Opgemaakte producten februari 2015

12 maart 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make up producten, om deze aan het einde van de maand in een artikel voorbij te laten komen. Op die manier besef je hoeveel je eigenlijk opmaakt/weggooit. Het is bij mij iedere maand heel wisselend, maar ik probeer momenteel zoveel mogelijk mijn producten die ik heb op te maken, voordat ik iets nieuws koop. Vandaag de opgemaakte producten van februari 2015, ook dit keer weer in videovorm, omdat de vorige keer wel goed bevallen was.
opgemaakte producten februari 2015

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten februari 2015

De buit valt in de maand februari eigenlijk best wel mee. Ik maakte niet bijzonder veel producten op, maar deed wel een aantal producten weg, omdat ik ze nooit gebruik, of omdat ze over de datum zijn. Ik maakte uiteraard weer een fles krullenmousse op, maar ook de Ziaja Natural Olive Anti-wrinkle cream. De meeste producten die ik opmaakte vond ik fijn en zou ik wel weer een keer opnieuw kopen. Kijk je mee?

Opgemaakt

 • Balea Krullenmousse
 • Wattenstaafjes Action
 • Ziaja Natural Olive Anti Wrinkle Cream
 • Rituals Fortune Scrub
 • Nivea Pure Natural tonic
 • Herbal Essences Clearly Naked glans shampoo
 • L’Oreal Paris Hydra Active 3 reinigingsmelk
 • Balea scheermesje
 • Dr Hauschka oogcrème
 • Vichy Neovadiol crème
 • Ebelin wattenschijfjes

Heb jij veel opgemaakt de afgelopen maand?

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Nicole 12 maart 2015

  Super leuke opgemaakte producten weer!

 • Reageer Une Belle Fin 12 maart 2015

  Ik hou van rituals!
  Deze scrub ziet er geweldig uit!
  belle-fin.blogspot.be

 • Reageer Jorien 12 maart 2015

  Ik maak echt nooit zoveel op als jij! Ik sta er altijd versteld van hoeveel producten jij opmaakt 😉 Of ik sta er gewoon niet zoveel bij stil… Maar ik probeer de laatste tijd ook om eerst flacons op te maken voordat ik nieuwe koop. Vooral met foundation, shampoo en doucheschuim enzo 🙂

  • Reageer GLAMOURMOES 12 maart 2015

   Haha bewaar je producten maar eens een maand, dan zal je zien hoeveel producten je daadwerkelijk per maand opmaakt ;).

 • Reageer Manon 12 maart 2015

  Ik ben benieuwd naar de Scrub van Rituals

 • Reageer Rebecca 12 maart 2015

  Filmpje doet het bij mij telkens niet.. 🙁 Ook op youtube kan ik ‘m niet zien..

  • Reageer GLAMOURMOES 12 maart 2015

   Dat is gek, bij mij doet ie het wel.

 • Reageer Sarah 12 maart 2015

  Mooi lijstje opgemaakte producten!

  Sarah x

 • Reageer Saraya 12 maart 2015

  Je hebt mooie producten opgemaakt 🙂
  X

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Primark Arnhem maart 2015

  Jullie weten inmiddels wel dat ik een Primark addict ben en als ik de kans krijg, koop ik de hele...

  Close