Favoriete sneakers van dit moment

2 maart 2015 | Geplaatst in Fashion

De laatste tijd ben ik steeds meer geïnteresseerd in sneakers. Ik heb al een aantal keer getwijfeld om eens een mooi paar Nike, New Balance of Adidas sneakers aan te schaffen, maar toch houdt de prijs me nog tegen. Rond de € 100 is toch wel een flink bedrag voor een paar schoenen. Toch blijft het in mijn hoofd zitten. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn favoriete sneakers van dit moment. Alle sneakers zijn te koop via Sneakerbaas.

Favoriete sneakers

BronBronBronBron

Follow on Bloglovin

Favoriete sneakers van dit moment

Ik heb inmiddels drie paar sneakers die ik regelmatig combineer met een gewone outfit. Van de Nike sneakers heb ik hier een artikel geschreven, deze kocht ik bij de Bristol in de aanbieding. Maar ook heb ik twee paar look a like Roshe Runs van de Primark in mijn schoenencollectie. Deze zijn makkelijk te combineren met een skinny jeans en een comfortabele trui. Ik wil graag nog wel één paar mooie sneakers toevoegen aan mijn collectie. Ik vind heel veel verschillende soorten en modellen erg leuk en hieronder zie je mijn 9 favoriete paren.

Sneakerbaas
Nike Air Max Thea print – Deze sneakers zag ik voor het eerst in Essen bij de Sniper, een winkel in de Limbecker Platz en ik was gelijk verliefd. Ik vind het model van de Nike Air Max Thea sowieso heel vet, maar deze kleuren zijn gewoon super vet. Ik houd van roze en ze vallen lekker op. Toch kun je zel wel goed combineren met een skinny jeans. Prachtig!

Reebok GL 6000 – Deze beauties zag ik op de Facebookpagina van Sneakerbaas staan en ik vond de kleurencombinatie en het model ontzettend gaaf. Het bordeauxrode met roze en de witte accenten spreken me heel erg aan. Deze kleuren zijn wat rustiger dan die van de Nike Air Max Thea en daardoor misschien wel wat draagbaarder. Ik vind de Reebox uit de beginafbeelding ook tof qua kleurencombinatie. Ook zijn deze sneakers natuurlijk wel iets betaalbaarder dan de Nikes.

Vans Era – Vans zijn sportief en casual tegelijk en ik heb zelf al een aantal lookalike Vans van de Primark die ik super veel draag als het weer wat beter en warmer is. Maar deze officiële zijn natuurlijk ook gaaf. De Vans rechtsonder zijn ook uit dezelfde serie, maar een net wat andere kleuren combi. De zwarte zijn wat beter te combineren, maar de grijze zijn wat vrolijker en meer voor de zomer. Deze zijn relatief goedkoop ten op zichte van de andere favoriete sneakers uit dit artikel.

New Balance 574 – Deze donkerblauwe variant van de New Balance sneakers spreekt me heel erg aan. Hele rustige kleuren en een mooi model. Ik zie de laatste tijd veel bloggers met deze schoenen op outfitfoto’s en vind ze ontzettend leuk staan. Deze sneakers hebben niet te veel poespas en passen overal onder.

Adidas Racer Lite W – Deze sneakers zijn natuurlijk totaal anders dan de New Balance schoenen en wat meer gedurfd. Maar daarom niet minder tof. Ik vind de pastelkleurtjes erg leuk en ook de soort van bloemenprint ziet er gaaf uit. Redelijk betaalbaar.

Nike Air Max 1 Essential en Ulta Essentials – Twee paar Nike Air Max Essential staan er in dit overzicht. Beide vind ik echt heel gaaf. De ene lekker wit met toffe roze accenten en de ander heel basic en zwart, maar toch wel een bijzonder model. Allebei super tof, maar wel prijzig. Ik vind vooral de vormgeving onder het Nike logo gaaf. En het is gewoon niet heel simpel, recht toe recht aan. Sneakers mogen best de eyecatcher van je outfit zijn als je de rest rustig houd en goed matcht.

Nike Air Max Thea zwart – Oh nog een Nike Air Max paar, maar dan uit de ‘Thea’ lijn net zoals de knalroze. Deze staan ook heel hoog op mijn verlanglijstje, ze zijn iets goedkoper dan de roze variant, maar ook echt veel makkelijker te combineren. Mooie klassieke zwarte sneakers.  Eindeloos te combineren en ik zie ze mezelf echt wel dragen.

Dit waren mijn 9 favoriete sneakers van dit moment. Ik ben nog heel erg aan het twijfelen welke ik uiteindelijk aan mijn collectie ga toevoegen, maar ik wil zeker één van deze paren graag hebben. Wat is jouw favoriete paar?

Vorige post Volgende post

25 reacties

 • Reageer Nicole 2 maart 2015

  Oeh wat een prachtige sneakers. Ik ben sinds kort ook helemaal into de sneakers!

 • Reageer Marjolein 2 maart 2015

  ik houd echt van sneakers dus ik vind dit een heel leuk artikel! x

 • Reageer Svenja 2 maart 2015

  Wat een hoop mooie exemplaren! Ik vind vooral de zwarte varianten erg mooi, alhoewel een roze paar ook wel erg tof is voor de lente straks!

 • Reageer Danielle 2 maart 2015

  Leuk!

  Ik vind de Adidas Racer Lite echt prachtig.. die staan op mijn wishlist

 • Reageer Denise 2 maart 2015

  Waaauw, dit is helemaal mijn smaak. Ik vind heels en laarsjes ook geweldig, maar tegenwoordig veroveren de sneakers toch vaker mijn hart! <3

 • Reageer Melissa Charlotte 2 maart 2015

  Die zwarte Nike Air Max Thea staan op m’n wishlist. Wil ze heel graag, wacht alleen nog op een berichtje of ik korting kan krijgen. Anders bestel ik ze gewoon, want ik MOET ze hebben!

 • Reageer Maaike 2 maart 2015

  Die Air Max Thea staan zeker ook nog op mijn wishlist!

 • Reageer Jenn 2 maart 2015

  De eerste vond ik het leukst, super!

 • Reageer Sanae 2 maart 2015

  Mijn favo sneakers zijn van MK. Maar ik vind de Vans die je op het lijstje hebt gezet ook super tof.

 • Reageer Bertine 2 maart 2015

  ik vind die roze nike air sneakers zo tof he! ik hou van gekleurde sneakers<3

 • Reageer Manon 2 maart 2015

  Ik vind die nike airmax toch wel gaaf hoor!

 • Reageer Mandy 2 maart 2015

  Wat een leuke sneakers!! Ik vind ze ook steeds leuker worden. Ik ben helemaal weg van de bloemen adidas sneakers, maar ik geloof dat Nike ze nu ook heeft.

  • Reageer GLAMOURMOES 2 maart 2015

   Ja klopt inderdaad, maar die stonden nog niet op de website van Sneakerbaas. Vond die Nikes ook wel heel gaaf!

 • Reageer Sophie Hol 2 maart 2015

  Ik houd zo van Nike! Ik heb net een nieuwe grijs exemplaar met een knal roze zool. Ze zijn niet alleen leuk, maar lopen ook nog heerlijk. Ik zag pas op tv iemand met een paar rode. Die zou ik ook nog wel willen!

 • Reageer Northflix 2 maart 2015

  Ik was helemaal verliefd op de Nike Air Thea, maar in het echt vond ik ze toch wat tegenvallen.
  Ik ga die Nike Ultra Essentials eens bekijken!
  Leuke post! Ben dol op sneakers 🙂

 • Reageer Claudia 2 maart 2015

  Ik heb mijn Nike roshe runs voor €60 binnen gesleept. Goede koop, want ik draag ze super vaak!

  • Reageer GLAMOURMOES 2 maart 2015

   Dat is inderdaad een leuk prijsje!

 • Reageer Cindy 2 maart 2015

  Ik vind de zwart/witte Nike Thea echt geweldig!

 • Reageer Nicky 2 maart 2015

  Ik ben geen fan van sneakers, ik heb dan ook geen favoriet. Ik ben wel benieuwd welke het uiteindelijk gaat worden.

 • Reageer rachel 2 maart 2015

  ik heb de roshe run gekocht maar wil zo graag nog een mooie nike sneaker erbij!

 • Reageer melissa 2 maart 2015

  de zwarte Nike Air Max Thea zijn zo mooi! die zou ik ook wel willen 🙂

 • Reageer Marleen 2 maart 2015

  Ik vind ze zoo gaaf! Vooral die van adidas met de pasteltinten en de twee zwarte van Nike! xx

 • Reageer Fleur 3 maart 2015

  Ik vind die Nike Airmax Thea ontzettend leuk!

 • Reageer Dennes 4 maart 2015

  Heb zelf een paar 573 van NB, verschillen niet heel veel van de 574 en zijn ook nog eens goedkoper 😉 lopen super!

 • Reageer Daphne 6 maart 2015

  Wat een gave sneaker heb je uitgezocht! liefs Daphne

 • Laat een reactie achter

  Lees vorig bericht:
  Dove Winter Care Body Wash

  In de Beautybox van januari vond ik een douchegel van Dove. Als er één douchegel is waar ik fan van...

  Sluiten