Cartier La Panthère eau de parfum

27 maart 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Tijdens het blogevent in Almere maakte we bij de Douglas kennis met het nieuwste parfum van Cartier. Ik had nog nooit een parfum van Cartier geroken, maar over dit parfum ben ik echt heel enthousiast. Ik vertel jullie vandaag meer over Cartier La Panthère.
Cartier La Panthère

Follow on Bloglovin

Cartier La Panthère

La Panthère is het nieuwste parfum van het merk Cartier, dat vooral bekend staat om z’n sieraden. Ik ken het merk zelf alleen van de winkel in Parijs, vlak bij de Arc de Triomph. Dit zegt Cartier over het parfum:

“Every woman has a feline aspect and every flower has a hidden animal essence.” Mathilde Laurent, Cartier Perfumer

Mathilde Laurent offers a unique new accord, combining a flower and a sensation: a feline floral fragrance. To express femininity, she chose to explore the glory of a radiant gardenia, sensual yet delicate. To add a touch of the wild, she created a soft velvety musk.
Within the flask, a sculpture depicts the majestic, fascinating panther. [Cartier]

Tijdens mijn bezoek aan de Douglas in Almere zag ik dit parfum voor het eerst. Uiteraard mocht ik het parfum ook testen en de geur sprak mij erg aan. Ik was helemaal blij ook toen La Panthère ook in mijn goodiebag zat en ook nog eens een 50 ml flacon! Inmiddels heb ik het parfum uitgebreid getest en is het een van mijn favorieten geworden.
La PanthèreLa Panthère

Flacon

Ik ben verliefd op de flacon, al vanaf het moment dat ik hem zag bij de Douglas. Het doosje is roségoud met een lichte oudroze kleur. Een soort panterpatroon omringd de naam van het parfum en het merk. Het is trouwens wel een vingerafdrukgevoelige verpakking haha. Het flacon zelf is nog veel mooier. Een glazen onderkant in de vorm van een diamant. Het licht valt iedere keer weer anders op het glas. Het bovenste gedeelte van de flacon is ook rosé goud en Cartier staat mooi ingegraveerd. De dop is ook weer lekker gevoelig voor vingerafdrukken en is mooi strak. Ik vind de flacon echt zo mooi en echt een toevoeging voor mijn stash!
La PanthèreLa Panthère

Geurnoten

La Panthère is een bloemige geur met onderstaande geurnoten:

Topnoten: Rabarber, aardbei en Tutti Frutti
Hartnoot: Gardenia/Tiaré-bloem
Basisnoten: Muskus, Eikenmos, Patchouli en Leder
La Panthère

De geur

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de geur van het parfum. Ik hou van heel veel soorten geuren. De ene keer ben ik helemaal into de zoete – en fruitige geuren, maar soms dan wil ik ook wel eens heel wat anders. Ik heb namelijk Dior Addict en Dolce & Gabanna The One die beide juist veel zwaarder zijn. Maar die geuren zijn al heel lang mijn favoriet. La Panthère is eigenlijk een combinatie van zoet en bloemig en door de muskus blijft hij wat langer hangen. Als je hem opspuit ruik je de zoete geuren, maar naar mate de topnoten zijn vervlogen is de geur wat warmer en sensueler. Ik vind de geur heerlijk en gebruik hem momenteel iedere dag! Ook blijf je de geur lang ruiken, zelf spray ik meestal alleen ‘s ochtends wat op mijn polsen en in mijn nek, maar als ik ga stappen of ik heb een verjaardag, spray ik wat vaker.
La Panthère

Cartier La Panthère is hier verkrijgbaar bij Douglas en je krijgt nu 10 % korting. Een flacon van 50 ml kost normaal € 81,50 en nu € 73,35

Wat voor een soort parfum spreekt jou aan?

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Northflix 27 maart 2015

  Wat een mooie flacon!
  En de geurnoten spreken me ook erg aan.
  Hier ga ik gauw eens aan snuffelen!

 • Reageer Nicole 27 maart 2015

  Wat een leuke flacon. Het lijkt me een heerlijk geurtje.

 • Reageer anna 27 maart 2015

  Wat een prachtige flacon, wauw! Ik ben heel benieuwd naar de geur.

 • Reageer Denise 27 maart 2015

  Aaah toevallig weet ik hoe deze ruikt, echt een favoriet! <3

 • Reageer Anouk 27 maart 2015

  Wat een prachtige flacon! Ik ben heel erg benieuwd naar de geur!

 • Reageer Sanae 27 maart 2015

  De flacon ziet e echt luxe uit! En de geurnoten… hmm heerlijk!

 • Reageer Manon 27 maart 2015

  Ik vind de flacon echt heel erg mooi. De geur spreekt me ook wel aan. Ben er heel benieuwd naar geworden!

 • Reageer Jolet 27 maart 2015

  Wat een prachtig flacon zeg!

 • Reageer rachel 27 maart 2015

  ziet er ook schitterend uit zeg

 • Reageer Saraya 28 maart 2015

  Wauww de flacon ziet er erg mooi uit & de geur klinkt heerlijk 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Bestelling webprint.nl en posters.nl

  Ik wilde al heel lang een foto van de Eiffeltoren afdrukken op posterformaat, maar het kwam er steeds niet van....

  Close