RadbagNL Hi-fun Koala speakers

9 januari 2015 | Geplaatst in Review

€ – Vandaag weer eens wat nieuws, ik heb namelijk een hele toffe gadget getest. Een keer eens wat anders dan een review van een mascara of lipstick. De gadget heb ik mogen uitzoeken op de website van Radbag. RadbagNL (www.radbag.nl) is een nieuwe gadget website die coole, originele, en vooral grappige gadgets aanbiedt. Ik kreeg shoptegoed en koos een ontzettend schattig, maar tegelijkertijd ook heel functioneel koalabeertje uit. Ben je al nieuwsgierig?
RadbagNL

Follow on Bloglovin

RadbagNL Hi-fun Koala speakers

Je kent het wel, je zit lekker buiten met vrienden, maar je mist wel een muziekje op de achtergrond. Je hebt je telefoon bij de hand en geen zin om je laptop buiten neer te zetten. Of je ligt lekker op het strand in de zon of in het park en wil lekker wegdromen met muziek, maar je hebt geen oordopjes bij je en het volume van je telefoon komt niet boven alle omgevingsgeluiden uit. Daar is deze Hi-fun Koala van RadbagNL perfect voor! Het is namelijk een superschattige koala knuffelbeer met luidsprekers in z’n poten! Hoe cool en schattig tegelijk! Telefoon inpluggen en klaar!
Hi-fun koala speakers

Hoe werkt het

RadbagNL over de Hi-fun Koala speakers: “Onze nieuwste aanwinst in het assortiment: de Hi-Fun Koala. Hij voedt zich niet met eucalyptusbladeren naar met goede muziek en baterijen. In de buidel van de koala past je smartphone of mp3-speler. De luisprekers zijn ingebouwd in de achterpootjes. Met twee batterijen neem je je muzikale knuffeldier mee en kan je heerlijk luisteren terwijl je zacht knuffelt!”

Is ie niet schattig, mijn nieuwste aanwinst? Het in gebruik nemen van de koala is heel gemakkelijk. De speakers zijn compatibel met alle smartphones, mp3-spelers en iPods met 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. De koala heeft aan de achterkant een rits met daarin de houder waar je de batterijen (2 x AA) in doet. Je zet hem daar ook aan met de aan/uit schakelijker. Er gaat dan een rood lampje branden. Vervolgens plug je de stekker in de opening (daar waar je normaal je oordopjes in doet) van je telefoon/tablet/mp3 speler. Spotify aan (of een ander programma natuurlijk), volume omhoog en de speakers in de poten van de koala laten jouw favoriete muziek horen!
Hi-fun koala speakers Radbag

Bestellen op RadbagNL

Bestellen doe je heel gemakkelijk op de site. Je kiest iets uit uit de enorme hoeveelheid leuke, grappige of mooie gadgets voor jezelf, je vriend, vriendin of familielid. Gewoon omdat je diegene wil plagen met een gekke gewoonte of hobby, of omdat je iemand waardeert. Je kunt kiezen uit de categorieën: Wonen, Eten&Drinken, Posters, Gadgets en Fashion Style. Het gekozen product (of meerdere natuurlijk) gaan in je winkelmandje, je betaalt met PayPal, iDEAL of Creditcard en bevestigd de bestelling. Vervolgens krijg je de bevestiging per e-mail. Bij je bestelling staat ook een verwachte leverdatum, zodat je een beetje kunt inschatten wanneer je bestelling thuisbezorgd wordt.

Ik ben heel blij met deze gadget en ga hem zeker gebruiken! Het geluid is kwalitatief goed en je kunt zo makkelijk de favoriete nummers op je telefoon afspelen.
Hi-fun koala speakers Radbag

De Hi-fun Koala Speakers van RadbagNL is hier te bestellen voor € 29,95.  Zoek je nog een origineel cadeau voor hem, dan ben je ook bij RadbagNL op het juiste adres.

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Denise 9 januari 2015

  Haha, wat een grappig ding. Ik dacht dat het gewoon een knuffel was, tof dat er ook gewoon speakers in zitten!

 • Reageer sammie 9 januari 2015

  Ik vind Radbag een hele leuke site, ben nog steeds blij met mijn aankoopjes die ik toen gedaan heb 🙂

 • Reageer lonneke 9 januari 2015

  Ahhh wat leuk zijn ze!

 • Reageer Rachel 9 januari 2015

  Hij ziet er zo leuk uit haha! wat geinig zeg liefs,
  en alvast een heel fijn weekend.

 • Reageer Sanae 9 januari 2015

  Deze koala speakers hebben een heel hoog schattigheidsgehalte. Super cute!

 • Reageer Manon 9 januari 2015

  Ik moet dit echt even op een oude lullen manier zeggen OH WAT ENIG
  nee echt super leuk!hahahahaha

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 9 januari 2015

  Haha, dat ziet er grappig uit!

 • Reageer Madeleine 9 januari 2015

  Wat schattig 🙂

 • Reageer Saskia | Former Parades 12 januari 2015

  Ahhh superleuk!!!! Deze wil ik ook, haha!!!

  XXX

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Top 5 favoriete producten #9

  Iedere maand laat ik jullie mijn top 5 favoriete producten zien. Dit zijn beauty – en make up producten die...

  Close