Opgemaakte producten januari 2015

7 februari 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make up producten, om deze aan het einde van de maand te fotograferen en er een artikel over te schrijven. Op die manier besef je hoeveel je eigenlijk opmaakt/weggooit. Het is bij mij iedere maand heel wisselend, maar ik probeer momenteel zoveel mogelijk mijn producten die ik heb op te maken, voordat ik iets nieuws koop. Vandaag de opgemaakte producten van januari 2015, dit keer in videovorm. Ik wilde graag mijn nieuwe camera uittesten waar jullie al een artikel over konden lezen.
Opgemaakte producten januari 2015

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten januari 2015

In januari heb ik vrij wel geen nieuwe producten gekocht, behalve gezichtsreinigingsproducten, omdat deze bijna op waren. Ook heeft mijn zus een fles krullenmousse en een paar rollen wattenschijfjes voor me meegenomen uit Duitsland. De verpakkingen van wattenschijfjes vergeet ik soms te bewaren, dus die moet je er maar bij denken, want meestal maak ik wel één rol per maand op minimaal. Ik hoop dat jullie de opgemaakte producten video leuk vinden en ik hoor graag wat jullie van de kwaliteit vinden. De producten waar ik een review van heb geschreven zal ik linken onder de video. Veel kijkplezier en vergeet de video niet op HD te zetten.

Reviews

Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Svenja 7 februari 2015

  Wat heb je een hoop producten opgemaakt! Aaaah bij mij doet het stiekem altijd een beetje pijn als ik weer een body butter van TBS heb opgemaakt, gelukkig hebben ze inderdaad vaak veel leuke aanbiedingen! Naar de douche foams van Knijpp ben ik nog steeds heel nieuwsgierig, die wil ik ook nog eens aanschaffen!

 • Reageer Denise 7 februari 2015

  Wat leuk dat je eens je opgemaakte producten laat zien in een video!

 • Reageer Beautyjuf 7 februari 2015

  Ik heb vandaag ook een opgemaakt artikel online staan 🙂 Ook mijn doel is voor dit jaar: minder kopen en meer opmaken. Dat is me in de maand januari behoorlijk goed gelukt. Wat een ontzettend leuk filmpje! Je praat heel rustig en bent goed te verstaan 🙂 Wat heb je veel opgemaakt! Persoonlijk ben ik verslaafd aan de body butters van The Body Shop. Maar, ik koop ze altijd in de aanbieding. Anders vind ik ze te duur.

 • Reageer Manon 7 februari 2015

  Ik hoor veel goede dingen over de Body butters van TBS. Ik moet er ook echt eens een aanschaffen haha! Je hebt hele fijne producten opgemaakt en best veel ook!

 • Reageer Bettie 7 februari 2015

  Wat heb je veel producten opgemaakt. Ik ben wel benieuwd naar de krullen mousse van Balea. Dat merk heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt.

 • Reageer Bertine 7 februari 2015

  zeker goed beeld<3

  • Reageer GLAMOURMOES 8 februari 2015

   Thanks, ik was er ook wel tevreden over! 😀

 • Reageer Jorien 8 februari 2015

  Je hebt weer lekker veel opgemaakt! Ik probeer nu ook eerst make-up en doucheproducten op te maken voordat ik nieuwe koop. Vooral mijn make-up collectie moet goed uitgedund worden 😉 Het filmpje ziet er trouwens mooi uit!

  • Reageer GLAMOURMOES 8 februari 2015

   Hehe en make up duurt altijd zo lang voor het op is 😉

 • Reageer Jouvence 8 februari 2015

  je hebt aardig wat producten opgemaakt. de purely pampering van dove lijkt me fijn xx

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Fooddiary on Friday #2

  Vorige week zagen jullie mijn eerste 'Fooddiary on Friday'. In dit artikel deelde ik met jullie wat ik allemaal eet...

  Close