijven zitten:(

 • Reageer Northflix 20 april 2015

  Mooi, hoor! Nog gefeliciteerd met het kampioenschap.
  Volgens mij had Heerenveen in de bus al van dat bier zitten drinken 😉
  Ze gaven de goals wel erg makkelijk weg.

  • Reageer GLAMOURMOES 20 april 2015

   Dank je wel! 🙂

 • Reageer Sanae 20 april 2015

  Super mooie kleur! Had ik niet verwacht eigenlijk. Hij staat je ook erg goed! Denk niet dat ie mij zou staan..

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog H&M, Mango, Hema en Def-shop.nl

  Vandaag heb ik een shoplog voor jullie met allerlei random items die ik de afgelopen tijd heb besteld of gekocht....

  Close