Opgemaakte producten maart 2015

11 april 2015 | Geplaatst in Beauty

Een beetje later dan normaal, maar hier zijn de opgemaakte producten van de maand maart. Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make up producten, om deze aan het einde van de maand in een artikel voorbij te laten komen. Op die manier besef je hoeveel je eigenlijk opmaakt/weggooit. Het is bij mij iedere maand heel wisselend, maar ik probeer momenteel zoveel mogelijk mijn producten die ik heb op te maken, voordat ik iets nieuws koop. Vandaag de opgemaakte producten van maart 2015, ook dit keer weer in videovorm, omdat de vorige keer wel goed bevallen was.
opgemaakte producten maart 2015

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten maart 2015

De maand maart was voor de opgemaakte producten weer een goede maand. Ik heb heel veel testers opgemaakt en daarnaast doe ik ook weer producten weg die ik niet fijn vind. Het is weer een bonte verzameling producten van wattenschijfjes tot krullenmousse en van reinigingsgel tot bodybutter. Kijk je mee, vergeet de video dan niet in HD te kijken. Veel plezier!

Maak jij veel producten op per maand?

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Manon 11 april 2015

  Wauw wat heb je veel fijne producten opgemaakt!

 • Reageer Madeleine 11 april 2015

  Leuk een video 🙂 Wat heb je mooie en fijne producten opgemaakt 🙂 Liefde voor de kruidvat bodybutter!!!!

 • Reageer melissa 11 april 2015

  Leuk om in video te zien! De potjes met lipscrub van lush zijn inderdaad veel te groot. Jammer dat je het product weg moet doen.

 • Reageer rachel 12 april 2015

  leuk om te zien fijne stem heb je ook om naar te luisteren fijne week!

  • Reageer GLAMOURMOES 12 april 2015

   Dank je wel! Jij ook een fijne week!

  Laat een reactie achter

  Read previous post:
  What’s in my bag #1

  Lang geleden heb ik eens een artikel geschreven over de inhoud van mijn handtas. Ik dacht dat het vorig jaar...

  Close