7 x nagellak voor de lente

8 april 2015 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

Ik was afgelopen week in mijn nagellakstash aan het neuzen toen ik op een nieuwe idee kwam voor een blogartikel. Nu de weersverwachtingen voor de aankomende dagen steeds beter zijn, aankomende vrijdag kan het 20 graden worden, wilde ik een nieuw artikel op mijn blog plaatsen. Vandaag deel ik 7 x nagellak voor de lente. Van mintgroen tot koraal en van kanariegeel tot lichtblauw. Kijk je mee?
7 x nagellak voor de lente

Follow on Bloglovin

7 x nagellak voor de lente

In de lente wil ik het liefst een lekker vrolijk kleurtje op mijn nagels. De laatste tijd lak ik mijn nagels weer vaker, ook al zijn ze qua lengte nog niet heel mooi. Ik heb in mijn nagellakstash gezocht naar mooie kleurtjes voor de lente en die deel ik vandaag met jullie. Er zitten twee dure lakjes tussen, de andere lakjes zijn eigenlijk allemaal heel erg budgetvriendelijk. Ik laat vandaag 7 x nagellak voor de lente zien: een roze/paarse kleur van Essie, een koraalkleurtje van Nails Inc. en Sinful Colors, een lekker geel lakje van Essence, een mooi blauw lakje van P2, een lichtblauw variant van Fogan en een mintkleur van MUA. Na het schrijven van dit artikel bleek dat ik alle lakjes al eens uitgebreid had gereviewd, dit wist ik helemaal niet meer.

Essie – Too Taboo

Essie’s Too Taboo is misschien iets aan de donkere kant voor de lente, maar alsnog wordt ik heel vrolijk van dit lakje. Wat ik wel opvallend aan dit lakje vind, is dat hij bijna mat opdroogt, terwijl dit niet op het potje staat. Ondanks dat vind ik het een geweldig lakje. Een uitgebreide review lees je hier.
Essie Too Taboo Essie Too Taboo

Nails Inc. – Kensington Palace

De kleur van dit lakje is zo moeilijk vast te leggen op foto. Hieronder ziet hij er veel donkerder en roder uit dan in het echt, maar het is wel echt een vrolijk kleurtje voor de lente. Een prachtig koraalkleurtje die tussen roze en oranje in zit. Een uitgebreide review heb ik al geschreven.
Nails Inc. Kensington Palace Nails Inc. Kensington Palace

Sinful Colors – Island Coral

Net zoals Kensington Palace van Nails Inc. is dit lakje van Sinful Colors een mooi koraal kleurtje. Alleen neigt dit lakje wat meer naar pastel en is het wat roziger. Erg mooi en lenteachtig. Over dit lakje schreef ik vorig jaar een uitgebreid artikel, dat lees je hier.
Sinful Colors Island Coral Sinful Colors Island Coral

Essence Viva Brasil – Yeah Copacabana

Dit is een nagellak uit de limited edition Viva Brasil lijn van vorig jaar, die te koop was rond het WK voetbal in Brazilië. Ik kocht toen vier kleurtjes uit de lijn in Duitsland. Het vrolijke Yeah Copacabana is toch wel een ultiem kleurtje voor de lente. Hij dekt pas met drie dunne laagjes, maar droogt vrij snel. Uitgebreide swatches en review lees je hier.
Essence Viva Brasil Yeah Copacabana Essence Viva Brasil Yeah Copacabana

P2 Volume Gloss – Crazy Beauty

P2 is een Duits make up merk dat onder andere te koop is bij de DM Drogerie. Mooie betaalbare producten, waaronder dus ook nagellak met een gel look effect. Ook deze kleur was ontzettend lastig om vast te leggen op foto. Op de eerste foto hieronder lijkt het meer een lila lakje, maar op de tweede foto waarbij je de swatches op mijn nagels ziet, lijkt hij meer op de echte kleur. Het is een mooi blauw kleurtje met een ietwat paarse ondertoon. Review vind je hier.
P2 Volume Gloss Crazy Beauty P2 Volume Gloss Crazy Beauty

Fogan Cosmetics – 05

De nagellak van Fogan Cosmetics heeft helaas geen naam, alleen een nummer. Dit is nummer 5 een mooi lichtblauw nagellakje. De nagellak van Fogan Cosmetics is te koop voor € 1 en is van redelijke kwaliteit. Het lichtblauw lakje dekt wel met twee laagjes. Dit lakje reviewde ik al een lange tijd geleden op mijn blog, toen ik mijn blog nog via Blogger gehost had. De opmaak van het artikel kan ik ook niet helemaal meer aanpassen.
Fogan CosmeticsFogan Cosmetics

MUA – Pistachio Ice Cream

Als laatste van deze zeven nagellakjes een mintkleurige variant van MUA, dat sinds vorig jaar te koop is in Nederland. Het is een heel mooi pastelkleurtje, waar ik heel erg blij van wordt. Ook hier kwam vorig jaar april al een artikel over online. Het lakje is dekkend met 2 dikkere laagjes of 3 dunne laagjes.
MUA Pistachio Ice Cream MUA Pistachio Ice Cream

Wat is jouw favoriete nagellakje voor de lente?

Vorige post Volgende post

26 reacties

 • Reageer Denise 8 april 2015

  Ik vind het lakje van Essie echt onwijs mooi! Het mintkleurtje van MUA heb ik zelf ook, mooie kleur maar ik vind het aanbrengen best lastig!

 • Reageer Manon 8 april 2015

  Ik vind die van Essie en Sinful Colors erg mooi!

 • Reageer Jorien 8 april 2015

  Gave kleurtjes! Ik vind een mintgroen of koraalkleurig lakje altijd wel lenteproof 🙂 Maar ook geel zou ik best eens willen proberen!

 • Reageer Jenn 8 april 2015

  Wat een leuke kleurtjes!

 • Reageer Mandy 8 april 2015

  Wat een leuke kleurtjes (en foto’s)! Vooral de laatste drie vind ik erg leuk voor de lente. Laat het mooie weer maar komen!!!

 • Reageer bymarlayne 8 april 2015

  Mooie lakjes!

 • Reageer Danielle 8 april 2015

  Oh ik vind dat kleurtje van P2 echt erg mooi!!

 • Reageer Sanae 8 april 2015

  Stuk voor stuk prachtige lakjes! Ik kan serieus echt vrolijk worden van nagellak..

 • Reageer Cindy 8 april 2015

  Die koraalrode vind ik erg mooi

 • Reageer Northflix 8 april 2015

  Wat een mooie kleurtjes en mooie foto’s!
  Ik ga zelf graag voor roze en mintgroen.
  Overigens… Gaan jullie kampioen worden tegen mijn clubje? 😉

  • Reageer GLAMOURMOES 8 april 2015

   Dank je! Haha, dat zou heel goed kunnen! Maar het kan ook aankomend weekend al beslist zijn.

 • Reageer Beautyjuf 8 april 2015

  Meid, wat een prachtige tinten! Het lakje uit de Beautybox ga ik vanavond op mijn nagels smeren.

  • Reageer GLAMOURMOES 8 april 2015

   Heb je dezelfde kleur of een andere?

 • Reageer Kirsten 8 april 2015

  Oh wauw wat een prachtige kleuren, ik zou voor het Essie lakje gaan.

 • Reageer Nicole 8 april 2015

  Wat een super leuke vrolijke kleurtjes!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 8 april 2015

  Wat een prachtige lakjes! De P2 Volume GLoss is mijn favo.

 • Reageer Anna 8 april 2015

  Echt superleuke kleurtjes voor de lente inderdaad! x

 • Reageer anna 8 april 2015

  Het koraal tintje en de kleur van P2 vind ik echt prachtig!

 • Reageer Daphne 8 april 2015

  Wat een mooie lakjes, vooral die van Essie vind ik mooi <3

 • Reageer Jorinda 8 april 2015

  Wat een super mooie lakjes =)
  Die van Essie is echt één van me favoriete!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Madeleine 8 april 2015

  Heel mooi 🙂 IK vind de blauwe P2 geweldig!

 • Reageer Chahrazad 8 april 2015

  Wat een mooie lakjes allemaal!

 • Reageer Bertine 8 april 2015

  ik vind het lakje van essie heel mooi. en grappig: ik heb nu het pakje van sinful colors op, precies die kleur!

 • Reageer BeautyblogLaura 8 april 2015

  Vind alle lakjes echt super leuk! xx

 • Reageer Saraya 8 april 2015

  Wauww prachtige zomerse lakjes <3
  X

 • Reageer Jorinde 13 april 2015

  Mooie nagellakjes! Die kleur van Essie is super mooi!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #52 Bioscoop, kamer opruimen en pakketjes

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #52 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close