Stapelreview mascara met o.a. Benefit, Maybelline en Miss Sporty

20 maart 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijd geleden heb ik een stapelreview gedaan met verschillende mascara’s van onder andere Max Factor en MUA. Ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe review met meerdere mascara’s in één artikel. Daarom vandaag een stapelreview mascara met mascara van Benefit, Maybelline, Miss Sporty, So Susan en Alverde. In totaal zijn het zeven mascara’s die ik review.
stapelreview mascara

Follow on Bloglovin

Stapelreview mascara met o.a. Benefit, Maybelline en Miss Sporty

Mascara is één van de make up producten die ik veel koop. Ik ben iemand die heel snel geneigd is om een nieuwe te kopen als ik er een positieve review over heb gelezen. Het komt nooit voor dat ik maar één mascara in gebruik heb. De perfecte mascara heb ik nog niet gevonden, maar wie weet zit hij tussen deze gereviewde producten. Ik review de Miss Sporty Pump Up Booster, Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume, Maybelline The Colossal Go Extreme Volum’, Maybelline The Colossal Volum’ Express, Alverde False Lashes, Benefit Roller Lash en So Susan Flutter mascara.
stapelreview

Miss Sporty Pump Up Booster mascara – € 3,99

Dit zegt Miss Sporty over de Pump Up Booster mascara: “Waanzinnig volume in slechts één beweging met Pump Up Booster Mascara! Tot wel 15 x meer volume. Het grote borsteltje maakt iedere wimper langer, voller en dramatischer. De formule bestaat uit ingrediënten die je wimpers een intensere look geven. Wat je ook wilt, van mooi natuurlijk tot zeer extreem, alles is mogelijk!”
Miss Sporty Pump Up Booster mascaraMiss Sporty Pump Up Booster mascara

De Miss Sporty Pump Up Booster mascara zit in een dikke zwarte huls met een oranje/rode metallic opdruk. Deze valt wel lekker op en dat vind ik wel leuk. De dikke huls geeft ook wel gelijk al een beetje weer wat voor een borsteltje je kunt verwachten. Een groot en dik borsteltje, met veel haartjes. Normaal niet iets waar ik voor kies, maar ik wilde deze mascara toch proberen. Zou hij echt 15 x meer volume geven? Nee dat helaas niet en ook vind ik toch dit borsteltje niet zo heel erg fijn werken. Je krijgt er vrij snel klontjes van en ook gaan mijn wimpers aan elkaar plakken. Deze mascara zou ik niet zo snel weer opnieuw kopen. Het is wel een budgetvriendelijke mascara.
Miss Sporty Pump Up Booster mascara

Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume mascara – € 4,49

Dit zegt Miss Sporty zelf over de Pump Up Booster Furious Volume mascara: “De Pump Up Booster Furious Volume Mascara geeft je wimpers instant volume zonder klontjes. Dankzij zijn unieke vorm pakt het borsteltje genoeg mascara om meerdere laagjes aan te brengen. Gebruik deze mascara voor tot wel 9 x vollere wimpers in een handomdraai.”
Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume mascaraMiss Sporty Pump Up Booster Furious Volume mascara

Nog een Miss Sporty Pump Up booster mascara, dit keer in een roze huls met metallic paarse letters. Ook dit is een dikke huls en de mascara beloofd veel volume. Ik vind de huls ontzettend leuk en lekker girly qua kleur. Het borsteltje is erg bijzonder, die heb ik nog niet vaak voorbij zien komen. Twee zijkanten hebben korte uitstekende haartjes op een rijtje en de brede kanten hebben meerdere rijen met haartjes. Het is een siliconen borsteltje, dat vind ik wel veel fijner in gebruik, omdat ik daarmee mijn wimpers meestal beter kan separeren. Geeft hij 9 x meer volume? Hmmm nee, dat helaas niet. Wel werkt het borsteltje prettiger. Toch zijn ook bij deze mascara mijn wimpers best wel aan elkaar gekleefd. Wel zijn ze mooi zwart. Deze Pump Up Booster variant is iets duurder dan de vorige, maar nog steeds lekker low budget.
Miss Sporty Pump Up Booster Furious Volume mascara

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum’ mascara – € 15,49

Dit zegt Maybelline over The Colossal Go Extreme Volum’ mascara: “De nieuwe Colossal Go Extreme! mascara van Maybelline geeft je wimpers het meest extreme volume ooit!

Waarom het werkt
Onze unieke gegolfde steel zorgt voor een dubbele shot mascara op het borsteltje. Door toevoeging van extra collageen creëer je in een handomdraai jouw meest extreme look.”
Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' mascara Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' mascara

The Colossal mascara’s van Maybelline zijn meestal verpakt in de flashy gele verpakkingen. Zo ook deze mascara, een van de nieuwste in The Colossal serie. Geel in combinatie met donkerroze/rood in metallic. Een lekkere opvallende huls. De dop is heel smal en loopt naar onderen toe breder uit. Het borsteltje heeft weer gewone haartjes en is kegelvormig. Het bijzondere is ook wel de gegolfde steel. Van deze mascara weet ik eigenlijk nog steeds niet zo goed wat ik er van moet denken. Van de ene kant vind ik het resultaat wel mooi, maar soms krijg ik ook echt geen mooie wimpers met deze mascara. Het is dus een twijfelgevalletje. Deze klontert in ieder geval een stuk minder dan de mascara’s van Miss Sporty.
Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' mascara

Maybelline The Colossal Volum’ Express mascara – € 15,49

Over The Colossal Volum’ Express mascara zegt Maybelline het volgende: “De ultieme volume mascara van Maybelline: De Colossal mascara. De nummer 1 mascara van Nederland.

Waarom het werkt
Dankzij het unieke ‘Mega Brush’ borsteltje worden alle wimpers, zelfs de kortste en kleinste, bereikt. De met collageen verrijkte formule zorgt ervoor dat één beweging voldoende is om kolossaal volumineuze wimpers te creëren.”
Maybelline The Colossal Volum' Express mascara Maybelline The Colossal Volum' Express mascara

The Colossal Volum’ Express mascara is ook verpakt in een gele huls, maar dan met metallic paarse opdruk. Paars met geel is een combinatie die ik een beetje associeer met carnaval haha. Het borsteltje van deze mascara is wat minder opvallend als van de Go Extreme variant. Dit borsteltje heeft heel fijne en zachte haartjes. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik mijn wimpers niet allemaal heel goed kan bereiken. Uiteindelijk geeft de mascara wel meer volume en lengte. Daarnaast klontert deze niet en plakken mijn wimpers ook niet aan elkaar.
Maybelline The Colossal Volum' Express mascara

Alverde False Lashes mascara – € 3,95

Alverde geeft de volgende korte omschrijving van de False Lashes mascara: “Mit wertvollen Mineralien und innovativ geformter Bürste für einen spektakulären Falsche-Wimpern-Effekt.”
Alverde False Lashes mascara Alverde False Lashes mascara
Het uiterlijk van deze mascara doet me denken aan de Catrice Glamour Doll mascara. Een mooie glanzende zwarte huls met zilveren tekst. Geen opvallende flashy teksten zoals bij Miss Sporty en Maybelline. Een mooie slanke huls en weinig poespas. Dat past ook heel goed bij het merk Alverde, dat bekend staat om zijn natuurlijke make-up producten. Het borsteltje is alleen niet kegelvormig maar smal aan de boven- en onderkant en breed in het midden. Een mooi siliconenborsteltje met veel haartjes. Ik vind dit eigenlijk altijd het prettigst werken. Het resultaat van de mascara op mijn wimpers vind ik erg mooi. De wimpers zijn bijna allemaal mooi gesepareerd, brengt gemakkelijk aan zonder al te veel knoeien en zorgt voor een mooie oogopslag.

Alverde False Lashes mascara

Benefit Roller Lash mascara – € 25,00 full size

Wat zegt Benefit over deze nieuwste mascara:”Roller Lash van Benefit is een mascara met kleine magische haakjes en de ultieme krulformule! Vaarwel wimperkruller, hallo Roller Lash! Het is een haarkruller voor de wimpers! Het hook’n’roll™ borsteltje grijpt de wimperhaartjes vast en zorgt voor een extreem krul en lift effect gedurende 12 uur.”
Benefit Roller Lash mascara Benefit Roller Lash mascara

Excuus voor de kwaliteit van de wimperfoto’s. Ik maakte deze foto’s in de ochtend en het licht was eigenlijk nog niet helemaal goed. Maar ik was al zo enthousiast over deze mascara dat ik hem graag in de stapelreview wilde hebben. Ik heb een mini variant van deze nieuwste mascara van Benefit, dus de verpakking ziet er iets anders uit. Maar ik ben alleen al fan van de verpakking. Het zoete roze met zwart vind ik super tof. Ik was ontzettend nieuwsgierig naar de mascara waar je geen wimperkruller meer bij nodig hebt. Het borsteltje ziet er onwijs goed uit en het werkt ook echt! Mijn wimpers zijn gekruld, mooi zwart, gesepareerd en hebben volume!
Benefit Roller Lash mascara

So Susan Flutter mascara – € 16,75

Dit zegt So Susan over de Flutter mascara: “An intense carbon-black mascara formulated with hyaluronic spheres to help you achieve the darkest, curviest lashes possible. The long brush with extra stiff bristles helps to achieve voluminous, multi-dimensional lashes in just one coat. Suitable for contact lens wearers.”
So Susan Flutter mascara So Susan Flutter mascara

De So Susan mascara zit in een chique gouden huls met zwarte tekst. Dit ziet er allemaal nog wel erg gelikt uit! Weinig poespas, geen schreeuwerige kleuren of teksten. Maar het borsteltje is absoluut niet spectaculair. Het is een heel standaard borsteltje met gewone haartjes in een spiraal vorm. Zo eentje die inmiddels een beetje afgezaagd is en waar ik dus eigenlijk ook al geen vertrouwen in heb. En inderdaad ik kreeg gelijk, deze mascara is echt flut! En de prijs die je er voor moet betalen vind ik dan ook eigenlijk behoorlijk te hoog. Het borsteltje is niet fijn en de mascara zit overal behalve op mijn wimpers. Hij klontert en mijn wimpers plakken aan elkaar. Daarnaast geeft het niks extra’s. Deze mascara is regelrecht de ‘opgemaakte producten’ bak in gegaan.
sosusanfluttermascara

Conclusie

Waarschijnlijk weten jullie allemaal wel wat mijn favoriete mascara is van deze zeven, de Roller Lash mascara van Benefit natuurlijk! Deze geeft op mijn wimpers het mooiste resultaat. Het borsteltje is super fijn en separeert mijn wimpers heel goed. Ook de Alverde mascara vind ik een goede aanvulling van mijn stash, met een fijn borsteltje die goed separeert. De absolute fail is toch wel de mascara van So Susan, erg jammer dat die kwalitatief zo tegenvalt. De Miss Sporty mascara’s die lekker low budget zijn, doen het dan nog beter. De mascara’s van Maybelline vind ik niet spectaculair, maar ze zijn ook niet slecht. Bij de meeste mascara’s gebruik ik de Essence Lash Base mascara trouwens als basis, klik hier voor de review.

Wat is jouw favoriete mascara?

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Svenja 20 maart 2015

  Wauw, super tof zo een stapelreview! Ik heb eerst gekeken welke ik het mooist vond (zonder jou mening te lezen). Voor mij sprongen die van Benefit en Alverde er echt uit. Super om te lezen dat dat ook inderdaad jouw favorieten zijn. Meer dan logisch want die twee mascara’s maken je wimpers absoluut het mooist!

 • Reageer Danielle 20 maart 2015

  Fijn zo’n stapel review, ik sla m op voor als ik straks een nieuwe mascara moet hebben!

 • Reageer Marlies 20 maart 2015

  Die van Alverde is mijn favoriet. Ik vind een siliconen borsteltje zelf ook altijd heel fijn. Hele fijne review

 • Reageer Maaike 20 maart 2015

  Nu ben ik wel heel erg benieuwd geworden naar de Roller Lash mascara van Benefit !

 • Reageer Mandy 20 maart 2015

  Wat een fijne review!! De mascara van Alverde klinkt goed hoor, ook de door de prijs. Ik begrijp wel dat Benefit de winnaar is, wat een effect. Ben je al om? Ga je een keer een duurdere mascara kopen? Mijn ervaring is dat je er over het algemeen wel langer mee doet, word het in verhouding weer iets goedkoper.

  • Reageer GLAMOURMOES 20 maart 2015

   Als er nou eens een leuke aanbieding komt bij de Douglas, dan ga ik hem zeker kopen!

 • Reageer Denise 20 maart 2015

  Super fijn om deze review te lezen, ik ben nog steeds op zoek naar dé perfecte mascara! De Roller Lash van Benefit heb ik nog steeds niet geprobeerd, maar door je review wordt ik nu toch wel heeeel enthousiast <3

 • Reageer Anouk 20 maart 2015

  Jeetje wat zitten er veel mooie mascara’s tussen! Die van Benefit springt er inderdaad echt wel tussenuit, wat een volume!

 • Reageer Nicole 20 maart 2015

  Wat heb je van jezelf mooie volle wimpers zeg! Echt enorm mooi. Ik ben echt verbaasd over de Miss Sporty mascara! Hij ziet er zo goed uit.

  • Reageer GLAMOURMOES 20 maart 2015

   Dank je wel! Heb inderdaad wel volle wimpers, maar ze staan nooit allemaal mooi recht in een rijtje haha 😉

 • Reageer Manon 20 maart 2015

  Ik ben het helemaal eens met de So Susan mascara die gaat regelrecht de prullebak in haha!

  • Reageer GLAMOURMOES 20 maart 2015

   Ja dramatisch hè, dat een mascara zo slecht kan zijn.

 • Reageer anna 20 maart 2015

  Wat handig zo’n review! Wat heb je mooie lange wimpers van jezelf, dat scheelt ook al een hoop. Ik moet echt een waterproef mascara hebben, niks anders werkt bij mijn wimpers!

 • Reageer Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 21 maart 2015

  Super fijn zo een stapelreview. Miss Sporty surprised me.

 • Reageer Tio 15 december 2015

  Wat jammer van het merk So susan. Voor zo”n prijs mag je wel een betere mascara verwachten. De buitenkant doet mij al kitserig nep fake en goedkoop aan. Maar ja de buitenkant zegt ook niet alles. Het gaat om de inhoud en die was het ook niet. Lijkt mij een onbekend en dubieus merk. Echt zo”n merk die je bij restpartijen ziet en van die Toko”s. Het is geen super de luxe mascara wat je zou verwachten voor zo”n prijs. Goedkopere mascara”s kunnen van nog betere kwaliteit zijn. Het is gewoon oplichterij voor zo”n prijs zo”n slechte kwaliteit mascara verkopen. Je zou er gewoon werk van maken. Je voelt je bedrogen.

 • Reageer beauty secrets 26 november 2016

  Hello there, You’ve done a great job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends.
  I am confident they will be benefited from this website.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Happiness is not a destination #4

  it's a way of life. Een week later dan gepland, ik was het vergeten, maar niet minder leuk natuurlijk. Jullie...

  Close