OOTD Eerste kerstdag

28 december 2014 | Geplaatst in Fashion, OOTD

Na drie dagen geen artikelen op mijn blog, is het vandaag weer tijd voor een OOTD artikel. Ik vind dit bij andere bloggers altijd erg leuk om te zien en als ik de kans heb om met mijn nicht even naar buiten te gaan, dan doe ik dat graag. Dit hadden we dan ook afgesproken voor eerste kerstdag. Tussen de buien door zijn we naar buiten gegaan en hebben we foto’s gemaakt van mijn eerste kerstdag outfit.
OOTD eerste kerstdag

Follow on Bloglovin

OOTD eerste kerstdag

Ik houd niet echt van de kerstdagen zelf, vandaar dat er ook eigenlijk weinig kerstgerelateerde artikelen online zijn gekomen. En zelfs met kerst helemaal niks. Het leek mij dat de meeste mensen geen tijd hadden om artikelen te lezen. Ten slotte is kerst iets van gezelligheid en samenzijn, dus niet in je eentje achter een laptop. Ik heb zelf ook geen blogs gelezen met kerst. En dan nu terug naar mijn outfit. Ik draag een bijna geheel zwarte outfit, maar op de een of andere manier vind ik dat altijd wel bij kerst passen. Ik heb vaak een zwart jurkje aan, maar dit keer ging ik voor mijn nieuwe blouse van Vero Moda en een simpel rokje van de H&M. Ik maakte het af met mijn heels van Van Haren en een winterse maillot van Primark.

Blouse – Vero Moda / Rokje – H&M / Maillot – Primark / Heels – Van Haren / Ketting – Primark / Ring – Primark / Horloge – DKNY.
OOTDOOTD  OOTDOOTD OOTDOOTD OOTD

OOTD OOTD
details OOTD eerste kerstdag

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Tineke 28 december 2014

  Leuke outfit, staat je mooi!
  Liefs

 • Reageer Dresses and daisies 28 december 2014

  Wauw erg mooie outfit! Ziet er heel feestelijk uit! 🙂

  PS. Ik geef momenteel een pakket weg met verschillende webshops. Zin om mee te doen? 🙂

 • Reageer Beautyjuf 28 december 2014

  Wat een ontzettende feestelijke (ondanks de donkere kleuren ;-)) outfit!

 • Reageer Maaike 28 december 2014

  Ah wauw, dit vind ik echt zo’n super mooie outfit! Je hebt hier echt ontzettend mooie hakken aan! <3

 • Reageer Sanae 28 december 2014

  Wat zag je er leuk uit! En je schoenen zijn ge-wel-dig!!

 • Reageer Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 28 december 2014

  Leuke outfit. Staat je goed. Vooral dit soort rokjes zijn handig, je kunt er alle kanten mee op.

 • Reageer Esmee 28 december 2014

  Leuke combinatie!
  XOXO esmee

 • Reageer Kelly 28 december 2014

  Wat een leuke outfit, en ik vind je laarsjes trouwens ontzettend gaaf. ♥

 • Reageer Lisette 28 december 2014

  Wat een super leuke panty!

 • Reageer Esther 28 december 2014

  Je ketting is erg mooi, wauw!

 • Reageer Rebecca 28 december 2014

  Ah die legging is echt amazing!
  Super leuke outfit <3

 • Reageer Cindy 28 december 2014

  Mooie outfit! Erg leuk bij elkaar gecombineerd. Die panty vind ik geweldig!

 • Reageer Claudia 28 december 2014

  Ik vind deze outfit echt leuk! Je ketting en panty zijn zo leuk!

 • Reageer Petra 28 december 2014

  Ohhh, wat een leuke outfit, maar de malliot vind ik wel echt een feestje om naar te kijken, heel erg leuk!

 • Reageer sam 29 december 2014

  Erg leuke outfit!

 • Reageer PantyenKousen.nl 30 december 2014

  Leuke outfit. Je panty is erg leuk en maakt deze outfit af!

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Kneipp Douche Foam vijgenmelk-arganolie

  Een tijdje terug kocht ik een aantal producten van Kneipp, omdat ik er heel nieuwsgierig naar was. Een van de...

  Close