Dior Addict Gloss 643 Diablotine

28 januari 2015 | Geplaatst in Beauty, Review

Een tijdje geleden kreeg ik van Saraya een e-mail dat ik haar winactie had gewonnen. Ik had een Dior Addict Gloss gewonnen en mocht zelf de kleur uitzoeken! Whoehoe leuk natuurlijk! Uiteindelijk koos ik een kleur en afgelopen zaterdag werd de gloss thuis bezorgd. Tijd voor een review dus, want ik kon niet wachten om deze beauty aan jullie te laten zien.
Dior Addict Gloss

Follow on Bloglovin

Dior Addict Gloss 643 Diablotine

Ik had al wel eens wat gelezen over de glosses van Dior, maar door het prijskaartje heb ik nooit verder gekeken. Toen ik de kans kreeg om er één te winnen, hoefde ik natuurlijk geen twee keer na te denken. En na het lezen van het mailtje van Saraya was ik natuurlijk helemaal door het dolle heen. Ik ben op zoek gegaan naar reviews en swatches en koos uiteindelijk voor de kleur 643 Diablotine.

Dior zegt het volgende over de Dior Addict Glosses:

The magical touch of fashion and shine that brightens the face. The new Dior Addict Gloss is a declaration of love for fashion, an electrifying whirlwind of glossy colours.

Its magical formula gives lips unprecedented mirror shine and incredible comfort. Its secret: the Mirror Shine Complex with polarized crystalline micro-spheres that adjust the reflection of light to create the magic of a perfect mirror. The gel lipcare formula, enriched with hyaluronic acid spheres, plumps and moisturizes lips for an intensified volume-boosting effect.

Dior Addict Gloss comes in a carrousel of 24 new, bright and trendy colours and 3 new, easy-wearing fashion effects to play with styles: Sparkling, Pearly and Pure.

Dior Addict

Verpakking

Oh wow, de verpakking is toch geweldig! Dat is toch wel een pluspunt van de meeste high end merken, de verpakking. De lipgloss is verpakt in een mooi glanzend zilver doosje (waar natuurlijk wel weer vingerafdrukken op zichtbaar worden), maar het oogt toch wel heel chique. Het herkenbare lettertype van Dior in rood op de voorkant en wat tekst en de ingrediëntenlijst zijn te vinden op de verpakking. En dan nu natuurlijk de gloss die is zo prachtig! Ik vind de flacon echt heel erg mooi, chique en classy. Een transparante onderkant van glas! met daarin gedrukt ‘Dior’ en een mooie zilveren dop met daarom heen een transparant vierkant. Ook op de ronde bovenkant zijn de intialen van Christian Dior te zien. I love it! Pretty! Het straalt gewoon luxe uit!
Dior GlossDior Addict

Applicator

De applicator is geen standaard sponsapplicator zoals bij veel glosses. Het is meer een kwastje waarmee je de gloss aanbrengt op je lippen. Het is een mooi en kwalitatief goed kwastje en niet geheel onbelangrijk, de haartjes zijn allemaal even lang. Een kwastje is wel wat moeilijker aanbrengen dan een sponsapplicator, maar je krijgt er vanzelf handigheid in. Ook is het kwastje zacht en flexibel.
Dior Addict Diablotine

Swatches

Op onderstaande foto’s heb ik de gloss van Dior geswatcht. Je kunt van een gloss natuurlijk niet verwachten dat de kleur onwijs gepigmenteerd is, maar toch heeft deze gloss een mooie kleur. Het is een roze/peachy kleur met veel shimmers. Ik vind de pigmentatie prima voor een lipgloss en de kleur vind ik ook prachtig. Ik had dus van te voren op internet naar swatches gekeken en bepaald welke kleur mij het beste zou staan en het mooist leek. Ik koos voor een kleur die ik ook gewoon doordeweeks kan dragen en die mijn lippen een mooie kleurtje en glans geven. Ik vind Diablotine echt een geslaagde kleur. De gloss plakt trouwens absoluut niet. De shimmers in de lipgloss variëren van kleur.
Dior Addict Diablotine Dior Addict Diablotine

Full face foto

En dan het belangrijkste een foto van mij met de gloss op mijn lippen. Wow! Ik ben zo blij met deze gloss, hij is echt zo mooi! De verpakking natuurlijk, maar ook de kleur vind ik mooi. Hij is subtiel, maar toch zie je wel dat ik een kleurtje draag op mijn lippen. Het is geen opvallende gloss, maar wel een hele draagbare die ik ook op zou kunnen doen naar mijn werk. Als ik werk draag ik namelijk nooit lipstick en deze kleur past dan wel goed. De Dior Addict Gloss brengt heel gemakkelijk aan en is ook wat dekkender te krijgen met laagjes. Ik had wel steeds wat gloss op mijn tanden, maar daar hebben ze tegenwoordig hele handige trucjes voor. Een lipgloss is natuurlijk niet zo houdbaar als een lipstick, dus je moet hem regelmatig bijwerken, voor mij geen probleem.
Dior Addict Gloss 643 Diablotine

De Dior Addict Glosses zijn verkrijgbaar bij onder andere Douglas voor € 31,95 en ICI PARIS XL voor € 28,35.

Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Nicole 28 januari 2015

  Wauwie wat een leuk kleurtje.

 • Reageer Beautyjuf 28 januari 2015

  Wat een prachtige huls! De kleur van de lipgloss doet mij denken aan een kleur lipgloss die ik in het verleden van Rituals heb gehad. Prachtig!

 • Reageer Danielle 28 januari 2015

  Leuk kleurtje! Ik hou wel van zo n subtiele kleur voor overdag.

 • Reageer rachel 28 januari 2015

  ik ben niet zo van de lipgloss maar deze huls ziet er super uit!

 • Reageer Sanae 28 januari 2015

  Ik ben zelf geen fan van glossjes maar ik moet zeggen dat ik helemaal weg ben van de verpakking. Het kleurtje is ook lovely!

 • Reageer Manon 28 januari 2015

  Ik vind het een mooi subtiel glossje!

 • Reageer Laura 28 januari 2015

  Mooi en subtiel kleurtje! Alleen jammer van de ‘glitters’ erin daar hou ik nooit zo van;)

  xx Laura

 • Reageer Bertine 28 januari 2015

  echt heel leuk dat je zoiets luxe hebt gewonnen!

 • Reageer Saraya 28 januari 2015

  Hij staat je prachtig, de verpakking is gewoon om van weg te smelten…!
  Ik ben blij dat je er blij mee bent 🙂
  X

 • Reageer Rosanne 28 januari 2015

  Ik vind hem heel mooi en staat je goed! liefs x

 • Reageer sherry 29 januari 2015

  Hij is erg mooi en staat je goed.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  GLAMOURMOES’ WEEKLY #43 Sneeuw, pronkzitting en tapas eten

  GLAMOURMOES’ WEEKLY #43 – Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van...

  Close