OOTD Denim blouse + nieuwe fiets

9 maart 2015 | Geplaatst in Fashion

Vandaag heb ik weer eens een OOTD voor jullie. Het was gisteren natuurlijk weer heerlijk weer, echt een lentegevoel! Mijn nicht is ‘s middags langs gekomen en toen zijn we naar buiten gegaan om foto’s te schieten. Ik draag mijn nieuwe fluffy jack en denim blouse van Miss Etam. En daarnaast laat ik jullie ook mijn fantastische nieuwe gewonnen fiets zien. Ik ben daar echt onwijs blij mee. Kijk je mee?
OOTD denim blouse

Follow on Bloglovin

OOTD Denim blouse + nieuwe fiets

Wat was het heerlijk weer hè gisteren? Ik kan daar echt zo van genieten, zonder jas naar buiten en zonnebril op. Ideaal weer om outfitfoto’s te schieten. Ik draag in deze outfit twee nieuwe items die ik mocht uitzoeken in de webshop van Miss Etam. Ik koos voor een denim blouse met wassing en een super fluffy limited edtion jasje. Dit jasje was eigenlijk al te warm. Ik ben echt heel blij met de denim blouse. Die kan je echt ontzettend makkelijk combineren en open of dicht dragen. Hier draag ik hem open en combineer ik de blouse met een mintgroene top, mijn Vero Moda jeans en Nikes.

Jas – Miss Etam / Blouse – Miss Etam / Jeans – Vero Moda, / Top – Vero Moda / Ketting – Primark / Horloge – Alberto Horloges / Oorbellen – Primark / Sneakers – Nike.
OOTD OOTDOOTD OOTDOOTD OOTD OOTD OOTD

OOTD OOTD OOTD

De denim blouse vind je hier in de webshop voor € 34,99 en het jasje/vest vind je hier nu voor € 30 in plaats van € 49,99.

Popal Fusion fiets

Zoals jullie al wel hebben gelezen waarschijnlijk in mijn GLAMOURMOES’ WEEKLY artikel van afgelopen week, heb ik een fiets gewonnen. En wat voor één, een roze retro fiets. En omdat ik er zo blij mee ben, wilde ik er graag mee op de foto. Dus we hebben naast outfitfoto’s ook foto’s gemaakt van en met mijn fiets. Het is een Popal Fusion fiets in een fancy roze kleur, met lichtblauwe velgen en kettingkast. Een lekker breed bruin zadel, drie versnellingen en terugtraprem. Daar moest ik wel even aan wennen, want ik heb een fiets gehad met zeven versnellingen. Maar dit is wel een fiets helemaal naar mijn dromen. Ik heb al zo vaak gezegd dat ik een roze fiets wilde en nu heb ik er gewoon één. Ik heb hem gewonnen bij Teske. Super bedankt Teske! Ik ben er echt ontzettend blij mee!
Popal Fusion fietsPopal Fusion fiets Popal Fusion fietsPopal Fusion fiets

Vorige post Volgende post

21 reacties

 • Reageer Jorinda 9 maart 2015

  Wat een leuke outfit =)
  Echt een super leuke fiets !!
  Liefs Jorinda

 • Reageer Madeleine 9 maart 2015

  Leuke ootd + fiets!!!!! Vooral met dit weer word ik erg vrolijk van 😉

 • Reageer Esther 9 maart 2015

  Wát een vette fiets! Super leuk 🙂

 • Reageer LL 9 maart 2015

  Wat een leuke outfit! Heerlijke lente kleuren al. Wat een mooie foto’s ook, het was zo lekker weer:). Leuke items heb je ook uitgekozen, vind het vest/jas echt super leuk!

 • Reageer Jenn 9 maart 2015

  Leuke outfit, en superfiets!

 • Reageer Sanae 9 maart 2015

  Je outfit is leuk! Super gave fiets! De kleuren zijn echt heel leuk.

 • Reageer Mandy 9 maart 2015

  Wat een gave fiets!!! Zelfs de banden zijn mooi… Je vest vind ik ook onwijs leuk!

 • Reageer Anouk 9 maart 2015

  Wat een toffe blouse! En wat fijn dat je een nieuwe fiets hebt, hij is gaaf!

 • Reageer Xa 9 maart 2015

  Ghaha wat kicke die fiets 😀 ! Daar wordt je toch blij van. Ik heb nog nooit iemand over zijn fiets zien bloggen maar met zo 1 geef ik je groot gelijk! Heel gaaf.

  X

  • Reageer GLAMOURMOES 9 maart 2015

   Hihi ja, dit moest gewoon! 😀

 • Reageer Denise 9 maart 2015

  Waaaaauw, die fiets is echt so pretty! Bofkont! 🙂

 • Reageer Northflix 9 maart 2015

  Wat een vrolijke outfit + foto’s!
  En die fiets is echt te gek! Tof dat je hem hebt gewonnen.
  Heerlijk om op rond te toeren nu het zonnetje schijnt.

 • Reageer Bertine 9 maart 2015

  je zult maar een fiets winnen he, geweldig!! je outfit is leuk, ik vind het erg mooi dat je top matcht met je schoenen! en dat fluffy jasje is ook heel leuk, maar ik snap wel dat het te warm was!

 • Reageer Mariëlle 9 maart 2015

  Echt een leuke fiets!! En een leuke outfit, lekker comfy!

 • Reageer bymarlayne 9 maart 2015

  Leuke outfit! En wat heb je een gave fiets 🙂

 • Reageer Manon 9 maart 2015

  Leuke outfit en gave fiets !!!

 • Reageer Saraya 9 maart 2015

  Leuke outfit, de fiets is zo mooi erg Girly 🙂
  X

 • Reageer Eilish (artisticstateofmind) 9 maart 2015

  Wat een geweldige fiets! En een tof jasje!

 • Reageer Nicky 10 maart 2015

  Leuke outfit! Het was inderdaad lekker weertje, hopelijk wordt het alleen maar lekkerder 🙂
  Gefeliciteerd met je gewonnen fiets, heel mooi is het.

 • Reageer Cindy 10 maart 2015

  Wat een toffe fiets! En die Nikes, die staan heel leuk bij je outfit. Lekker lenteachtig!

 • Reageer Claudia 14 maart 2015

  Je fiets <3 wauw zo gaaf met het roze en het mint. Ik vind je schoenen ook zo tof 🙂 Heerlijk he dat lekkere weer.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Doelen maart & april 2015; solliciteren en opruimen

  08Iedere maand, aan het begin van de maand, deel ik met jullie mijn doelstellingen. Wat wil ik graag doen, of...

  Close