Opgemaakte producten december 2014

10 januari 2015 | Geplaatst in Beauty

Iedere maand verzamel ik lege verpakkingen van beauty- en make up producten, om deze aan het einde van de maand te fotograferen en er een artikel over te schrijven. Op die manier besef je hoeveel je eigenlijk opmaakt/weggooit. Het is bij mij iedere maand heel wisselend, maar ik probeer momenteel zoveel mogelijk mijn producten die ik heb op te maken, voordat ik iets nieuws koop. Vandaag de opgemaakte producten van december 2014.
Opgemaakte producten december 2014

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten december 2014

Waar ik vorige maand niet zoveel producten had opgemaakt, zijn het er deze maand wel weer een stuk meer. Dit komt ook omdat ik best wel wat testertjes heb gebruikt en veel producten nog maar een klein bodempje hadden. In totaal maakte ik 18 producten leeg of deed ik weg. Hieronder zie je de verschillende producten voorbij komen.

Haarverzorging

Qua haarverzorging maakte ik vier producten op en over alle vier de producten ben ik tevreden. De shampoo en conditioner van Dove zijn echt heel fijn, momenteel gebruik ik nog de haarolie uit die lijn. Als mijn shampoo’s en conditioners op zijn, ga ik deze zeker opnieuw kopen.

De krullenmousse van Balea is uiteraard nog steeds mijn all time favourite. Er is geen enkele krullenmousse die hier aan kan tippen. Dus ook deze zal weer opnieuw gekocht worden. De conditioner van Herbal Essences vond ik ook erg fijn in gebruik. Doet z’n werk goed en heeft een bijzondere geur.
opgemaakt december 2014

Gezichtsverzorging

Ik maakte ook vier verschillende producten op die ik gebruik voor mijn gezicht. Als eerste een hele fijne gezichtscrème van Bebe. Deze crème kan je voor zowel dag als nacht gebruiken, ruikt lekker en smeert goed uit. Daarnaast krijg ik er een lekker zacht huidje van. Het Balea gesichtwasser heb ik al vaker gebruikt en werkt prima om de laatste restjes reinigingsmelk te verwijderen. Het Micellair water heb ik al van meerdere merken getest en van Nivea is het derde merk dat ik test. Ook deze werkt heel goed en heb ik al een back up van.

Het hele kleine flesje Dermalogica Skin Hydrating Booster is echt een toppertje! Helaas ook echt ontzettend prijzig.
opgemaakt december 2014

Lichaamsverzorging

Voor mijn lichaam heb ik dit keer maar twee producten leeggemaakt. Eén daarvan is The Body Shop bodybutter Framboos, maar die heb ik samen met mijn moeder gebruikt. Ik vond hem wel fijn, maar zou deze geur niet zo snel weer opnieuw bestellen of kopen. De perzik en mango variant vind ik bijvoorbeeld veel lekkerder ruiken. De Dove Deodorant vind ik heel fijn, ik heb nog 2 andere Go Fresh varianten gehad en die blijf je heel lang ruiken. Ook vind ik de compressed varianten heel handig, omdat ze handzamer zijn, maar wel net zo lang mee gaan als de normale versie.
opgemaakt december 2014

Testers

De afgelopen maand heb ik 6 verschillende testers opgemaakt. Vier testers nam ik mee tijdens mijn bezoek aan de Ziaja winkel in Den Haag en heb ik allemaal opgemaakt. Drie testers uit de Cocoa Butter lijn, waarvan ik de shampoo en het haarmasker het fijnste vond. De Goat’s Milk bodylotion is ook wel een product die ik in full size zou aanschaffen. Dan heb ik ook nog twee zakjes van L’Oreal Paris opgemaakt, deze lagen in het appartement in Londen en vond ik erg fijn.
opgemaakt december 2014

Wattenschijfjes en – staafjes

Wattenschijfjes en – staafjes maak in natuurlijk regelmatig op en de fijnste vind ik toch wel die van het Duitse merk Ebelin. Deze koop ik altijd bij de DM Drogerie in Kleve en daar betaal je geloof ik € 0,95 voor een pak van 140 wattenschijfjes. Deze pluizen niet en zijn lekker zacht. De wattenstaafjes hebben twee verschillende zijdes, die het makkelijker maken om mijn mascara te verwijderen.
opgemaakt december 2014

Mascara

Als laatste doe ik met pijn in mijn hart deze dure mascara van Benefit weg. Hij is gewoon niet fijn meer in gebruik, bovendien is hij ook echt al ouder dan 3 maanden (lees gekocht in mei 2014), dus het werd tijd dat hij de prullenbak in ging. Ik ga hem niet nog een keer kopen, in het begin vond ik hem fijn, maar na verloop van tijd niet meer.
opgemaakt december 2014

Vorige post Volgende post

13 reacties

 • Reageer vintageandbeauty 10 januari 2015

  Wat jammer van de Benefit. Het is geen goedkope mascara

 • Reageer Beautyjuf 10 januari 2015

  Wow, wat kan er weer veel de prullenbak in. Het Micellair Water van Nivea heb ik ook. Ik ben erg happy mee, maar wil die van Garnier ook nog eens graag proberen. Wat jammer van de mascara van Benefit.

 • Reageer Nicole 10 januari 2015

  Leuke producten!

 • Reageer Sanae 10 januari 2015

  Ik ben heel benieuwd naar die krullenmousse en die shampoo en conditioner van Dove kende ik ook nog niet… Ben toch wel heel benieuwd!

 • Reageer Cindy 10 januari 2015

  Jammer dat er veel producten niet de moeite waard zijn. De micellair water van Nivea gebruik ik ook, ik vind m prima.

  • Reageer GLAMOURMOES 10 januari 2015

   De meeste producten zijn goed bevallen hoor 😀

 • Reageer Bertine 10 januari 2015

  jeetje wat veel! behalve lipstick en shampoo maak ik meestal niets op in een maand!

  • Reageer GLAMOURMOES 10 januari 2015

   Haha dat is wel grappig dan. Misschien ben ik niet zo zuinig? :$

 • Reageer Manon Margaretha 10 januari 2015

  De mango variant is mijn favoriet!
  x

 • Reageer melissa 10 januari 2015

  Veel producten heb je opgemaakt! Die deodorant van Dove wil ik ook wel een keertje proberen 🙂

 • Reageer Jouvence 11 januari 2015

  je hebt aardig wat opgemaakt ♥ die body butter van the body shop is zo lekker.! xx

 • Reageer Chinouk 11 januari 2015

  Wat heerlijk is dat toch, zoveel producten opgemaakt! Ik vind geen enkele bodybutter van TBS écht fijn, ze zijn te dik voor mijn huid en trekken helemaal niet in helaas. Ik heb zelf nog nooit shampoo en conditioner van Dove gebruikt, die ga ik zeker weten eens proberen, de olie heb ik al in huis (en is erg fijn!)

 • Reageer Dascha 11 januari 2015

  Wat een hoop heerlijke producten!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  RadbagNL Hi-fun Koala speakers

  € - Vandaag weer eens wat nieuws, ik heb namelijk een hele toffe gadget getest. Een keer eens wat anders...

  Close