Balea Limited Edition douchegel

16 februari 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Als ik een bezoek breng aan de DM Drogerie, dan kijk ik altijd even bij het schap van de douchegel en badschuim. Vooral het merk Balea trekt dan mijn aandacht. Dit huismerk (budgetmerk) heeft regelmatig nieuwe geuren en limited editions. Ik heb al heel wat soorten, kleuren en geuren getest en afgelopen keer kwam ik weer nieuwe geuren tegen. Dit zijn twee limited edtions met heerlijke zomerse geuren. Vandaag laat ik jullie kennismaken met deze douchegels.
Balea Limited Edition douchegel

Follow on Bloglovin

Balea Limited Edtion douchegel – Cabana Dream & Paradise Beach

Zeg nou zelf. Je krijgt toch alleen al een zomers gevoel bij het zien van de verpakkingen en dan ook nog eens die geweldig zomerse namen van deze Limited Editions. Balea komt met drie nieuwe geurlijnen als limited edition. Ik kocht er twee de geuren Cabana Dream (Maracuja – Perzik) en Paradise Beach (Ananas – kokos). En dit is wat Balea zelf zegt over de douchegels:

Cabana Dream Maracuja – Perzik

Der fruchtig-sanfte Duft des Balea Cabana Dream Duschgels eröffnet dir die erfrischende Freiheit grenzenloser Traumwelten. Die Feuchtigkeitspflegeformel bewahrt die Haut vor dem Austrocknen und der Duft sorgt für ein exotisches Duscherlebnis.

Paradise Beach Ananas – Kokos

Der fruchtig-exotische Duft der Beach Dusche entführt deine Sinne in die entspannte Atmosphäre eines wunderschönen Strandes. Die Feuchtigkeitspflegeformel bewahrt die Haut vor dem Austrocknen und der Duft sorgt für ein paradiesisches Duscherlebnis.

Balea Cabana Dream Balea Paradise Beach

Verpakking

Balea Limited Edition douchegels zitten altijd in een ontzettend vrolijke verpakking, zo ook deze twee limited editions. Twee ontzettend zomerse flessen waarbij bij Cabana Dream de kleur paars overheerst en bij Paradise Beach de kleur roze. Natuurlijk ontbreken de afbeeldingen van de ‘ingrediënten’ niet. Bij Paradise Beach is een ananas en kokos afgebeeld en natuurlijk bij de Cabana Dream een maracuja en perzik. Ik word heel vrolijk en blij van deze verpakkingen. De flessen zijn af te sluiten met een klikdop en er zit 300 ml in, dus dat is een lekkere hoeveelheid. Balea Cabana Dream & Paradise Beach

Ingrediënten

De ingrediëntenlijst van deze douchegels is niet heel bijzonder en er zit ook SLS in. Ik vind dat niet zo erg en vind het vooral fijn als de geur lekker is.
ingrediëntenbaleale2 Ingrediënten Balea Douchegel

Product

Hieronder zie je de foto van de douchegels op mijn hand, ook lekker gekleurd. Een beetje chemisch is dat natuurlijk wel. Links zie je Cabana Dream (paars) en rechts zie je Paradise Beach (roze). Je ziet dat de substantie behoorlijk dun is, want de gels lopen al van mijn hand af. Nou vind ik dat niet zo’n probleem, omdat ik altijd een douchepuff gebruik om de douchegel te verdelen over mijn lichaam. Op de tweede foto hieronder zie je dat er lekker wat schuim afkomt van de Balea producten. Dit vind ik altijd een groot pluspunt. Het allergrootste pluspunt is toch wel echt de geur! Als je van zoet houdt, dan moet je zeker deze douchegels proberen! Zo lekker zoet.

Bij Cabana Dream ruik je een friszoete geur van perzik en maracuja. Ik kan niet echt zeggen dat één van de twee geuren de overhand heeft, maar ik vind de geur echt ontzettend lekker.

Paradise Beach is de geur met kokos en ananas, maar waar je zou verwachten dat kokos de overhand zou krijgen is dit juist niet het geval. Je ruikt heel duidelijk de ananas en op de achtergrond een vleugje kokos. Ik vind de combinatie heel lekker.
Balea Limited Edition Balea Limited Edition
Ik ben echt fan van deze twee limited editions van Balea. Lekkere budget douchegels met een heerlijke zoete en zomerse geur in een leuke verpakking. Mijn huid is niet trekkerig na gebruik en voelt ook niet droog aan. Ik zou zeker eens gaan ruiken in de DM als je een bezoekje brengt aan Duitsland.

De Limited Edition douchegels Cabana Dream en Paradise Beach zijn verkrijgbaar bij de DM Drogerie voor € 0,55.

Vorige post Volgende post

17 reacties

 • Reageer danielle 16 februari 2015

  Klinkt goed! De verpakking doet mij een beetje denken aan een tropisch drankje!

 • Reageer PiinkBeautyPrincess 16 februari 2015

  De verpakkingen zien er zo leuk uit!

 • Reageer Madeleine 16 februari 2015

  oh wat heerlijk ziet het eruit!!!

 • Reageer Svenja 16 februari 2015

  Oehlala, deze twee klinken echt heerlijk fruitig en zomers <3 Jammer dat ik laatste tijd niet meer zo vaak in Duitsland kom, maar als ik er weer eens ben ga ik kijken of ze er nog liggen!

 • Reageer Nicole 16 februari 2015

  Wat een leuke douchegels zeg. De kleurtjes zijn ook echt heel erg leuk!

 • Reageer Jenn 16 februari 2015

  Die verpakkingen zien er erg leuk uit!

 • Reageer Mandy 16 februari 2015

  Wat zien ze er lekker uit!! Zo vrolijk, ik ga binnenkort zeker even ruiken!

 • Reageer Sanae 16 februari 2015

  55 cent? Dat is geen geld joh! Dit lijken met echt heerlijke douche gels.. De verpakkingen zijn lekker zomers. Love it!

  • Reageer Suzanne 19 februari 2015

   Inderdaad geen geld! Maar je moet er wel voor naar Duitsland, dat is dan een nadeel. Voor mij is het altijd gemakkelijk in Duitsland te komen, we zijn er zo, maar als je er toch een mooi dagje uit van maakt kun je een boel in slaan. Ik gebruik zelf ook deze douchegels en vind ze heerlijk! Goede review!

 • Reageer rachel 16 februari 2015

  hmm klinkt super goed en ze zien er super goed uit

 • Reageer Manon 16 februari 2015

  Oh dat klinkt lekker, ziet er ook lekker uit!

 • Reageer Northflix 16 februari 2015

  Paradise beach klinkt als iets voor mij! Net of douche je met een Pina Colada 🙂
  P.S. In maart al een feestje in Eindhoven? 😉

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 16 februari 2015

  Dat klinkt goed! Ik ga volgende maand naar Duitsland, dus gelijk maar even kijken. 🙂

 • Reageer Saraya 16 februari 2015

  Ooo ze klinken heerlijk, de verpakkingen zien er vooral zomers uit!
  X

 • Reageer Frederique 18 februari 2015

  Oeeh dit ziet er zo lekker en tropisch uit haha! Ik kan echt niet wachten om weer allemaal van die zoete en zomerse geurtjes te gebruiken qua verzorgingsproducten! X

 • Reageer Cindy 18 februari 2015

  Laat die zomer maar komen! Tijd dat er in NL een DM drogist komt!

 • Reageer Malou 19 februari 2015

  Ze lijken me heel fijn!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Bloggerslife #3 – Favoriete bloggers

  Na twee weken geen artikel te hebben geplaatst in de categorie Bloggerslife heb ik vandaag wel weer een nieuw artikel....

  Close