Happiness is not a destination #3

26 februari 2015 | Geplaatst in Lifestyle, Personal

it’s a way of life. Het is vandaag weer tijd voor een artikel over de dingen waar ik blij van word, waar ik van kan genieten en die een lach op mijn gezicht toveren. Op de dag dat het vorige artikel online kwam (hier), kreeg ik te horen dat ik per 8 maart geen baan meer heb, dat is niet leuk natuurlijk, maar ondanks dat heb ik wel weer een fijn lijstje en heb ik onwijs genoten van carnaval. Ook was ik heel blij dat ik lekker een week vakantie had. Wat staat er dit keer in mijn Happiness is not a destination #3 lijst?
Happiness is not a destination #3

Follow on Bloglovin

Happiness is not a destination #3

In Happiness is not a destination deel ik de kleine dingen waar ik van geniet, waar ik een lach van op mijn gezicht krijg en waar ik gewoon ontzettend vrolijk van word. Natuurlijk is het leven niet altijd even leuk, maar door je te focussen op de leuke dingen, zijn de minder leuke dingen niet zo erg meer. Zoals je kamer opruimen en daarna jezelf blij maken met een stuk chocolade of een serie kijken. Hieronder vind je een overzicht van de dingen waar ik de afgelopen twee weken gewoon blij van werd.

♥ Milka Pretzel chocolade ♥
♥ De verrassings high tea voor mijn oma ♥
♥ Nani die op mijn zitzak ligt te slapen ♥
♥ Ziaja producten ♥
♥ Vier dagen carnaval ♥
♥ Knuffelen met mijn beste vriend ♥
♥ Familie ♥
♥ Een schone auto ♥
♥ Yoghurt mit der Ecke toetjes ♥
♥ Brood met duo pasta ♥
♥ Havermout muffins maken ♥
♥ American chocolate cookies bakken ♥
♥ Mijn moeder die speciaal naar huis kwam op de bewuste donderdag om me te troosten ♥
♥ De stapavond van aankomende zaterdag ♥
♥ E.l.f. Foundation ♥
♥ Malibu Cassis ♥
♥ PSV – Ajax aankomende zondag ♥
♥ Nieuwe volgers via Bloglovin’♥
♥ Foto’s van carnaval ♥
♥ Mijn konijn Cocu ♥
♥ Snack a Jacks ♥
♥ Labello ♥
♥ Dove Winter Care douchegel ♥

carnaval 2015

Wat maakte jouw blij deze week?

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Madeleine 26 februari 2015

  Ahhh mooi artikel!

 • Reageer Mandy 26 februari 2015

  Dat is een heel mooi lijstje!!! Ik had hoopte al voor je dat je je baan mocht houden, maar ik hoorde van Eveline dat er heel veel banen weggaan. Echt balen zeg. Gelukkig zijn er veel dingen waar je blij van wordt, heel fijn!

  • Reageer GLAMOURMOES 26 februari 2015

   Ja het is ineens heel hard gegaan helaas. We gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging!

 • Reageer Nicetobeout 26 februari 2015

  Wat een fijn lijstje!

 • Reageer manon 26 februari 2015

  Brood met duo pasta, yummy!<3 en malubi casis daar kan ik ook wel lekker veel van drinken zeg haha! Mooi lijstje.

 • Reageer Rosa 26 februari 2015

  Heerlijk om hier bij stil te staan 🙂 Als ik nog even een puntje mag toevoegen: Jouw comments op mijn blog. Elke keer weer. Daar word ik erg blij van, dankjewel <3

 • Reageer Sarah 26 februari 2015

  Oh wat een leuke foto, je pakje ziet er heel mooi uit!

  Sarah x

 • Reageer Cindy 26 februari 2015

  Wat een ellende van je baan zeg 🙁 Niet leuk. Maar verder heb je wel een heel fijn, vrolijk lijstje gemaakt. Daar word ik ook vrolijk van!

 • Reageer Fleur 26 februari 2015

  Wat een mooi lijstje!
  Hopelijk vind je straks sbel weer een nieuwe baan en kun je nog meer genieten van de kleine dinetjes omdat die er in moeilijkere tijdenbzoveel mooier zijn:)

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  I love sleep-tag

  Hmmm slapen, een van mijn favoriete bezigheden, maar ik geloof dat er meerdere mensen zijn met de hobby slapen. En...

  Close