Ziaja Natural Olive Anti-wrinkle cream

21 februari 2015 | Geplaatst in Beauty

Ik heb jullie in december kennis laten maken met het Pools verzorgingsmerk Ziaja in dit artikel. Je kon in dit artikel zien dat ik meerdere producten heb gekocht. Inmiddels is er al een review online gekomen over de Ziaja Cocoa Butter Cream, die lees je hier. Vandaag is het tijd voor een nieuwe review en dit keer gaat het om een product uit de Ziaja Natural Olive lijn: de Anti-wrinkle cream.
Ziaja Natural Olive

Follow on Bloglovin

Ziaja Natural Olive Anti-wrinkle cream

Een serie producten met een subtiel frisse geur op basis van extract van olijfblad, Daarmee viert Ziaja het 25-jarig jubileum. Speciaal voor deze bijzondere verjaardag is een lijn samengesteld met producten voor gezicht- en lichaamsverzorging. De serie bestaat uit een cleansing olie, een gelscrub, een make-up remover, een geconcentreerde cream met een SPF-factor van 20 en regenererend masker. Ik testte de Ziaja Natural Olive Anti-wrinkle cream uitgebreid voor jullie. Dit zegt Ziaja over de cream:

Deze natuurlijke olijf anti-rimpel zorgt ervoor dat de huid verzorgt, gehydrateerd en vernieuwd wordt. Neutraliceerd vrije radicalen. Verminderd de bestaande rimpels en voorkomt nieuwe rimpels. De crème beschermd de huid, maakt de huid glad en zorgt voor een goede hydratatie van de huid.

Breng een klein beetje crème aan op het gezicht en masseer deze even in, in een roterende beweging. Geschikt als basis voor make-up.

 Ziaja

Verpakking

De verpakking van de Natural Olive lijn wordt gekenmerkt door de groene olijfkleur in combinatie met wit. Ik vind het prettig dat de crème verpakt zit in een potje en daarnaast nog verpakt is in een kartonnen doosje. De uitstraling van de producten is strak en clean, daar houd ik van. Geen overbodige informatie. De kleurencombinatie past perfect bij de crème en geeft een natuurlijke uitstraling. Het potje is gemaakt van stevig, licht plastic met een wit draaideksel. Ook is het product nog afgeschermd met een zilverfolie. Zo weet je altijd zeker dat er niemand met z’n vingers al in het potje heeft gezeten, altijd fijn natuurlijk! Het potje bevat 50 ml.
Ziaja

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst ziet er goed uit met verzorgende ingrediënten zoals glycerine, extract van olijfolie en sheabutter. Onder aan de lijst staan parabenen en parfum, maar ik ben er niet allergisch voor dus heb er absoluut geen problemen mee.
Ingrediënten Natural Olive Antii-wrinkle cream ZIaja

Product

Als je het folie verwijderd van het potje dan zie je een mooie witte steriele substantie. De structuur is lekker dik en romig. Dit vind ik erg prettig, vooral in de winter! Ondanks de dikte van de crème, die ik zowel als dag- en nachtcrème gebruik, is hij heel gemakkelijk uit te smeren. Ik ben altijd geneigd om veel te pakken, maar eigenlijk is dat helemaal niet nodig. De geur kan ik omschrijven als natuurlijk, zacht en fris. Ik vind het een heerlijke subtiele geur.
Ziaja Ziaja

Ervaring

Jullie zagen al dat de Natural Olive cream in mijn top 5 favorieten van januari zat, het artikel lees je hier. Ik gebruik de crème nu bijna twee maanden denk ik en ik ben er nog steeds heel erg tevreden over. Het heeft een heerlijke, subtiele en zachte geur en smeert gemakkelijk uit. Ik had tijdens carnaval wat droge plekken op mijn gezicht, die je door mijn foundation heen zag, maar die waren na twee keer flink smeren met de crème helemaal verdwenen. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan en voelt niet vettig. Ook is de crème heel snel ingetrokken. Ik ben fan!

De Ziaja Natural Olive Anti-wrinkle cream is verkrijgbaar voor € 4,99 in de winkels in Den Haag of via de webshop.

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van Ziaja?

Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Madeleine 21 februari 2015

  Lijkt mij een fijne crème 🙂

 • Reageer Kim 21 februari 2015

  Oeh deze klinkt ook heerlijk! Ik heb zelf de dagcrème en peeling en die zijn echt super. Echt een heerlijk merk!

 • Reageer Mariëlle 21 februari 2015

  Dat klinkt goed! Ik vind Ziaja nu ook al een fijn merk en ik heb nog maar heel weinig geprobeerd!

 • Reageer Nicole 21 februari 2015

  Wat een fijne review! Het lijkt me echt een fijne creme. Lekker betaalbaar ook!

 • Reageer anna 21 februari 2015

  Hij klinkt goed! En wat een fijne prijs ook.

 • Reageer Charlotte 21 februari 2015

  Ik ben hier erg benieuwd naar! En een frisse geur is ook fijn!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 21 februari 2015

  Dat klinkt als een fijne crème. Ik heb nu al een aantal producten van Ziaja getest en tot nu toe bevalt alles erg goed.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Tip: Shoppen Essen Duitsland

  In 2012 schreef ik een artikel over de stad Essen in Duitsland. Ik had er voor het eerst kennis mee...

  Close