Doelen van december 2014

8 december 2014 | Geplaatst in Personal

In september schreef ik een artikel waarin ik mijn doelen voor die maand besprak, het artikel lees je hier terug als je het interessant vindt. Daarna is het er iedere keer bij in geschoten om terug te blikken op die doelen die ik had opgesteld. Nu zijn er een aantal dingen die ik graag in december nog wil afmaken of doen en daarom heb ik besloten er weer een artikel over te maken. Niet alleen om mijn doelen kenbaar te maken, maar ook om een stok achter de deur te hebben. Eén van mijn doelen in september was bijvoorbeeld meer OOTD’s op mijn blog te plaatsen en dat is super goed gelukt, mede dankzij mijn nicht. De andere doelen in september waren: no buy challenge, sporten, healthy eating, fotoboeken maken, tijdschriften lezen en studeren voor mijn werk. Wat mijn doelen in december zijn? Lees snel verder.

Doelen december

Quotes gevonden via Pinterest.

Follow on Bloglovin

Doelen december

De laatste maand van het jaar alweer, de maand van de feestdagen en de voornemens voor 2015 opstellen. Zelf ben ik nooit zo van de voornemens voor een nieuw jaar. Ik vind dat je op ieder moment moet kunnen bepalen wat je doelen zijn en hoe je die wil behalen. Daarom heb ik voor de maand december wat leuke doelen en misschien minder leuke doelen (lees studeren en no buy challenge) opgesteld en die deel ik met jullie in dit artikel. Het zijn gevarieerde doelen van dingen die ik graag wil afronden voor het einde van het jaar en dingen die eigenlijk ook gewoon moeten.
Doelen van december

Fotoboeken

Hieronder zie je een foto van mijn drie fotoboeken die ik heb gemaakt. Ik vind het super leuk om nog eens te bladeren en foto’s terug te kijken. Zo heb je een tastbare herinnering aan de reizen. Ik ben in 2011 naar Newcastle geweest met Jorien, in 2012 naar Parijs met mijn nicht en in 2013 naar Wenen, ook met mijn nicht. Hier heb ik dus al fotoboeken van gemaakt en nu ben ik natuurlijk dit jaar twee keer op reis geweest en heb ik ontzettend veel foto’s gemaakt. Ik wil dus graag in december fotoboeken maken van Ibiza (april 2014) en Londen (november 2014). De foto’s staan nu in mapjes op mijn laptop, maar ik bekijk ze natuurlijk vrij weinig. Als je ze in een fotoboek hebt, dan kun je het boek er eens bij pakken en er lekker door heen bladeren.
fotoboeken

Studeren

Voor mijn werk moet ik de WFT Basis studie hebben behaald voor 1 januari 2016. Een pittige studie over beleggen, pensioenen, verzekeringen, hypotheken en meer. Deze studie doe ik zelf via een digitale leeromgeving met persoonlijke oefeningen, veel lappen tekst en memo trainers. Het doel is om 80 % kennisopname te behalen, zodat je examen mag doen. Momenteel zit ik op 52 % kennisopname en mijn doel is eigenlijk om eind december op die 80 % te zitten, zodat ik begin volgend jaar examen kan doen. Het probleem is wel, dat ik moeite heb om iedere dag te studeren. Als ik thuis kom van mijn werk heb ik daar meestal geen zin in, maar om de studie te behalen is het wel belangrijk om er iedere dag mee bezig te zijn. En hard werken wordt beloond zeggen ze altijd.

Tijdschriften

Tijdschriften lezen, het is iets dat ik heel leuk vind, maar ik vergeet het altijd of ik kom er niet aan toe. Tegenwoordig bij het ontbijt zit ik spelletjes te doen op mijn tablet in plaats van een tijdschrift te lezen. Daar wil ik deze maand ook verandering in brengen. Gewoon af en toe even een lekker rustig momentje pakken met een tijdschrift, kopje thee, koekje erbij helemaal perfect! Er liggen nog aardig wat tijdschriften, dus genoeg te lezen!
Tijdschriften

No buy (beauty) challenge

Ik ben er al een tijdje mee bezig, de no buy challenge. Vooral als het gaat om make up en beauty moet ik stoppen met kopen. Ik begon er geloof ik op 22 oktober mee en op onderstaande foto zie je wat ik tot nu toe gekocht heb. Drie dingen waren echt noodzakelijk. De reinigingstonic van Nivea had ik nodig, omdat mijn andere tonic op was. Het micellair water kocht ik als back up, omdat ik niet zeker wist of ik genoeg zou hebben voor Londen. Dit bleek wel het geval, maar er was een koopavond bij Kruidvat, waardoor ik 50 % korting kreeg. De mousse van Garnier moest ik kopen in Londen, omdat ik mijn eigen krullenmousse was vergeten! Super dom natuurlijk. Een kleine verpakking wattenschijfjes kocht ik ook voor Londen, omdat ik anders een grote verpakking mee moest nemen, of alles los in mijn toilettas lag. En het Dior Addict parfum kocht ik op Schiphol. Al met al vind ik dat ik me tot nu toe redelijk heb weten in te houden. In de maand december gaan we daar gewoon nog mee door, omdat ik gewoon een beetje wil opruimen, voordat ik nieuwe producten koop.
No buy challenge

Citytrip Barcelona plannen

Mijn zus en ik willen graag in april naar Barcelona. We zijn er beide nog niet geweest en na de geslaagde citytrip naar Londen leek het mij super leuk om een keer samen met mijn zus weg te gaan. Ik stelde het voor en mijn zus vond het ook een super leuk plan. Ik wil graag deze maand proberen om de tickets en een accommodatie te boeken, zodat we ons daarna kunnen focussen op wat we gaan doen in die prachtige stad. Veel vrienden en kennissen zijn er al geweest en vind het een prachtige stad. Natuurlijk willen we de Sagrada Familia zien en Park Guell en alle andere prachtige gebouwen. Daarnaast is shoppen in zo’n grote stad natuurlijk ook erg leuk. Dus deze maand ga ik de trip plannen.

Vloggen

Vlogs vind ik ontzettend leuk om te bekijken bij andere bloggers. Zelf ben ik een tijd terug al over de drempel gestapt om video’s op te nemen waarbij ik in beeld ben, maar vloggen heb ik nog steeds niet echt gedaan. Wel een keer toen ik in Londen was, maar daarbij heb ik mezelf niet in beeld gebracht. Ik vind het nog lastig om mezelf te filmen, zonder dat ik kan zien of alles goed gefilmd wordt. Wellicht kan ik in december een keer proberen om te vloggen als ik een leuk dagje gepland heb. En misschien moet ik het thuis gewoon even testen met de camera en een spiegel, om te zien hoe ik de camera het beste kan vasthouden en in welke ‘hoek’ ik moet filmen. Dus wie weet verras ik jullie met een vlog deze maand!\

doelen december

Vorige post Volgende post

16 reacties

 • Reageer Denise 8 december 2014

  Wat zou het super leuk zijn om vlogs van je te zien, natuurlijk alleen doen als je je er prettig bij voelt! <3

 • Reageer Esther 8 december 2014

  Succes met het behalen van je doelen! Barcelona is zeker de moeite waard om te bezoeken! En fotoboeken hebben om in de toekomst terug te kijken is zoo leuk 🙂

 • Reageer Jenn 8 december 2014

  Leuke doelen heb je gesteld!

 • Reageer Svenja 8 december 2014

  Ben benieuwd of we een vlog van je gaan zien, lijkt mij erg leuk. En ik vergeet ook altijd mijn tijdschriften te lezen. Lees ze meestal als ik onderweg of op reis ben. Maar thuis kom ik er op de een of andere manier nooit aan toe.

 • Reageer Valerie 8 december 2014

  Wat leuk, die fotoboeken! Ik wil er zelf ook nog eentje samenstellen. En het zou erg leuk zijn als je ons weer verrast met leuke vlogs! <3

 • Reageer Jorien 8 december 2014

  Goed dat je weer doelen hebt gesteld voor jezelf! Vind dit ook altijd wel fijn werken, inderdaad om die stok achter de deur te hebben 🙂
  Gaaf dat je een citytrip naar Barcelona gaat plannen! Is ook zo’n leuke stad!!

 • Reageer Marjolein 8 december 2014

  Leuke doelen! Vooral die fotoboeken zijn echt herkenbaar, ik laat dat altijd liggen en kom er nooit aan toe!
  ps: ik heb je hulp/mening hard nodig, lees op mijn blog waarom x

 • Reageer Sandra Leiva 8 december 2014

  Great quotes!!

  xx

  http://www.madridforniagirl.com/

 • Reageer Mandy 8 december 2014

  Leuke doelen! Je moet inderdaad echt tijd vrij maken voor fotoboeken maken en tijdschriften lezen. Ik doe dat ook veel te weinig.

 • Reageer Manon 8 december 2014

  Leuke doelen!! ik ben benieuwd naar een vlog van jou, lijkt me wel leuk

 • Reageer Cindy 8 december 2014

  Mooie doelen. Ik ben ook bezig met een fotoboek van onze vakantie van de zomer. Gaat best wat tijd in zitten.

 • Reageer Northflix 8 december 2014

  Wat een tof idee om te gaan vloggen!
  Barcelona is overigens echt te gek! Misschien klink ik nu als je moeder, maar: Let wel op je spullen, want zo brutaal als in Barcelona heb ik dieven nog nooit meegemaakt!

 • Reageer Madeleine 8 december 2014

  Wat een mooie doelen 🙂 Wat voor werk doe je? Wat leuk dat je wilt gaan vloggen 🙂 Wil ik ook gaan doen hihi. Mijn zusje en ik willen volgende zomer ook naar Barca, super stad!!! 🙂

  Succes met je no buy! 🙂

 • Reageer Bo 8 december 2014

  Heel veel succes met je nobuy, ik hoop dat het je lukt, mij lukte het niet..

 • Reageer Fleur 8 december 2014

  Wat een goede doelen! Mijne zijn bijna precies hetzelfde. Ik wil ook VEEL gaan studeren, want de hele maand januari heb ik tentamens. Ook moeten eindelijk eens al die digitale fotomappen in echte fotoboeken én de tijd nemen voor het lezen van tijdschriften!

 • Reageer Cindy 13 december 2014

  Las dat je naar Barcelona wilde gaan. Ik ben in januari geweest, ik weet niet of je al een hotel heb geboekt maar kijk anders eens naar Hotel Catalunya ( hotelcatalunya.net). Dit hotel ligt in een zijstraat van de ramblas. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust…

 • Laat een reactie achter

  Read previous post:
  Dior Addict en Love, Chloé

  Bij See Buy Fly op Schiphol kocht ik uiteraard een nieuw parfum, want dat scheelt toch al gauw een paar...

  Close