Happiness is not a destination #1

29 januari 2015 | Geplaatst in Lifestyle

… it’s a way of life. Dit is een quote die ik in een fotolijstje op mijn slaapkamer heb staan. Naast een foto op canvas van mij op Ibiza. Voor mij het ultieme gevoel van vrijheid en ‘happiness’. Genieten van een prachtig eiland, met geweldig mooi weer en samen met een van mijn beste vriendinnen. Toen ik dacht aan een titel voor een nieuwe categorie op mijn blog, was dit de titel die me te binnen schoot. Ik wil met jullie in ‘Happiness is not a destination’ de dingen delen waar ik blij van word. Tegenwoordig kan iedereen zo negatief zijn en niet meer echt genieten van de mooie dingen. Daarom roep ik dit artikel in het leven op mijn blog. Na de 100 happy days challenge is dit een perfecte opvolger! Enjoy!
Happiness is not a destination #1

Follow on Bloglovin

Happiness is not a destination #1

Het is zo goed om te beseffen welke dingen je gelukkig maken, waar je blij van word en waar je een glimlach van op je gezicht krijgt, dat ik dit graag op mijn blog wil delen. Ik probeer echt te genieten van ieder moment en van veel kleine dingen. Maar soms overheerst toch wel eens een beetje de negativiteit. Met dit artikel wil ik gewoon lekker veel blijheid en leuke dingen delen. Ik plaats het artikel één keer in de twee weken, zodat ik alle momentjes kan waar ik blij van word kan verzamelen. En dan vandaag dus deel 1.

♥ Nani die ligt te slapen in haar mand of op haar kussen ♥
♥ PSV die bovenaan staat in de competitie ♥
♥ Een uitwedstrijd bezoeken van PSV in het vak van de thuissupporters ♥
♥ Bestellingen van de H&M ontvangen ♥
♥ Chocoladetaart ♥
♥ Tapas eten met collega’s ♥
♥ Kinder chocolade ♥
♥ Mijn auto ♥
♥ Ontbijten bij de Intratuin ♥
♥ Shoppen met 50 % korting ♥
♥ Boxercise in de sportschool ♥
♥ De Minion op de achtergrond van mijn telefoon ♥
♥ Nieuwe aflevering van Pretty Little Liars ♥
♥ Ajax en Feyenoord die gelijkspelen ♥
♥ Een nieuw ruitenwisserblad op de achteruit van mijn auto, HOERA voor schone ruiten ♥
♥ Dior Addict parfum ♥
♥ Rijstewafels met pure chocolade ♥
♥ Banaan havermoutpannekoeken ♥
♥ Havermout met melk, appel en kaneel ♥

happiness

Nani die ligt te slapen.

Waar word jij blij van?

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer Melanie 29 januari 2015

  Heel leuk dat je dit gaat doen! Je hebt een mooi lijstje samengesteld, ik vind tapas ook heeeelijk! En havermout eet ik ook bijna elke dag hihi

 • Reageer Maaike 29 januari 2015

  Heel leuk artikel! <3

 • Reageer Sarah 29 januari 2015

  Leuk idee voor een nieuw artikel én een leuk lijstje! Een nieuwe PLL aflevering kan ik ook zo blij van worden!

 • Reageer Sanae 29 januari 2015

  Heel leuk lijstje. Ik word blij van een mooie zonsondergang!

 • Reageer Raounak 29 januari 2015

  Ik word heel gelukkig van jouw lijstje! Maar echt! Zo leuk die kleine dingen!

 • Reageer Jorien 29 januari 2015

  Tof idee! Een beetje extra positiviteit is nooit mis 🙂 Ik word blij van de gedachte aan de zomer. Die lijkt nu nog zo ver weg!

 • Reageer Manon 29 januari 2015

  heerlijk die positiviteit ik ga vanavond uiteten daar kan ik ook al heel blij van worden 🙂

 • Reageer Manon 29 januari 2015

  Wat een heerlijk lijstje, oh ja tappas eten daar word ik ook heel happy van

 • Reageer Dina 29 januari 2015

  Oh man, die foto! Ik wil ook graag met mijn blote voeten in het zand, daar heb ik zo’n zin in! 🙂 Mooi lijstje.

 • Reageer Sax and the Pretty 29 januari 2015

  Oef ja, het meeste geluk in deze donkere dagen zit toch in eten 😉 x

 • Reageer Madeleine 29 januari 2015

  Heerlijk artikel 🙂

 • Reageer Cindy 29 januari 2015

  Wat een fijn lijstje!!

 • Reageer Jenn 29 januari 2015

  Mooi lijstje!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Dior Addict Gloss 643 Diablotine

  Een tijdje geleden kreeg ik van Saraya een e-mail dat ik haar winactie had gewonnen. Ik had een Dior Addict...

  Close