Opgemaakte producten november 2014

14 december 2014 | Geplaatst in Beauty

Het artikel is wat later online dan normaal, maar maakt het niet minder leuk vind ik. Ik verzamel namelijk iedere maand weer mijn opgemaakte producten, om dit in een artikel aan jullie te laten zien. Vandaag is het tijd voor de opgemaakte producten november 2014.
opgemaakte producten november

Follow on Bloglovin

Opgemaakte producten november 2014

Deze maand wat minder producten, maar er zaten zeker hele fijne producten tussen. In totaal heb ik in de maand november 9 producten opgemaakt. Hier zitten drie flessen mousse bij, twee shampoo’s, droogshampoo en een badschuim. Ook maakte ik nog een potje gezichtscrème op en gebruikte ik het laatste patch om puistjes uit te drogen. Hieronder zal ik kort toelichten welke producten ik precies leegmaakte en of ik ze opnieuw zou kopen. Laten we snel beginnen.

Styling mousse

Ik maakte drie soorten mousse op de afgelopen maand. Eén mousse, de Nivea Styling Mousse Flexible Curls is een krullenmousse die ik meenam bij de DM Drogerie. Deze mousse zakt heel snel in elkaar waardoor ik het gevoel heb dat ik enorm veel moet gebruiken. Hij ruikt wel lekker. Een van mijn favorieten van de maand oktober was de Balea Volume Effect mousse, deze zou ik zeker weer opnieuw kopen. Ruikt lekker, is een stevige mousse en geeft mijn haar lekker veel krul. Als laatste van de stylingmousse producten maakte ik de WellaflexLocken & Wellen mousse op. Ook deze mousse kocht ik in Duitsland, maar zou ik niet opnieuw kopen, ruikt lekker maar zakt onwijs snel in elkaar.
Opgemaakt november

Haarverzorging

Ik maakte niet alleen stylingmousse op, ook twee shampoo’s en een droogshampoo. De Redken Color Extend Magnetics shampoo zat in de Beautybox van een van de afgelopen maanden. Het is maar een mini flacon, dus ik kan niet echt zeggen of de shampoo echt veel voor mijn haar doet. Maar als een shampoo lekker ruikt is het al vrij snel goed voor mij. En dat doet deze. Over de Herbal Essences droogshampoo had ik al veel positiefs gelezen toen ik besloot om hem zelf aan te schaffen. En ik ben er ook heel enthousiast over. Het geeft mijn haar echt een oppepper, zonder dat ik het hoef uit te borstelen. Daarnaast geeft het volume en ruikt de droogshampoo heerlijk! Van Balea maakte ik de Professional Beautiful Long Shampoo op. Een fijne en basic shampoo, die mijn haren wel goed schoonmaakt.
opgemaakt november

Gezichtsproducten

Wow, het leek alsof ik ze nooit op kreeg. De Puistjes Patch van de Action. Ik had er een hele tijd geleden wel positieve verhalen over gehoord, maar ik heb niet super veel puistjes gehad. Het duurde daardoor heel lang voordat ze op waren. Uiteindelijk heb ik een beetje mixt feelings over dit product. Soms hielp het wel, maar vaak ook niet. Waar ik wel heel erg over te spreken was is de Bebe More Hydra Splash gezichtscrème. Ik heb al meerdere crèmes van dit merk geprobeerd en ben super enthousiast. Lekker budget en verzorgend. Ook deze producten ruiken heerlijk. Zeker een aanrader om even in het schap van de gezichtsverzorging te kijken bij de DM Drogerie in Duitsland.
opgemaakt november

Anatomicals douchegel

Het laatste product dat ik opmaakte en bespreek in dit artikel is de Anatomicals You need a blooming shower! Over deze douchegel schreef ik al een review, die lees je hier. Dit is een super lekkere schuimende douchegel met de geur van rozen. Normaal helemaal niet een product dat ik snel in de winkel zou uitkiezen, maar ik ontving hem in een van de Beautyboxen. De verpakking is toch ook super leuk en vrolijk!
opgemaakt november

Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Beautyjuf 14 december 2014

  De droogshampoo van Herbal Essences klinkt als een toppertje! Wow, wat heb je veel haarmousse opgemaakt.

 • Reageer bymarlayne 14 december 2014

  Fijne producten heb je opgemaakt!

 • Reageer Linda / Oh My Beauty 14 december 2014

  Wat een fijne producten.

 • Reageer Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla 14 december 2014

  Veel mousse heb je op! Doe ik je niet na.

  Ik krijg sowieso niet veel (helemaal) op. Ik switch te snel.

 • Reageer Rosa 14 december 2014

  Ik heb vandaag mijn kruidvat arganolie shampoo op gemaakt, wow wat doe je daar lang mee! ik denk wel een jaar! Super grote fles voor nog geen 2 euro 🙂

 • Reageer Cindy 14 december 2014

  Ik ben ook eens mijn opgemaakte spullen aan het sparen voor een artikel. Is toch wel leuk om te zien wat een ander gebruikt namelijk.

 • Reageer Madeleine 14 december 2014

  Lijken mij allemaal stuk voor stuk fijne producten 🙂

 • Reageer Manon 14 december 2014

  Wat heb je veel producten opgemaakt! Balea is echt een fijn merk

 • Reageer Nicole 14 december 2014

  Erg leuke producten. Ze lijken me allemaal heel erg fijn.

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Persopening Primark Den Haag

  Afgelopen donderdag was het zover, het twaalfde filiaal, een flagship store werd geopend in Den Haag. De laatste opening van...

  Close