Doelen maart & april 2015; solliciteren en opruimen

8 maart 2015 | Geplaatst in Doelen, Lifestyle

08Iedere maand, aan het begin van de maand, deel ik met jullie mijn doelstellingen. Wat wil ik graag doen, of wat ik graag bereiken. De vorige keer stelde ik mijn doelen op voor twee maanden en dit beviel me eigenlijk wel goed. Dus daarom doe ik dat ook voor de maanden maart & april. Een van de belangrijkste doelen is natuurlijk het vinden van nieuw werk, maar wat ga ik doen met de tijd die ik over heb. Klik op ‘Read more’ voor mijn doelen maart & april 2015.
Doelen maart & april

Follow on Bloglovin

Terugblik doelen januari & februari

In de maanden januari en februari had ik mezelf 6 redelijk haalbare doelen gesteld en ik blik hier nog even kort op terug en geef aan of ik de doelen wel of niet gehaald heb. In ieder geval het belangrijkste is dat ik mijn WFT examen heb gehaald.
doelen januari en februari

Studeren + examen WFT

Ja! Gelukt, ik heb in januari en februari flink gestudeerd en ook mijn examen aangevraagd. Dat examen heb ik afgelopen donderdag gemaakt en ik ben geslaagd met een 7, een dikke voldoende dus! Heel erg fijn, om dit nog af te sluiten, voor ik definitief weg ben op mijn werk. Overigens is de dag dat ik dit type ook mijn laatste werkdag. Het geeft wel een dubbel gevoel.

Kledingkast opruimen

Dit is deels wel een beetje gefaald denk ik. Ik heb wel iedere keer kleding uit mijn kast gehaald die ik niet meer droeg en op een hoop gegooid, maar echt mijn kast eens flink opruimen, daar ben ik niet aan toegekomen. Die laten we dan maar staan voor een nieuwe maand.

No buy vervolg

Ja, deels gelukt, in januari heb ik vrijwel niets uitgegeven, maar februari was een mindere maand. Ik kocht wat nieuwe make up en verzorgingsproducten, die ik niet allemaal nodig had, maar ik was te nieuwsgierig.

Healthy eating

Deels wel gelukt, ik heb het best goed vol kunnen houden, maar tijdens carnaval en in de weekenden heb ik me soms toch iets te veel laten gaan. Maar ook dit pakken we gewoon weer op. Wel wat lastiger vind ik, omdat ik geen werk heb, dan mis je structuur en eet je heel anders en op verschillende tijden.

Nike Training Club app

Deze app gebruik ik om workouts te doen thuis en ik ben er mee begonnen, maar doordat ik ‘s avonds weinig energie er voor heb, is het nog niet helemaal zoals ik het wil. Nu ik overdag wat meer tijd heb, wil ik ook zeker de app meer gaan gebruiken en lekker thuis sporten.

Ontbijtrecepten

Ok, mijn bedoeling was om meerdere recepten uit te proberen voor het ontbijt, maar het is er maar een geworden. De havermoutmuffins, het recept vind je hier.
havermout muffins

Doelen maart & april 2015; solliciteren en opruimen

Voor de maanden maart en april heb ik weer doelen opgesteld die naar mijn idee goed haalbaar zijn, vooral omdat ik nu toch zonder werk zit. Het belangrijkste is toch wel het solliciteren. Daarnaast ga ik me focussen op mijn blog, verbeteren en vooruit plannen. Ook wil ik mijn kamer flink opruimen, dingen weg doen en mijn kleding uitzoeken.

Solliciteren

Dit is denk ik wel een van de belangrijkste doelen van de aankomende tijd. Het solliciteren. Nu ik geen werk meer heb en als het goed is een uitkering ontvang, moet ik minimaal 4 x per maand solliciteren. Voor mij is het nu belangrijk om goed op een rijtje te hebben wat ik precies wil en wat voor een functies er bij me passen. Dus de komende tijd zal ik veel op zoek zijn naar vacatures, motivatiebrieven schrijven en hopelijk ook op gesprek mogen.

Bloggen

Natuurlijk heb ik nu meer vrije tijd en dat betekent dat ik vanzelfsprekend meer tijd heb om te bloggen. Ik wil me ook focussen op mijn blog, mijn fotografieskills verbeteren en mooie kwalitatieve artikelen online zetten. Ik wil me wat meer focussen op het reviewen van producten, want ik heb nog een enorme hoeveelheid productfoto’s ongebruikt op mijn laptop staan. Jullie kunnen dus zeker wel meer reviews verwachten.
bloggen

Beauty- en kledingkast opruimen

Het wordt echt tijd dat mijn beautykast en kledingkast weer een keer flink opgeruimd worden. Dit is al langer het plan, maar het kwam er steeds niet van. Ik wil een andere indeling in mijn kledingkast en ook kijken wat er nog weg kan. Ook mijn beautykast moet echt opnieuw ingedeeld worden. Er ligt teveel in en dat moet anders. Dus dat is echt een doel voor de aankomende tijd.
Malm kast IKEA Kledingkast IKEA

Kleding verkopen

Er ligt een hele volle tas kleding, die ook al gefotografeerd is, om te verkopen. Nu nog de prijs bepalen en op Marktplaats en mijn blog zetten. Ook in mijn schoenencollectie moet ik goed kijken wat ik nog wel en niet draag. Ik denk dat ik daar nog wel een flinke dagtaak aan heb.

Thuis sporten

Ik wil heel graag meer sporten en was in januari en februari al begonnen met workouts, maar dat is sinds de carnaval een beetje verwaterd. Ik merk dat ik ‘s avonds weinig energie heb om echt een lekkere intensieve workout te doen. Ik ga het nu weer lekker oppakken met de Nike Training Club + app en doordat ik overdag tijd heb, heb ik waarschijnlijk ook meer energie.
Thuis sporten

Planning citytrip Barcelona

Mijn laatste doel, maar zeker niet het minste, is een planning maken voor mijn citytrip naar Barcelona. Om een beetje een idee te krijgen wat we allemaal op een dag kunnen doen, ga ik een globale planning maken. Dit heb ik ook gedaan toen we naar Londen gingen en dat werkte echt heel fijn. Door een planning te maken kun je iedere dag de dingen afstrepen die je gedaan hebt en zo hou je mooi overzicht. We vertrekken op dinsdag 21 april, dus ik heb nog bijna anderhalve maand de tijd om de leukste bezienswaardigheden te verzamelen en in te plannen.

Wat zijn jouw doelen voor de aankomende maand?

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Madeleine 8 maart 2015

  Heel veel succes meid 🙂 je kan het!

 • Reageer Jasmijn 8 maart 2015

  Veel succes met het solliciteren! En ik ben ook een echte planner wanneer ik op citytrip vertrek. Zo kan je inderdaad veel meer doen en verspil je minder tijd.

 • Reageer Mariëlle 8 maart 2015

  Ik hoop dat je snel weer een baan kunt vinden, ik geloof in ieder geval dat je er alles aan doet 🙂 En ooooh ga je weer naar Barcelona, ik ben jaloers op je! Ik ga in juli een dagje, daar kijk ik ook al naar uit!

 • Reageer Jorinda 8 maart 2015

  Wat een fijne doelen , ik hoop dat je snel weer een leuke nieuwe baan vind =) !
  Liefs Jorinda

 • Reageer Saskia | Former Parades 8 maart 2015

  Wat goed dat je dat examen gehaald hebt 🙂 ! Goede doelen trouwens. Ik denk dat ik me deze maand ook maar wat meer ga storten op het verkopen van kleding via Marktplaats. Ik heb zo veel dat weg kan! 😛 En wat tof dat je naar Barcelona gaat!

  ♥♥♥ Saskia

 • Reageer Wendy (B) 8 maart 2015

  Grote schoonmaak houden: alles nakijken en sorteren (houden of weggeven).
  De spullen die ik wegdoe, zijn allemaal nog goed.
  Ik geef dat mee aan mijn broer.
  Het gezin kijkt eerst of ze zelf dingen kunnen gebruiken en de rest gaat mee naar rommelmarkten of de kringloopwinkel.

 • Reageer Jouvence 8 maart 2015

  heel veel succes met soliciteren.! wat gaaf dat je een citytrip gaat maken naar Barcelona ♥ xx liefs

 • Reageer Cindy 8 maart 2015

  Mooie, haalbare doelen. Succes met thuissporten, ik ga ook beginnen (zodra mijn sportkamertje klaar is)

 • Reageer Jenn 10 maart 2015

  Succes met je doelen!

 • Reageer Claudia 14 maart 2015

  Wat leuk om te zien 🙂 Ik heb ‘s avonds ook echt geen zin meer om te sporten. Bleh! Ik heb ook een hele planning gemaakt 😀 Ik ga in April naar Londen, zo’n zin in!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Shoplog Ziaja en Kruidvat februari 2015

  Aan het einde van de maand februari heb ik stiekem toch nog wat beauty producten gekocht, terwijl ik in mijn...

  Close