Golden Rose Matte nail lacquer

24 januari 2015 | Geplaatst in Beauty, Review, Swatches

In de Beautybox van december 2014, die in z´n geheel tegenviel, zat wel een mooie nagellak. De Golden Rose Matte nail lacquer, een matte nagellak in een prachtige rode kleur. Ik was erg benieuwd naar de nagellak, omdat ik nog nooit een matte nagellak had uitgeprobeerd. Inmiddels heb ik dat wel gedaan en ik ben enthousiast. Kijk je mee?
Golden Rose Matte nail lacquer

Follow on Bloglovin

Golden Rose Matte nail lacquer #03

De nagellak van Golden Rose had ik nog nooit geprobeerd, het is een merk dat niet heel gemakkelijk te verkrijgen is. Ik vond het flesje er al erg interessant uitzien toen ik de Beautybox van december opende. Ik ontving een prachtige klassieke rode kleur, die dus mat opdroogt. Dit zegt Golden Rose zelf over de nagellak:

Matte Velvet nail lacquer line is not shiny or glossy, Give unique matte look to your nails. There are 14 shades for this line.You can apply one or two coats as you want. It dries very quickly. If you want to apply two coats, please wait for the first coat to dry for a few seconds, just long enough to become matte. Due to unique matte fomulation nail lacquer is not as long wearing as regular nail lacquers. We suggest to use daily.

Golden Rose

Kwastje

Ik vind het altijd belangrijk dat het kwastje van de nagellak geen losse haartjes bevat, te dik is of uitstekende haren heeft. Hieronder zie je het kwastje van de Golden Rose nagellak. Zoals je ziet is het een standaard kwastje met rechts afgesneden haartjes. Ook is het geen breed kwastje en dit zorgt er voor dat je minder snel knoeit op je nagels. Wel moet je wat vaker nagellak aanbrengen, om je gehele nagelbed van een kleurtje te voorzien. Tot zover het kwastje.
Golden Rose Golden Rose

Nagellak

De nagellak heeft een fijne vloeibare substantie, maar is niet te stroperig. Stroperige nagellak vind ik vreselijk, die gebruik ik niet, want daar is niet mee te werken. Deze nagellak is heel goed te verdelen op mijn nagels. De kleur is heel mooi klassiek rood, maar neigt wel meer naar de donkerrode/bordeaux kleur. Wat ik ook mooi vind zijn de hele donkerrode shimmers in de nagellak, dit geeft de lak net wat meer effect. Ik vind rode nagellak heel klassiek en mooi staan op nagels en was ook heel blij dat ik deze kleur ontving in de Beautybox. Laten we snel doorgaan naar de swatches.
Golden Rose

Swatches

En dan nu de swatches. Wow, ik ben zo enthousiast over dit lakje. Ik vertelde jullie er gisteren al over in de ‘Me time tag‘. Het is een geweldige rode kleur met hele kleine shimmers en natuurlijk droogt hij mat op. De nagellak dekt al na één laagje, maar op deze foto’s heb ik twee laagjes aangebracht (sorry voor het geknoei op mijn ringvinger, vergeten schoon te maken). De swatches zijn zoooooo pretty! Ik ben helemaal verliefd op deze matte nagellak. Het is mijn eerste matte nagellak en ik ben verkocht. Super classy en lekker rood en MAT. Je ziet duidelijk dat dit een matte nagellak is, vooral op de laatste foto. Toch is er een beetje glans zichtbaar, door de ienieminie shimmers.
Golden RoseGolden Rose Golden Rose

De Golden Rose Matte nail lacquer is hier verkrijgbaar voor € 4,50

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Beautyjuf 24 januari 2015

  Ik vond de box ook lichtelijk tegenvallen. December is een feestmaand. Om eerlijk te zijn, had ik dat ook van de inhoud verwacht, helaas…Ik vind het een prachtige tint! Zoals ik al aangaf op Instagram heb ik een zwarte matte nagellak ontvangen. Deze heb ik nog niet gedragen.

 • Reageer bymarlayne 24 januari 2015

  Mooi lakje!

 • Reageer Florence 24 januari 2015

  Mooi kleurtje!

 • Reageer Nicole 24 januari 2015

  Dit is zo een onwijs mooi lakje. Dat matte effect is zo super mooi. Love it!

 • Reageer Dionne 24 januari 2015

  Ziet er mooi uit!

 • Reageer Madeleine 24 januari 2015

  Waaauwww.. sprakeloos! Heel mooi lakje.

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 24 januari 2015

  Wat een mooi lakje! Ik heb hier van de blauwe variant, die is ook heel mooi.

 • Reageer Bertine 24 januari 2015

  dit is inderdaad een hele gave lak, ik snap wel dat je enthousiast bent!

 • Reageer Cindy 24 januari 2015

  Heel erg mat inderdaad, wauw

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Me time tag

  De me time tag circuleert al een tijdje rond op blogs. Een tag die gaat over tijd voor je zelf...

  Close